Torsdag, 06 november 2014 20:56

Star Citizen får snart et First person shooter gaming modul

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Star Citizen får snart et First person shooter modul.

Start-billedeSTARCITEZEN

Der er stadig en masse små detaljer som der skal poleres.

Star Citizen får snart et "First person shooter" modul. Det nye spil modul som er et first person shooter blev vist til PAX i Australien for et par dage siden, hvor de viste hvad deres nye gaming mode kunne præstere med deres nye animationer af milijøet.
Chris Roberts siger: Uanset hvad ens karakter gør i tredje person inde i spillet, vil den nøjagtig samme animation finde sted i første person. Udover det, prøver Star Citizen at hæve niveauet ved at indføre nul-tyngdekraft kampe.
Der er stadig en masse små detaljer som der skal poleres og tilføjes til den nye FPS-mode, animationerne er ikke 100% færdige, og udover det vil de endelige motion capture settings blive opdateret, det siges at de først vil begynde næste år. Deres fysik engine og destruerbare omgivelser vil også først blive tilføjet lidt før spillet officielt bliver lanceret.
Ifølge Star Citizen's køreplan, kan man se at der er små ændringer og mindre forsinkelser. Udvikleren af Star Citizen's vil snart udgive FPS-modulet som er deres Planetside og social modul. "Arena Commander 2.0, Squadron 42 & "The Persistent Universe" vil blive udgivet til næste år, i den præcise rækkefølge er blevet skrevet her.
Squadron 42 Chapter One kommer til at indeholde historiske elementer og vil komme til at vare ca 15 til 20 timer. "Star Citizen" er i øjeblikket det spil som er fået den største støtte fra deres fans og de har opnået at blive det største finansieret spil nogensinde af fans, med cirka lidt over 60 millioner dollars i støtte. Udviklingsprocessen har været næsten helt gennemsigtig, så det forventes at man kommer til at se meget mere information omkring spillet snarest.
Star citizen s 0
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 356 gange
Log ind for at skrive en kommentar.