Torsdag, 04 september 2014 21:28

Sony Xperia Z3 Tablet Compact - verdens tyndeste og letteste tablet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I går lancerede Sony Xperia Z3 Tablet Compact - en vandtæt tablet med en knivskarp skærm på 8" og en batteritid, som klarer op til 13 timers afspilning af film. 

xperiaz3tabletStart-billede

Denne tablet er med sine 6,4 mm. og 270 g. verdens tyndeste og letteste compact tablet.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact er den ultimative underholdningsmaskine, der passer perfekt i hånden og er så let, at den knapt kan mærkes. Tabletten viderefører såvel det markedsledende vandtætte niveau (IP 68) samt den nye batteriteknologi fra Sony. Batteriet rækker til 13 timers uafbrudt anvendelse af multimedia, inden opladeren skal findes frem. 
PlayStation på Xperia Z3 Tablet Compact

Dette er den første tablet, der kommer med PS4 Remote Play, så du nemt og enkelt kan tilslutte og styre din PlayStation 4 fra tabletten. Er tv'et i hjemmet optaget, kan du via WiFi forbinde din Xperia Tablet Compact til PlayStation 4 og fortsætte med at spille trådløst på mobilskærmen. PS4 Remote Play lanceres i november.

z3tabletc s 0

"Tabletten har længe været en ekstra skærm i folks hjem, men sjældent noget folk tager med sig på farten i hverdagen, som man ellers gør med sin mobiltelefon", siger Ola Lilja Molén, nordisk markedsdirektør hos Sony Mobile. "Dette vil nu ændre sig, i takt med at tablets bliver lettere og tyndere. Med lanceringen af Xperia Z3 Tablet Compact håber vi, at kunne tage kommandoen i denne udvikling", siger markedsdirektøren hos Sony Mobile. 
Optimalt materialevalg

Sony Mobile har lang erfaring med at bygge enheder med høj kvalitet og stilrent design. Xperia Z3 Tablet Compact er ingen undtagelse. De afrundede hjørner er udført i rustfrit stål og skærmen består af hærdet glas. Optimale materialer, som både gør den mere hårdfør og samtidig øger luksusfornemmelsen.

Verdens hurtigste processor i en kompakt tablet

Underholdning uden kompromis kræver en kraftig processor. Derfor er Xperia Z3 Tablet Compact udstyret med verdens hurtigste af slagsen set i en tablet. Med Qualcomm® Snapdragon™ 801 Quadcore 2.5 GHz processor6 og 3GB RAM klarer denne tablet selv de mest krævende apps. Grafikkortet Qualcomm® Adreno™ 330 GPU har 25 % højere ydeevne, sammenlignet med den tidligere versions grafikkort, og bidrager til at 3D-spil kører bedre.

Den mest lysstærke skærm i en tablet fra Sony

Xperia Z3 Tablet Compact er udstyret med Live Color LED - en teknologi hentet fra de seneste BRAVIA tv-modeller fra Sony, hvilket giver skarpe og naturlige farver. Det intelligente system X-Reality analyserer og forbedrer hvert billede, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt. Tabletten har desuden den mest lysstærke skærm, som nogensinde har siddet i en tablet fra Sony. Den høje lysstyrke gør det muligt at anvende den udendørs i skarpt sollys.

To gode kameraer

Xperia Z3 Tablet Compact er forsynet med to kameraer. Det bageste er et 8.1 megapixel-kamera, som kan optage film i fuld HD, og indeholder Exmor RS-teknologien fra Sony. Den kraftige foto-processor kombinerer ansigtsgenkendelse, HDR og støjreducering og leverer automatisk det bedste billede. Det forreste kamera med 2,2 megapixel er perfekt til videosamtale, når du vil holde kontakt til familie og venner.

Apps til en smartere og sjovere kameraoplevelse

Xperia Z3 Tablet Compact hjælper med at udvikle brugerens fotografering og film ved at tilbyde en række brugbare og underholdende apps, der er indbygget direkte i kameraets brugerflade. De følgende syv apps er nye, men der er mange flere tilgængelige til download i Google Play:

 • Face in

Med denne app kan du filme en begivenhed sammen med dig selv. På denne måde fanger du både hændelsen og dine egne reaktioner i samme film.

 • Live on YouTube by Xperia

Film og send dit materiale direkte til YouTube.

 • Sticker creator

Lav dine favoritfotos om til frimærker.

 • Movie creator

Klip og skab en film af dine fotos eller film.

 • Sound photo

Tilføj lyd til dine billeder.

 • Multicamera

Film øjeblikke fra forskellige vinkler ved at tilslutte op til tre Xperia-enheder, som filmer samtidigt.

 • AR fun

Tilføj sjove animationer til dine fotos og film.

Kamera-apps i Xperia Z3 Tablet Compact er en del af økosystemet fra Sony, hvor nuværende og fremtidige samarbejdspartnere vil tilbyde nye, sjove og brugbare foto- og filmoplevelser, der vil være lettilgængelige som apps direkte fra brugerfladen i kameraet på telefonen.

Nøglegenskaper for Xperia Z3 Tablet Compact
 • Verdens tyndeste (6,4 mm) og letteste (270 gram) kompakte tablet
 • Vandtæt (IP 68) – det højest opnåelige vandtætte niveau, ned til 1,5 m. i 30. min.
 • 4G og Qualcomm® Snapdragon™ 801 Quad-core, 2,5 GHz processor med 3GB RAM.
 • Op til 13 timers batteritid, som forlænges enkelt ved brug af Battery STAMINA-tilstand.
 • 8" Fuld HD TRILUMINOS™-skærm til mobiler med Live Colour LED og X-Reality™-billedprocessor, opdateret med meget høj lysstyrke, hvilket tillader anvendelse udenfor i skarpt sollys.
 • S-Force Surround™ Sound og Digital Noise Cancelling-teknologier for uovertruffen lydkvalitet.
 • Xperia Z3 Tablet Compact er født med styresystemet Android KitKat (4.4.4) og fås i farverne sort og hvid, samt med 4G eller WiFi. Tilgængelig i Danmark til efteråret.
 
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 395 gange
Log ind for at skrive en kommentar.