Mandag, 17 august 2015 13:09

Sony vinder stort ved årets EISA awards

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sony har god grund til at fejre, efter deres flotte resultater ved dette års EISA awards.

EISA start

Hvert år uddeles der priser til de bedste produkter indenfor elektronikkens verden. Denne gang har Sony hentet hele 6 priser hjem i 6 forskellige kategorier ved årets EISA (European Imaging and Sound Association) awards. De vindene produkter er som følger:

  • European Soundbase 2015-2016: Sony HT-XT3
  • European Design TV 2015-2016: Sony KD-65X9005C
  • European Professional Compact System Camera: Sony a7 II
  • European Travel Compact Camera: Sony Cyber-shot DSC HX90/V
  • European Compact System Lens: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS
  • European Multimedia Smartphone: Sony Xperia Z3+

Selvom Sony er årets store vinder, så er de ikke ene om at kunne fejre. Andre store vindere er f.eks LG, der hev hele 4 priser hjem. Imellem dem var blandt andet prisen for årets "European Smartphone Camera 2015-2016" med deres nye G4 smartphone, samt årets "European Smart TV 2015-2016", med deres 65UF950V.
Jeg har i øvrigt hørt en lille fugl synge om, at vi her på Elektroniktest.dk muligvis vil bringe jer en test af en af LG's top modeller når det kommer til TV, indenfor de kommende uger. Stay tuned! Der skal lyde et tillykke til Sony for de mange flotte priser, her fra os på Elektroniktest.dk. Vi håber at kunne bringe vores læsere nogle tests, af nogle af de vindende produkter -Når altså engang Sony er færdige med at fejre.
De øvrige vindere får selvfølgelig også et tillykke med på vejen.

Du kan se alle kategorierne, og vinderne af hver kategori, inde på EISA's hjemmeside.

Skribenten siger:
Jeg investerede sidste år i Sony's a6000 kamera, som den dag i dag stadig er min trofaste følgesvend, og det kamera jeg bruger i min trummerum her på Elektroniktest.dk. Selv om det ikke er perfekt, så har det vist sig at være et fantastisk kamera. Da jeg så for noget tid siden hørte om den nye 90mm f2,8 makro linse, som Sony nu har vundet en pris for, da må jeg også tilstå, at den for de fleste vel nok velkendte tanke "Bare man dog havde vundet i lotto", kørte gennem mit hoved. Det objektiv står meget højt på min ønske liste, men på pladsen lige over, står det selv samme Sony a7 II kamera, som Sony oven i købet også har vundet en pris for. Jaja, man kan jo bare drømme, hehe."

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 544 gange
Log ind for at skrive en kommentar.