Onsdag, 02 oktober 2013 06:01

Sony udvider PlayMemories Online, med ni nye europæiske lande og tilføjer nye features

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

PlayMemories Online er nu tilgængelig i Danmark, Belgien, Finland, Irland, Italien, Holland, Norge, Spanien og Sverige.

sonyplaymemories

PlayMemories Online er en cloud-baseret foto- og videoservice fra Sony, som giver dig nem synkronisering, organisering og genskabelse alle dine bedste billeder og minder.

Kan du huske den herlige fest sidste år, hvor du tog nogle flotte billeder? Hvad blev der egentlig af dem? Mange af vores yndlingsbilleder og -videoer bliver væk, spredt på forskellige enheder eller glemt på gamle hukommelseskort og computere. Nu kan du frigive dem med PlayMemories. Det er en måde at gemme, organisere, dele og få adgang til dine fotos og videoer på – fra alle kameraer, smartphones, videokameraer eller tablets – uden besværet med at ændre deres størrelse eller format. Så det eneste, du behøver at bekymre dig om, er at tage flotte billeder.

  • Ny "All sync‟-funktion giver dig ubegrænset upload og lagring
  • Ny brugergrænseflade gør det nemt at organisere dine billeder

I modsætning til andre fotodelings- eller lagringstjenester, der konkurrerer på plads, giver PlayMemories Online dig oplevelsen af at have alle dine billeder samlet ét sted – og organiserer dem intelligent.

Tjenesten er i øjeblikket tilgængelig i Storbritannien, Frankrig og Tyskland i Europa og bliver nu udvidet med ni nye lande ved udgangen af september 2013.

En splinterny "All Sync"-funktion opsamler automatisk billederne på din smartphone, tablet eller pc og uploader dem til din PlayMemories Online-konto. De bliver her gemt sikkert i skyen i HD-opløsning – og der er ingen begrænsning på, hvor mange billeder du kan uploade. Hertil kan du vælge, at dine yndlingsbilleder og -film også skal opbevares på din mobil eller pc og uploade dem individuelt i fuld opløsning*. På den måde kan du altid – og uanset, hvor du er – få adgang til dit billedbibliotek via en smartphone, tablet, pc eller et tv med internetforbindelse.
*Op til 5 GB

Læst 752 gange
Log ind for at skrive en kommentar.