Hjem

Reklame

Please update your Flash Player to view content.

"Den engelske definition af 'play' dækker over alt fra at spille et spil eller musik, se eller dyrke sport til at trykke 'play' på din yndlingsenhed. Men begrebet dækker mest af alt over at lege og have det sjovt," siger Michael Fasulo, præsident og COO for Sony Electronics. "Vores nye produkter er designet til at være en naturlig del af forbrugernes hverdag og til at få større fornøjelser ud af de aktiviteter, de allerede elsker. Produkterne repræsenterer essensen af Sony ved at kombinere teknologi med følelser og skaber inspiration og begejstring hos forbrugerne."

På CES 2014 kombinerer Sony produkt, indhold og online-tjenester til at skabe fordybende og dynamiske underholdningsoplevelser – både hjemme og ude.

4K Ultra HD og fuld HD LED BRAVIA™ tv-serie fra Sony
Dette line-up af nye BRAVIA-tv'er fra Sony byder på imponerende billeder og fremragende lyd pakket ind i banebrydende design. Du vil også opleve nye og spændende måder at udforske og interagere med alt dit favoritindhold på tv'et. Sony udvider sit samarbejde med blandt andre Netflix og YouTube, så du kan nyde imponerende 4K-indhold på dit BRAVIA-tv. 4K-tv'er fås nu i tre forskellige serier, og omfatter i alt syv modeller. Fuld HD-kategorien består af seks serier med i alt 14 modeller. Alle serier vil være tilgængelige til foråret/sommer 2014.

sony ces14 1

Soundbar og TV Base Speaker
Med de nye soundbars fra Sony får dit tv ekstra slagkraft, nærvær og realisme i alt fra eksplosiv action til skarpe dialoger. To stilfulde soundbars HT-CT770 og HT-CT370 lanceres sammen med den helt nye TV Base Speaker HT-XT1, som booster din tv-lyd på en let og elegant måde. Alle modellerne, som kommer til foråret 2014, er spækket med tilslutningsmulighederi, og de gør det forfriskende let at højne lydoplevelsen i din stue.

sony ces14 2

4K Handycam® – FDR-AX100E 4K-videokamera
Sony lancerer verdens mindste og letteste 4K*-videokameraii. Det nyeste 4K-videokamera fra Sony tager dig med til en fuldstændig virkelighedstro verden, der rækker langt ud over end HD. Det er 75 pct. mindre og 66 pct. lettere end FDR-AX1E, hvilket gør det nemt at optage video med kun én hånd. FDR-AX100E er tilgængelig fra maj 2014.

sony ces14 3

Test dine grænser med det nye Sony Action Cam
Fra skiløb og speedway til mudret mountainbiking: Det helt nye Action Cam HDR-AS100VR fra Sony tilfredsstiller enhver hang til det ekstreme. Det nye monterbare videokamera optager billeder i fuld HD-kvalitet med XAVC S på 50 Mbps. Derudover får du også Live-View Remoteiii og GPS Data Overlay. AS100VR er tilgængelig fra marts 2014.

sony ces14 4

Verdens mindste og letteste kamera med udskiftelige objektiver og Wi-Fi
Med a5000 (det nye navn for NEX-3-serien) får du kvalitet og kreativitet som i et DSLR-kamera i en let og transportabel indpakning. Dette er et kamera, som slår langt hårdere end sin vægtklasse, når det handler om smukke billeder og kreative udfoldelsesmuligheder. A5000 har en stor Exmor APS HD CMOS-billedsensor på 20,1 effektive megapixel og en BIONZ X-billedprocessor. A5000 er tilgængelig fra marts 2014.

sony ces14 5

Endnu flere måder at nyde High-Resolution Audio på
Nye hjemmebiografer og trådløse lydprodukter bringer dig tættere på den ægte lyd af livemusik med nye AV-receivere, Blu-ray™-hjemmebiografsystemer og et trådløst højttalersystem. Alle produkter er tilgængelige fra foråret 2014.

sony ces14 6

Trådløse højttaler- og lydsystemer fra Sony
Med de nye trådløse højttaler- og lydsystemer bliver det både nemmere og skønnere at lytte til din yndlingsmusik – hvor som helst. Du får et væld af trådløse forbindelsesmuligheder, så du kan afspille musikken fra enhver enhed og nyde akustikken fra de nye modeller, som alle er pakket smukt ind i det nye designkoncept "definitive outline". Alle produkter er tilgængelige fra april 2014.

sony ces14 7

Blu-ray™-afspillere fra Sony
Tag et trin op og få langt smartere underholdning med forårets line-up af Blu-ray™-afspillere fra Sony. De nye modeller er mere intelligente end nogensinde før og giver mulighed for at udforske et spændende univers af indhold. Oplev en fantastisk billed- og lydkvalitet, mange tilslutningsmuligheder og nem betjening. Derudover kan du nemt og hurtigt se film og optagelser fra internettet på dit fjernsyn. Blu-ray-afspillerne kan fås fra foråret 2014.

sony ces14 8

Nyt Handycam®-line-up i fuld HD
Forårets line-up, som giver dig bedre, roligere og mere jævne billeder, føres an af HDR-CX900, som sætter nye standarder for billeder og video i fuld HD i et yderst kompakt kamerahus. Det lanceres sammen med fem øvrige modeller, som bl.a. har opgraderede projektorer, nem trådløs deling, mulighed for fjernbetjening fra din smartphone samt Balanced Optical SteadyShot, der holder dine optagelser stabile. HDR-CX900 kan fås fra maj 2014, mens CX240 samt PJ-serien er tilgængelige allerede fra februar 2014. HDR-CX330 kan købes i april 2014.

sony ces14 9

Nye Cyber-shot-kameraer fra Sony
Udviklingen inden for peg-og-skyd-kameraer går hurtigt. De nye Cyber-shot-modeller W830 og W810 fra Sony er designet til at imødekomme den moderne underholdningslystne fotograf, som vil have den bedste billedkvalitet uden at kameraet skal koste en bondegård. Kameraerne vil være tilgængelige fra januar/februar 2014.

sony ces14 10

Udforsk de helt nye teknologier
Sony præsenterer også to nye prototype-teknologier, som udvider definitionen af "Play".
En ny "Head Tracker"-sensor, som kan sættes fast på Sony HMZ-T3W Head Mounted Display, kan bestemme brugerens hovedbevægelser. På denne måde følger det indre display med brugerens bevægelser – op og ned såvel som fra højre til venstre.
Den anden nye prototype fra Sony som kan ses på CES 2014, er den såkaldte "Tennis Sensor". Denne nye sensor kan fastgøres til en tennisketcher, hvorefter den analyserer og gemmer brugerens skud og anden information såsom hastighed og skrue i bolden. Alle disse informationer kan herefter nemt og hurtigt analyseres på en smartphone.

Sony Mobile
Sony præsenterer en række nyskabelser inden for mobile enheder, som bygger videre på flagskibsmodellen Xperia Z. Den nye Sony Xperia Z1 Compact har de samme funktioner og den samme teknologi, som Z1 har – den er bare mindre. Størrelsen passer perfekt i din hånd, og den kan fås i fire udtryksfulde farver. Hertil giver denne nye smartphone adgang til flere end 130 NFC-kompatible enheder.

Takket være Xperia™ Transfer Mobile har det aldrig været nemmere at skifte fra en Android eller iPhone til en Xperia™. Uden brug af computer overføres alle kontakter, billeder, gemte internetsider, apps, beskeder mm. til den nye Xperia™ model, enten trådløst via NFC eller ved hjælp af et kabel mellem den gamle telefon og Xperia™ Z1 Compact.

sony ces14 11

Sony introducerer desuden en ny vision for intuitive livsstilsoplevelser. Der introduceres således en helt ny kategori – Sony SmartWear.

Sony SmartWear giver brugeren fleksibilitet til at genopfriske gamle minder, leve i nuet og lave planer for fremtiden, "som en perfekt forlængelse af den menneskelige krop til digitale aktiviteter," som Fasulo siger.

"Livet er mere end de skridt, du tager – Sony SmartWear Experience handler både om følelser og bevægelse," siger Fasulo. "Det er underholdning og information; det er, hvad du føler, og hvad du gør. Det handler om at bevæge sig, men mest af alt om at blive bevæget."

Det første produkt fra Sony SmartWear-serien hedder Sony SmartBand, og de teknologiske detaljer vil, sammen med andre SmartWear-koncepter, blive præsenteret i de kommende måneder.

Sony præsenterer produkter, som spænder fra et stadigt voksende 4K-univers, en ny branchesatsning på hi-res-audio med lyd på en helt ny måde og nye digitale kameraer til en række nye transportable enheder, som brugeren enten kan have i lommen eller tage på.

Tags: nyesony2014modellerfuldbillederviltilgængelige

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Forum

  • Nyeste emner

    • Ingen indlæg at vise.
  • Nyeste indlæg

    • Ingen indlæg at vise.