Så skal vi have kigget på 6 nye kameraer fra Sony, i alle prisklasser.

De seks nye Cyber-Shot-modeller fra Sony giver dine billeder ekstra glans med smarte funktioner, som klarer arbejdet for dig – uanset om du er fotoentusiast eller på jagt efter de bedste feriebilleder.

DSC-HX60V

Kom tæt på – helt tæt på. Det kompakte Cyber-shot™ HX60V er med sin kraftfulde 30x optiske zoom og slanke design den perfekte rejsemakker til både sjove feriebilleder og nærkontakt med naturen.

Med en baggrundsbelyst Exmor RTM CMOS-billedsensor, et Sony G-objektiv og den nyudviklede BIONZ X-processor, som er tre gange hurtigere end forrige model, kan du tage imponerende billeder – selv ved lav belysning. Med en række kraftfulde nye Sony-unikke teknologier bliver overliggeren hævet for billedkvaliteten på kompaktkameraer. Stærk detaljereproduktionsteknologi og områdespecifik støjreduktion sikrer renere og mere naturlige billeder med flotte farver og kontraster.

"Clear Image Zoom" sikrer dig klare, udfyldte 60x close-ups af dyreliv eller fjerntliggende vartegn uden, at det går ud over antallet af pixel. Takket være "Optical SteadyShot Intelligent Active"-tilstanden kan du optage videoer i fuld HD i knivskarp kvalitet ved alle zoom-indstillinger.

Det er let at sende billeder og videoer til din smartphone eller tablet med det indbyggede Wi-Fi, og hvis din mobile enhed er NFC-kompatibel, er det endnu nemmere. Du kan endda bruge din mobil som fjernbetjening, hvilket er smart til gruppebilleder, hvor alle gerne vil være med.

Cyber-shot™ HX60V kan vise detaljerede stillbilleder i 4K via HDMI, som kan nydes på dit 4K Ultra-HD-tv. En imponerende ny verden af realistiske billede vil åbne sig for dig på den store skærm. Og den indbyggede GPSii gør det nemt at genoptegne dine rejser, når du kommer hjem foran computeren. Du vil her kunne se præcist, hvor alle dine billeder og videooptagelser er fra.

De kreative udfoldelsesmuligheder med Cyber-shot™ vokser konstant med PlayMemories Camera Apps. Du kan vælge mellem en lang række gratis og betalte apps med en masse forskellige effekter, funktioner og hjælpeprogrammer. Læs mere på www.sony.net/pmca/. DSC-HX60V er desuden kompatibel med Camera Remote API-programmetiv fra Sony.

 

DSC- H400

Med den imponerende zoom-længde på Cyber-shot™ H400 er der ikke længere noget, der er uden for rækkevidde. 63x zoom (svarende til 24.5-1550mm brændvidde i 35mm-format) strækker sig fra vidvinkel til supertele, hvilket rækker til enhver tænkelig fotoopgave.

Nyd detaljerige billeder på 20,1 megapixel, som kan bringe ethvert minde til live igen. Med den dedikerede filmknap kan du lave videoklip i HD 720p og nyde dem på dit tv – eller dele dem på nettet med venner og familie.

Alle disse kraftfulde funktioner går ikke ud over den komfortable håndtering og nemme betjening. Det konturerede hus minder om et DSLR-kamera, og det ligger godt i dine hænder med et ergonomisk greb, som du ellers kun ville forvente af et større og dyrere kamera. Du får desuden elektronisk søger, som hjælper dig med at indramme dine motiver helt perfekt – selv i høj sol.

X-Serie lithium-ion-batteriet med høj kapacitet kan klare op til 300 billeder på en enkelt opladning. Du har derfor rig mulighed for at fange alle minderne fra dagligdagen og ferien.

 

 

DSC-HX400V

DSC-HX400V fra Sony har masser af tunge funktioner i et let design.

Kameraets imponerende 50x optiske zoom passer til enhver situation – fra landskaber, familieportrætter og live-koncerter til dramatiske close-ups af sport og dyreliv.

Hvis du vil endnu tættere på, hjælper "Clear Image Zoom" dig med at tage flotte 100x close-ups af motiver langt væk. Med "Optical SteadyShot" og "Intelligent Active Mode" er du sikker på, at dine videoer bliver skarpe – selv ved kraftig zoom, hvor håndholdte optagelser altid vil være en udfordring.

ZEISS Vario-Sonnar T*-objektivet, den baggrundsbelyste Exmor R™ CMOS-billedsensor på 20,4 effektive megapixel og den hurtige BIONZ X-processor leverer flotte og rige detaljer til ethvert motiv. BIONZ X-processoren er helt ny i Cyber-shot™-serien, og den er hele 3x så hurtig som sin forgænger.

DSC-HX400V er udformet som et DSLR-kamera, og det giver dig derfor den trygge følelse af et godt og solidt kamerahus, som ligger godt i hånden. Du får desuden et manuelt indstillingshjul til nem justering af zoom og fokus.

Ligesom med det nye HX60 kan du med HX400 udvide dine kreative muligheder med PlayMemories Camera Apps og fjernstyre kamera Camera Remote APIv.

 

DSC-WX350

Bag det smukke, slanke og kompakte ydre på Cyber-shot™ WX350 gemmer der sig et kraftfuldt 20x optisk zoom-objektiv, som tager imponerende close-ups. "Optical SteadyShot" med "Intelligent Active"-tilstanden holder dine Full HD-videoer stabile og skarpe, når du zoomer og er i bevægelse samtidigt. Dertil får du flotte, detaljerige resultater i ethvert lys med kombinationen af Exmor R™ CMOS-billedsensoren på 18,2 megapixel og den hurtige BIONZ X-billedprocessor fra Sony.

Beauty Effect kan automatisk retouchere portrætter ved at udglatte huden, fjerne genskin, åbne øjnene og lysne tænderne, hvilket giver smukke resultater uden besværlig efterredigering.

Præcis som på HX60V og HX400V kan du let overføre dine billeder til mobilen eller fjernstyre kameraet med en enkelt berøring via Wi-Fi med NFC.

 

DSC-WX220

WX220 er et lille, lækkert kamera, som er let at bruge – men lad dig ikke narre. Det iøjnefaldende kamera er spækket med seriøse fotokræfter med 18,5 megapixel Exmor R™ CMOS-billedsensor, BIONZ X-processor og et G-objektiv med 10x optisk zoom.

Det er nemt at tage flotte billeder og skyde video i Full HD med funktioner som "Optical SteadyShot" med "Intelligent Active"-tilstand og "Beauty Effect". Wi-Fi/NFC gør det desuden let at dele dit indhold. Og hvis du vil nyde dine billeder i 4K, forbinder du blot kameraet til dit 4K-tv via HDMI.

 

DSC-W800

W800 er utroligt let at bruge, og det tager billeder, som du kan være stolt over med sin højopløste 20,1 megapixel CCD-sensor og 5x optisk zoom-objektiv.

Hvis du skal til fest, så tag W800 med og slå "Party Mode" til. Funktionen justerer automatisk følsomhed, eksponering og farve, så du får levende minder fra de sjoveste aftener. "Advanced Flash" booster kameraets lysfølsomhed, så mørke objekter kan lyses op på lang afstand. Rækkevidden på kameraets indbyggede blitz bliver på denne måde forlænget, hvilket er smart til indendørsfotografering eller billeder i skumringen.

Du må ikke fortvivle, hvis du ikke er vant til at arbejde med digitale kameraer – håndteringen er utrolig let. Du får endda en dedikeret filmknap, så du nemt og hurtigt kan lave videooptagelser i HD 720p.

Pris og tilgængelighed

De kompakte digitalkameraer Cyber-shot™ fra Sony er tilgængelige fra marts 2014. Vejledende udsalgspriser er:

HX60V: 3.100,- kroner.

HX400V: 3.700,- kroner.

WX350: 2.300,- kroner.

WX220: 1.700,- kroner.

W800: 700,- kroner.

I kan tjekke Sony hjemmeside med kameraer HER

 
Tags: zoombilledersonydsccybershot™kamerahx60v

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.
Relaterede artikler

Nyheder

Nye rygter omkring iPhone 608 Mar 2014 - 11:44 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Der er nye rygter på banen angående den kommende iPhone 6. Den skulle ifølge ETNews, komme i et utrolig tyndt design med en tykkelse på kun 6 millimeter. Det er det anerkendte website, ETNews, som har bragt de nyeste rygter på banen omkring den kommende iPhone 6.  

Læs mere...
Ny Chromebook fra Samsung - Bedre ydeevne og hurti...04 Mar 2014 - 19:45 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Samsung lancerer den nye Chromebook 2, som er tilpasset til studiet. De 3 nøgleord er forbedret ydeevne, øget batterilevetid og hurtig opstart.  

Læs mere...
Skarpere og hurtigere - Ny YOGA 10 HD+ tablet fra ...24 Feb 2014 - 20:33 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lenovos multimode-tablet fastholder sin 18 timers batteritid og unikke design, men udstyres nu med Full HD-skærm, kraftig processor, ekstra skarpt kamera samt apps, som gør det nemt at dele, synkronisere og beskytte data. Ved årets store mobilmesse i Barcelona, Mobile World Congress 2014, annoncerer Lenovo den nye YOGA Tablet 10 HD+, en multimode Android-tablet, som fuldender den originale [ ... ]

Læs mere...
Cooler Master ude med nye holdere til smartphones ...23 Feb 2014 - 21:02 | Kasper Christensen

Cooler Master lancerer 2 nye bærbare holdere. JAS Mini og Cube Mini. Begge er lavet af aluminium og er kompatible med smartphones og mindre tablets op til 8".  

Læs mere...
Sony præsentere 6 nye kameraer21 Feb 2014 - 13:46 | Kasper Christensen

Så skal vi have kigget på 6 nye kameraer fra Sony, i alle prisklasser. De seks nye Cyber-Shot-modeller fra Sony giver dine billeder ekstra glans med smarte funktioner, som klarer arbejdet for dig – uanset om du er fotoentusiast eller på jagt efter de bedste feriebilleder.  

Læs mere...
Alienware og Valve nytænker pc-gaming 12 Feb 2014 - 10:04 | Kasper Christensen

Resultatet af fire års samarbejde mellem Alienware og Valve er en let, åben og simpel måde at spille pc-spil. Alienware Steam Machine er designet til at kombinere det lette ved en konsol med friheden fra en pc.  

Læs mere...
LG lancerer LG Lifeband Touch 12 Feb 2014 - 10:02 | Kasper Christensen

LG Lifeband Touch – et moderne og stilrent træningsarmbånd med berøringsfølsom OLED-skærm og smart synkronisering med iOS- og Android- smartphones. Gør dine træningresultater bedre – erstat arbåndsuret med LG Lifeband Touch  

Læs mere...
ASUS nye lanceringer fra CES 2014 11 Feb 2014 - 15:33 | Kasper Christensen

Så er det blevet den tid på året hvor en af verdens største teknologimesser slår dørene op i Las Vegas. CES 2014 er skudt i gang med et brag. ASUS er selvfølgelig også med og introducerer masser af spændende nyheder. ASUS ZenFone, Padfone Mini, ASUS Transformer Book Duet TD300 samt ROG Swift PG278Q.   

Læs mere...
Antec SPzero11 Feb 2014 - 10:19 | Kasper Christensen

Så kommer antec med en lille box hvad mon der er i den. SPzero er en bærbar Bluetooth højttaler til den mobile livsstil.  

Læs mere...
Guide - Mekanisk tastatur eller ej24 Jan 2014 - 11:03 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et godt mekanisk tastatur kan og vil gøre livet som gamer, meget nemmere for dig. Det helt grundlæggende design ved et tastatur er i bund og grund stadig det samme, men dette betyder dog ikke, at funktionaliteten og kvaliteten ikke er blevet meget bedre, snarere tværtimod. Hvis vi ser på den almindelige bruger, så har tastaturet ganske vist kun ét formål, og det er at kunne skrive en teskt [ ... ]

Læs mere...
Synology afslører DiskStation Manager 5.0 Beta23 Jan 2014 - 14:05 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Synology annoncerede i dag beta tilgængeligheden af DiskStation Manager (DSM) 5.0. Der er desuden mulighed for at prøve den nye DSM 5.0, uden at installere denne.  

Læs mere...
League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM22 Jan 2014 - 14:23 | Kasper Schuster Haaning Hansen

League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM (ALL RANDOM ALL MID) - D. 15 og 16 Februar - Plads til 128 hold - Gratis at deltage! SharkGaming.dk, Eurosecure Danmark og GOIMBA.com inviterer alle nordiske League Of Legends-gamere til nordens største online 'ALL RANDOM ALL MID' (ARAM)-turnering i spillet League of Legends.  

Læs mere...
Nu kan du oddse på e-Sport på Danske Spil21 Jan 2014 - 22:19 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Esport bliver stadig mere populært, og Danske Spil og Oddset har nu åbnet op for mulighederne for, at man kan oddse på turneringer i et af de mest populære spil. Sport er ikke altid bare stor fysik, en bold og store mængder sved. Nogen gange ligger det hele i fingerspidserne. Sådan kan man i hvert fald definere eSport, der er et samlet udtryk for computerspil på konkurrenceniveau, og nu [ ... ]

Læs mere...
BenQ frigiver nyt gaming-monster20 Jan 2014 - 21:55 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nu har BenQ igen flyttet grænserne for gaming-skærme med den nye 27 tommer monitor XL2720Z, som er proppet med fede funktioner og ny teknologi, der giver en fantastisk spiloplevelse. BenQ, en af verdens førende skærmproducenter, er klar med den nye professionelle gaming-monitor XL2720Z. Den taiwanske producent er kendt for sine innovative nye teknologier, der giver klare fordele for pc- og [ ... ]

Læs mere...
MM-Vision lancerer Vision Game Mini med ASUS GTX76...19 Jan 2014 - 21:50 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Det kompakte gamersystem. En Vision Computer er ikke bare en almindelig computer. Der er kræset om detaljerne og Vision computere er bygget til at holde i mange år. Der bruges de bedste kvalitetsdele, og alle systemer testes grundigt samt gennemgår en omfattende kvalitetskontrol.  

Læs mere...
Razer Nabu Smartband08 Jan 2014 - 21:08 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lev mere intelligent med verdens første wearable tech-enhed, der understøtter notifikationer, Life Tracking, spilteknologi og social kommunikation mellem bånd. Razer, verdens førende producent af enheder og software til et globalt fællesskab af spillere, har annonceret lanceringen af verdens mest intelligente armbånd, Razer Nabu.  

Læs mere...
Lenovo tilføjer flere produkter til Multimode-port...07 Jan 2014 - 19:11 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nye mobile og kraftfulde hybridmodeller fra Lenovo og en ny LenovoEMC NAS-enhed. På verdens største forbrugerelektronikmesse, CES, i Las Vegas har Lenovo nu annonceret en række opgraderinger til deres portefølje af multimode-produkter samt en ny NAS-enhed.  

Læs mere...
Sony præsenterer nye spændende produkter på CES 20...07 Jan 2014 - 19:03 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nye forbrugerelektronik-produkter, nyt indhold og nye tjenester sætter nye standarder for din underholdningsoplevelse – derhjemme og på farten. Med et mål om hele tiden at redefinere brugeroplevelsen lancerer Sony næste generation af forbrugerelektronik-teknologier, og der er noget for enhver smag; lige fra 4K-tv'er i fuld HD til kameraer for enhver fotograf. Gennemgående tema for produkter [ ... ]

Læs mere...
Tag kontoret med på farten: Samsung Galaxy NotePRO...07 Jan 2014 - 08:44 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Samsung sætter nye standarder for tablets. Med lanceringen af Samsung Galaxy TabPRO og Galaxy NotePRO sætter Samsung nye standarder for mobilitet. Med en krystalklar og højt opløselig skærm (2560x1600) samt effektive værktøjer og smarte funktioner gør de nye tablets det nemt at arbejde på farten.  

Læs mere...
Samsung klarer selfien, sætter lyd til hjemmet og ...07 Jan 2014 - 07:37 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nyt år og nye koncepter med underholdning er i fokus. 2013 vil blive husket som et spændende år. Det var året, hvor vi for første gang kunne bære et smartwatch på vores håndled, og hvor UHD-TV'et flyttede ind i vores stuer. 2014 bliver et ligeså mindeværdigt år - i hvert fald hvis du ser på de nyheder, som Samsung præsenterer i dag på CES 2014, verdens største elektronik-messe [ ... ]

Læs mere...

Anmeldelser

Sharkoon FireGround - En musemåtte med stor potien...08 Mar 2014 - 08:06 | Orhan Imamovic

Sharkoon er ude med en rigtig fed musemåtte, og størrelsen er maksimal! Musemåtten sørger for at man kan have både tastatur og mus på, kom med ind og se hvad vi synes om den!  

Læs mere...
Antec TrueQuiet 120mm LED - For dig som ønsker for...06 Mar 2014 - 19:25 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på Antec's TrueQuiet LED serie. Denne serie har nogle yderst lækre små detaljer, som vi skal kigge nærmere på.  

Læs mere...
LC-Power Vibro - En lille højtaler med stor lyd05 Mar 2014 - 21:02 | John Thorn

Så er LC-Power også med på beatet, de er på banen med LC Power Vibro. Vibro er en lille højtaler som bruger underlaget til at forstærke lyden ved at vibrerer ned på det.  

Læs mere...
Cooler Master JAS & Cube Mini - Holderne du bare m...04 Mar 2014 - 19:32 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Er du træt af at din tablet eller smartphone, blot ligger og flyder på bordet ? Så bør du uden tvivl tage et kig på en af disse to holdere fra Cooler Master. Holderne som vi tager et kig på er deres JAS mini og CUBE mini. Begge kan bruges til smartphones og tablets op til 8", og begge yder en fantastisk stabilitet.  

Læs mere...
PNY High Performance Kortlæser - Når hastighederne...03 Mar 2014 - 17:49 | John Thorn

PNY er nu ude med en kortlæser, som både har USB 2.0 og 3.0. USB 3.0 giver mulighed for at udnytte hastighederne, på deres SD kort. Lille og simpel uden for meget unødigt, og ikke mindst let at have med på farten.  

Læs mere...
Needit POST IN - Undgå at gå forgæves til postkass...01 Mar 2014 - 08:56 | John Thorn

Her er løsningen for den, der gerne vil vide når der er post i postkassen. Med en lille sensor i postkassen, kan du se når der er post. Lille, smart og flot, det må være de 3 nøgle ord for denne enhed.  

Læs mere...
PNY PowerPack 5200mAh - Når du løber tør for strøm...28 Feb 2014 - 11:19 | John Thorn

PNY laver også powerbanks, her skal vi teste deres mellem-størrelse, på hele 5200mAh. Selv mellem-størrelsen kan lade en tablet, og den kan levere både 1 og 2.4 ampere.  

Læs mere...
PNY SD kort - Vælg præcis det kort du har brug for...24 Feb 2014 - 07:58 | John Thorn

I denne artikel skal vi kigge på tre SD kort fra PNY. Forskellen på de tre kort vi skal teste, er overførselshastigheden.  

Læs mere...
BitFenix Comrade - Et utrolig budget-venlig kabine...23 Feb 2014 - 21:11 | Kasper Schuster Haaning Hansen

BitFenix har produceret et nyt kabinet, deres Comrade. Dette kabinet er efter min overbevisning, tiltænkt budget-brugeren, og ikke den professionelle. Prisen er lav, og kvaliteten er OK, men er dette dit nye ønske-kabinet ?  

Læs mere...
Philips Shaver PT923 - Når en perfekt barbering be...19 Feb 2014 - 09:20 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på en shaver fra Philips, det er deres PT923 Shaver. Det er en model med 3 roterende hoveder, som sørger for en glat, god og tæt barbering.  

Læs mere...
Spire X2 Mars HS7501 - Et godt bud på et budget he...15 Feb 2014 - 13:47 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et headset er ikke blot et headset, når det kommer til gaming og alt afhænger af hvilke spil du gamer, og hvor meget du gamer. Gamer du et spil hvor positioneringen er alt, så er et 5.1 eller 7.1 kanals headset sandsynligvis vejen frem. Spire's X2 Mars HS7501 headset er et 7.1 kanals headset, som skulle give en fantastisk følelse og oplevelse af surround sound, om det så også gør dette, [ ... ]

Læs mere...
Plantronics Voyager Legend CS + HL10 - Et headset ...13 Feb 2014 - 10:28 | John Thorn

Vi tager i dag et kig på et headset fra Plantronics, som er et virkelig alsidigt headset. Det kan bruges både til kontoret, hjemmet og på farten. Vi har før testet heatsets som er beregnet til mobiltelefoni, og dette er nok et af de mere profesionelle headsets på markedet.  

Læs mere...
Func F-Series 10XL - Musemåtten en hver gamer bør ...12 Feb 2014 - 10:05 | John Thorn

Så er Func på banen med en ny musemåtte. Func er et forholdhvis nyt mærke for os, og vi glæder os meget til at se hvad de har at byde på. Vi har tidligere testet en mus og en mussemåtte fra dem og det var meget spændende.  

Læs mere...
LG Optimus F5 P875 - En kraftfuld smartphone til n...10 Feb 2014 - 21:47 | Orhan Imamovic

Vi har været priviligeret at få en telefon fra LG til test.   Denne telefon er deres nye entry-level telefon, nærmere betegnet LG Optimus F5 P875. Den skulle eftersigende være rimelig kraftfuld, men er den også det? Kom ind og se med!  

Læs mere...
ASUS PB278Q - En elegant og alsidig 27" skærm07 Feb 2014 - 09:28 | John Thorn

Asus har lavet en lækket og fleksibel 27" skærm, og med fire gange højere opløsning end 720p. Med en opløsning på 2560 x 1440px WQHD, er vi oppe i en opløsning som giver en super fed oplevelse, og ikke mindst en ret så fantastisk billed.  

Læs mere...
Fractal Design Arc Mini R206 Feb 2014 - 11:14 | John Thorn

Fractal Design producere en lang række af super cool og funktionelle kabinetter, hvor kvaliteten er i højsædet. Man er ikke i tvivl om hvad man har med at gøre, når man får åbnet kassen til dette kabinet.  

Læs mere...
Lian Li PC-10N04 Feb 2014 - 13:23 | John Thorn

Lian Li gør det igen, denne gang skal vi kigge på det nye PC-10N, som rummer seje features og funktioner. Hele kabinettet er lavet i aluminium, som har den egenskab at det gør kabinettet unikt og fedt, samt meget let.  

Læs mere...
InWin 90401 Feb 2014 - 11:21 | John Thorn

I dag skal vi kigge på et atypisk kabinet fra InWin, der er tale om deres nye 904. Her er der lagt op til et kabinet som ikke kan måles med noget andet på markedet.  

Læs mere...
Asus WL-330NUL30 Jan 2014 - 12:41 | Kasper Christensen

Denne gang skal vi kigge nærmere på en mini router, der er tale om Asus WL-330NUL. Så har vi haft verdens mindste router på testbænken og ja den er meget lille i forhold til andre router fra asus.  

Læs mere...
Func HS-26027 Jan 2014 - 15:00 | John Thorn

Så er Func på banen igen, denne gang med et lækkert gaming headset som vi idag skal kigge på. Func vil på banen med en masse eksklusivt gaming udstyr hvor kvalitet er i højsædet.  

Læs mere...