Fredag, 21 februar 2014 13:46

Sony præsentere 6 nye kameraer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så skal vi have kigget på 6 nye kameraer fra Sony, i alle prisklasser.

Start-billede-sony

De seks nye Cyber-Shot-modeller fra Sony giver dine billeder ekstra glans med smarte funktioner, som klarer arbejdet for dig – uanset om du er fotoentusiast eller på jagt efter de bedste feriebilleder.

DSC-HX60V

DSC-HX60V

Kom tæt på – helt tæt på. Det kompakte Cyber-shot™ HX60V er med sin kraftfulde 30x optiske zoom og slanke design den perfekte rejsemakker til både sjove feriebilleder og nærkontakt med naturen.

Med en baggrundsbelyst Exmor RTM CMOS-billedsensor, et Sony G-objektiv og den nyudviklede BIONZ X-processor, som er tre gange hurtigere end forrige model, kan du tage imponerende billeder – selv ved lav belysning. Med en række kraftfulde nye Sony-unikke teknologier bliver overliggeren hævet for billedkvaliteten på kompaktkameraer. Stærk detaljereproduktionsteknologi og områdespecifik støjreduktion sikrer renere og mere naturlige billeder med flotte farver og kontraster.

"Clear Image Zoom" sikrer dig klare, udfyldte 60x close-ups af dyreliv eller fjerntliggende vartegn uden, at det går ud over antallet af pixel. Takket være "Optical SteadyShot Intelligent Active"-tilstanden kan du optage videoer i fuld HD i knivskarp kvalitet ved alle zoom-indstillinger.

Det er let at sende billeder og videoer til din smartphone eller tablet med det indbyggede Wi-Fi, og hvis din mobile enhed er NFC-kompatibel, er det endnu nemmere. Du kan endda bruge din mobil som fjernbetjening, hvilket er smart til gruppebilleder, hvor alle gerne vil være med.

Cyber-shot™ HX60V kan vise detaljerede stillbilleder i 4K via HDMI, som kan nydes på dit 4K Ultra-HD-tv. En imponerende ny verden af realistiske billede vil åbne sig for dig på den store skærm. Og den indbyggede GPSii gør det nemt at genoptegne dine rejser, når du kommer hjem foran computeren. Du vil her kunne se præcist, hvor alle dine billeder og videooptagelser er fra.

De kreative udfoldelsesmuligheder med Cyber-shot™ vokser konstant med PlayMemories Camera Apps. Du kan vælge mellem en lang række gratis og betalte apps med en masse forskellige effekter, funktioner og hjælpeprogrammer. Læs mere på www.sony.net/pmca/. DSC-HX60V er desuden kompatibel med Camera Remote API-programmetiv fra Sony.

 DSC- H400

DSC- H400

Med den imponerende zoom-længde på Cyber-shot™ H400 er der ikke længere noget, der er uden for rækkevidde. 63x zoom (svarende til 24.5-1550mm brændvidde i 35mm-format) strækker sig fra vidvinkel til supertele, hvilket rækker til enhver tænkelig fotoopgave.

Nyd detaljerige billeder på 20,1 megapixel, som kan bringe ethvert minde til live igen. Med den dedikerede filmknap kan du lave videoklip i HD 720p og nyde dem på dit tv – eller dele dem på nettet med venner og familie.

Alle disse kraftfulde funktioner går ikke ud over den komfortable håndtering og nemme betjening. Det konturerede hus minder om et DSLR-kamera, og det ligger godt i dine hænder med et ergonomisk greb, som du ellers kun ville forvente af et større og dyrere kamera. Du får desuden elektronisk søger, som hjælper dig med at indramme dine motiver helt perfekt – selv i høj sol.

X-Serie lithium-ion-batteriet med høj kapacitet kan klare op til 300 billeder på en enkelt opladning. Du har derfor rig mulighed for at fange alle minderne fra dagligdagen og ferien.

 

 DSC-HX400V

DSC-HX400V

DSC-HX400V fra Sony har masser af tunge funktioner i et let design.

Kameraets imponerende 50x optiske zoom passer til enhver situation – fra landskaber, familieportrætter og live-koncerter til dramatiske close-ups af sport og dyreliv.

Hvis du vil endnu tættere på, hjælper "Clear Image Zoom" dig med at tage flotte 100x close-ups af motiver langt væk. Med "Optical SteadyShot" og "Intelligent Active Mode" er du sikker på, at dine videoer bliver skarpe – selv ved kraftig zoom, hvor håndholdte optagelser altid vil være en udfordring.

ZEISS Vario-Sonnar T*-objektivet, den baggrundsbelyste Exmor R™ CMOS-billedsensor på 20,4 effektive megapixel og den hurtige BIONZ X-processor leverer flotte og rige detaljer til ethvert motiv. BIONZ X-processoren er helt ny i Cyber-shot™-serien, og den er hele 3x så hurtig som sin forgænger.

DSC-HX400V er udformet som et DSLR-kamera, og det giver dig derfor den trygge følelse af et godt og solidt kamerahus, som ligger godt i hånden. Du får desuden et manuelt indstillingshjul til nem justering af zoom og fokus.

Ligesom med det nye HX60 kan du med HX400 udvide dine kreative muligheder med PlayMemories Camera Apps og fjernstyre kamera Camera Remote APIv.

 DSC-WX350

DSC-WX350

Bag det smukke, slanke og kompakte ydre på Cyber-shot™ WX350 gemmer der sig et kraftfuldt 20x optisk zoom-objektiv, som tager imponerende close-ups. "Optical SteadyShot" med "Intelligent Active"-tilstanden holder dine Full HD-videoer stabile og skarpe, når du zoomer og er i bevægelse samtidigt. Dertil får du flotte, detaljerige resultater i ethvert lys med kombinationen af Exmor R™ CMOS-billedsensoren på 18,2 megapixel og den hurtige BIONZ X-billedprocessor fra Sony.

Beauty Effect kan automatisk retouchere portrætter ved at udglatte huden, fjerne genskin, åbne øjnene og lysne tænderne, hvilket giver smukke resultater uden besværlig efterredigering.

Præcis som på HX60V og HX400V kan du let overføre dine billeder til mobilen eller fjernstyre kameraet med en enkelt berøring via Wi-Fi med NFC.

 DSC-WX220

DSC-WX220

WX220 er et lille, lækkert kamera, som er let at bruge – men lad dig ikke narre. Det iøjnefaldende kamera er spækket med seriøse fotokræfter med 18,5 megapixel Exmor R™ CMOS-billedsensor, BIONZ X-processor og et G-objektiv med 10x optisk zoom.

Det er nemt at tage flotte billeder og skyde video i Full HD med funktioner som "Optical SteadyShot" med "Intelligent Active"-tilstand og "Beauty Effect". Wi-Fi/NFC gør det desuden let at dele dit indhold. Og hvis du vil nyde dine billeder i 4K, forbinder du blot kameraet til dit 4K-tv via HDMI.

 DSC-W800

DSC-W800

W800 er utroligt let at bruge, og det tager billeder, som du kan være stolt over med sin højopløste 20,1 megapixel CCD-sensor og 5x optisk zoom-objektiv.

Hvis du skal til fest, så tag W800 med og slå "Party Mode" til. Funktionen justerer automatisk følsomhed, eksponering og farve, så du får levende minder fra de sjoveste aftener. "Advanced Flash" booster kameraets lysfølsomhed, så mørke objekter kan lyses op på lang afstand. Rækkevidden på kameraets indbyggede blitz bliver på denne måde forlænget, hvilket er smart til indendørsfotografering eller billeder i skumringen.

Du må ikke fortvivle, hvis du ikke er vant til at arbejde med digitale kameraer – håndteringen er utrolig let. Du får endda en dedikeret filmknap, så du nemt og hurtigt kan lave videooptagelser i HD 720p.

Pris og tilgængelighed

De kompakte digitalkameraer Cyber-shot™ fra Sony er tilgængelige fra marts 2014. Vejledende udsalgspriser er:

HX60V: 3.100,- kroner.

HX400V: 3.700,- kroner.

WX350: 2.300,- kroner.

WX220: 1.700,- kroner.

W800: 700,- kroner.

I kan tjekke Sony hjemmeside med kameraer HER

 
Læst 600 gange
Log ind for at skrive en kommentar.