Torsdag, 29 august 2013 19:48

Sony introducerer sit nye kompaktkamera NEX-5T

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sony introducerer sit nye kompaktkamera NEX-5T

sony.nex.5t

Sony introducerer sit nye kompaktkamera NEX-5T, der bl.a. byder på indbygget NFC, stor Exmor™ APS HD CMOS-sensor og udskiftelige objektiver.

Den store sensor i Sonys nye NEX-5T er hele hemmeligheden bag den gode billedkvalitet. Du får billeder i professionel kvalitet og trådløs frihed i det kraftfulde kamera i lommestørrelse med udskiftelige objektiver.

Kameraet passer perfekt i lommen eller tasken, og det er derfor den oplagte makker for passionerede fotografer, som vil have billeder i DSLR-kvalitet og masser af indstillingsmuligheder i et kamera, der altid kan tages med på farten.

   * Nemmere forbindelse til Wi-Fi med indbygget NFC

   * Tag billeder fra din smartphone med Smart Remote Control

   * Den store Exmor™ APS HD CMOS-sensor i det utroligt kompakte kamerahus sørger for video i fuld HD og stillbilleder i professionel kvalitet

   * Hybrid AF giver en hurtig og præcis autofokus

   * Tilføj endnu flere funktioner med et stadigt voksende antal PlayMemories Camera Apps

   * Maksimer din fotooplevelse med tre helt nye E-mount-objektive

Den store sensor i Sonys nye NEX-5T er hele hemmeligheden bag den gode billedkvalitet. Du får billeder i professionel kvalitet og trådløs frihed i det kraftfulde kamera i lommestørrelse med udskiftelige objektiver.

Kameraet passer perfekt i lommen eller tasken, og det er derfor den oplagte makker for passionerede fotografer, som vil have billeder i DSLR-kvalitet og masser af indstillingsmuligheder i et kamera, der altid kan tages med på farten. 

Det er let at overføre indhold3og tage billeder fra din smartphone, pc og tv via Wi-Fi. NEX-5T er desuden det første E-mount-kamera med udskiftelige objektiver fra Sony, som har indbygget NFC, hvilket gør det endnu lette at oprette forbindelse til NFC-kompatible Android-smartphones og –tablets. Du skal blot lade din enhed røre kameraet, hvorefter du kan fjernstyre dit kamera eller dele dine billeder – helt uden besværlige opsætninger. Med Smart Remote Control kan du nemt tage billeder med dit NEX-5T fra din smartphone. Funktionen er perfekt til gruppefotos, hvor alle selvfølgelig skal være med på billedet.

 

nex5t ewgaew

 

 

Inde i NEX-5T finder du en stor APS-C-sensor med 16,1 effektive megapixel, som opfanger mere lys end de små sensorer i almindelige kompaktkameraer. Du vil opleve detaljerede billeder i DSLR-kvalitet og video i fuld HD med meget lav billedstøj. Kameraet er derfor særligt velegnet til fotografering i tusmørke og dæmpet indendørsbelysning.

EX-5T byder også på den hurtige autofokus Advanced Fast Hybrid AF, så du aldrig går glip af det perfekte øjeblik. Advanced Fast Hybrid AF kombinerer fasedetektion med kontrastdetektion, så du let kan tage skarpe billeder af motiver i bevægelse. Det er en prisvindende kombination, som gør, at du altid kan fokusere skarpt og præcist.

Den tipbare LCD-skærm, som kan vendes 180 grader, gør det let at tage selvportrætter med udstrakt arm. Auto Portrait Framing sørger for at beskære dine portrætter, så dit motiv bliver helt rigtigt. Du får desuden et indbygget, digitalt vaterpas, som gør det let at holde horisonterne lige.

NEX-5T sikrer dig ekstra fleksibilitet med det dedikerede indstillingshjul og den konfigurerbare Fn-knap, som giver dig øjeblikkelig adgang til dine mest anvendte funktioner.

 

NEX51 imageCopy 12d88a92 crop 14e89862

NyePlayMemories Camera-apps

 

Det stadigt voksende antal af PlayMemories Camera-apps sætter endnu mere kulør på det nye NEX-5T fra Sony. Vælg mellem en række forskellige billedeffekter og smarte hjælpeprogrammer – der er både gratis- og betalings-apps.

Den helt nye Lens Compensation-app giver den erfarne fotograf mulighed for at gemme og anvende raffinerede billedindstillinger til forskellige objektiver. Indstillingerne kan bl.a. bruges til at kompensere for perifere skygger, kromatisk aberration og tønde- og nålepudeforvrængning.

Direct Upload Version-appen er ligeledes blevet opdateret til version 2.0. Appen strømliner dine uploads af billeder til sociale medier, så du let kan dele dine oplevelser med venner og familie. Du kan dertil installere et Flickr-ad-on, så du også kan uploade billeder direkte til Flickr4.

 

Nye zoom-objektiver fra Carl Zeiss og Sony G Lens™ udvider det kreative frirum for E-mount-kameraer

 

Udvalget af udskiftelige E-mount-objektiver udvides nu med tre nye modeller til kvalitetsbevidste fotografer, der kræver god billedkvalitet og inspirerende indstillingsmuligheder.

Carl Zeiss Vario-Tessar T* E 16-70mm F4 ZA OSS er et alsidigt og kompakt zoomobjektiv med billedstabilisator. Det suppleres af Sonys første G-objektiv til E-mount-kameraer og videokameraer med udskiftelig objektiver. Objektivet hedder E PZ 18-105mm F4 G OSS og har en kraftfuld zoom med glat og let fokus.

Desuden er portræt-objektivet E 50mm F1.8 blevet opdateret med en ny sort finish, så det samlede antal E-mount-objektiver nu er oppe på 18 (inkl. to konverteringsobjektiver).

Alle de nye objektiver kan bruges til de spejlløse, kompakte systemkameraer NEX-3, NEX-5, NEX-6 og NEX-7, samt det nye a3000, Handycam NEX-VG900E og NEX-VG30EH videokamera i fuld HD.

 

NEX-5T wSELP1650 BK kiseki zps7e903396

 

 

 

Pris og tilgængelighed

 

 

Det nye, kompakte NEX-5T systemkamera med udskiftelige objektiver er tilgængelig fra september 2013, og kan allerede nu forudbestilles påwww.sony.dk. Vejledende udsalgspriser er 5.400,- kroner. NEX-5T med 15-50mm og 55-210 mm objektiv kan fås til 7.300,- kroner.

 

De nye E-mount-objektiver SEL1670Z, SELP18105G og SEL50F18 er alle tilgængelige fra september 2013 og vejledende udsalgspriser er:

 

SEL1670Z:                                   8.000,- kroner.

 

SELP18105G:                               4.800,- kroner.

 

SEL50F18:                                   2.500,- kroner.

 

 

Læst 867 gange
Log ind for at skrive en kommentar.