Søndag, 21 september 2014 19:48

Smappee mener at kunne spare 1,8mia på danskernes elregninger

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Smappee gør det muligt for danske husholdninger at overvåge deres energiforbrug i realtid, og til at træffe konkrete og varige foranstaltninger for at reducere elregningerne.

smappeeStart-billede

Samtidig med at reducere det globale energispild.

Smappee gør det muligt for danske husholdninger at overvåge deres energiforbrug i realtid, og til at træffe konkrete og varige foranstaltninger for at reducere elregningerne samtidig med at reducere det globale energispild.  En lampe i entreen, en computer på standby eller en telefon i opladning hele dagen; Energispild forekommer i næsten alle danske hjem. Sammenlagt svarer det til ca. 700 kroner om året pr. husholdning, som forbrugerne ikke er bevidste om. De fleste husholdninger er uvidende om de reelle omkostninger ved energiforbruget af apparater på standby, mens de nye strømslugende tekniske enheder strømmer ind på markedet. Som et resultat betaler de danske forbrugere energileverandørerne mere end 1,8 miliarder kroner for meget af den årlige elregning

Smappee s 0

Smappee energimonitor (til salg på Smappee.com og i Apple butikker for ca 1480 Dkr), som nu er tilgængelig i Danmark, og som fungerer med en gratis app til smartphones og tablets, registrerer og måler individuelt strømforbruget på de forskellige enheder og apparater i hjemmet, og gør det muligt for forbrugerne at tage umiddelbar handling for at reducere al unødvendigt strømforbrug. Smappee gør det endda muligt at se, hvis du lod noget stå tændt, da du forlod hjemmet, og slå det fra på afstand med Smappee Comfort PlugTM. 

Smappee s 2 Smappee s 1

Stefan Grosjean, grundlægger af Smappee, siger: "Omkostningerne af energispild er en unødvendig byrde for danske husholdninger. Vores mål er at reducere strømforbruget i Danmark ved at hjælpe mennesker til at ændre deres vaner, øge bevidstheden om løbende energiforbrug og opnå bæredygtige besparelser. Smappee er forbrugerens energimakker, den måler, informerer, motiverer, engagerer og gør livet enklere - altid og overalt. Dette er ikke bare et produkt, men en tjeneste " 
Let at installere, intelligent i brug

Smappee monitoren er let at installere ved hjælp af en enkelt sensor, som klemmes på hovedkablet til husstandens elmåler. Ved hjælp af dette faste, unikke målepunkt kan Smappee identificere og måle strømforbruget på de forskellige elektriske apparater i huset, og sende detaljerede oplysninger om dem. Disse oplysninger er derefter tilgængelige hvor som helst via en brugervenlig app til din smartphone eller tablet (iOS / Android).

Enkle, interaktive grafer i Smappee-appen viser energiforbruget og omkostningerne pr. dag, måned eller år. De forskellige elektriske apparater i hjemmet identificeres automatisk ved hjælp af hver enkelt enheds unikke interferensmønster. Hvis brugeren har installeret solpaneler, vil den strøm disse leverer, være målbar. Smappee-appen viser hvor stort bidraget fra solpanelerne er i forhold til husstandens samlede elforbrug. Appen belønner også energieffektivitet med "awards", som kan deles med familie og venner på sociale medier.

"Smappee forvandler en naturlig refleks til en ny vane, som kan spare penge for forbrugerne og bidrage til at skåne miljøet. Og fordi dette er vigtigt for hele verden, er vi nu glade for at lancere denne teknologi i Danmark, efter en god start i Tyskland, Storbritannien og Benelux-landene," siger Stefan Grosjean.
Praktiske oplysninger:
  • Smappee sættet er tilgængelig på Smappee´s hjemmeside og i alle Apple butikker.
  • Den gratis Smappee app er tilgængelig på App Store eller Google Play.
  • Hver Smappee energi monitor leveres med en comfort-plug™ som bruges til at styre og administrere dine apparater, med ekstra enheder tilgængelige for separat køb.
  • Pris ca: 1480 Dkr (Intet ekstra abonnement kræves)
  • Også tilgængelig, en Smappee for trefaseinstallationer, for flere solpaneler ca 2225 Dkr

 

Opdag de 10 punkter, som gør Smappee unik her og alle Smappee funktioner i denne video.

Om Smappee

Smappee er mere end blot navnet på en virksomhed, et produkt eller en app. Smappee er et sammentømret team. Vi er praktisk anlagte specialister med en ambition om at udvikle innovative løsninger som fremmer bæredygtigt forbrug. Vi tilbyder bruger- og prisvenlige, samt effektive måder at minimere sit økologiske fodaftryk på.

Smappee blev grundlagt af Stefan Grosjean, ekspert i energistyring. Stefan er også grundlæggeren af Energy ICT, som han tog fra start-up til verdens førende på markedet for energistyringsløsninger til industrielle og kommercielle virksomheder, statslige myndigheder og energileverandører. Smappee repræsenterer hans ønske om at bruge sin erfaring til også direkte at gavne forbrugerne.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1072 gange