Onsdag, 21 august 2013 19:05

Slip dit indre monster løs med Razers sidste nye 7.1-kanalers USB-headset

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB Gaming Headset byder på forbedret digital mikrofon og positionel lyd, der kan tilpasses gamerens individuelle behov.

razer-kraken-7-1-gallery-7

Razer™, verdens førende producent af professionelt gaming-udstyr, -software, og -systemer, offentliggjorde i dag på GamesCom deres nyeste skud på stammen inden for audio-produkter: Det USB-baserede Razer Kraken 7.1 Surround Sound gaming-headset.

 

 

De nye Razer Kraken 7.1 surround sound-høretelefoner viderefører en ærefuld arv fra Razers analoge Kraken Pro-høretelefoner, der kan bryste sig af at være blevet kåret som verdens mest komfortable høretelefoner. Razer Kraken 7.1 bygger videre på forgængerens succes med fordybende 7.1 virtuel surround sound og en forbedret digital mikrofon.

Høretelefonerne er udstyret med en avanceret virtuel 3D-lydmotor med ultralav latens på audioprocesseringen – og simulerer dermed en 360-graders surround sound-oplevelse, der normalvist kun er forbeholdt høretelefoner med mere end én positionel højttaler-driver i hver ørekop. Hjertet i Razers lydmotor, Synapse 2.0-konfigurationssoftwaren, har en høj grad af brugertilpasning. Gameren kan individuelt justere og tilpasse hver surround sound-kanal, booste basniveauet og endda balancere den indkommende lyd for derigennem at opnå en overlegen lydpræcision.

razer-kraken-7-1-gallery-3

Den digitale mikrofon på Razer Kraken 7.1, som kan modtage signaler fra alle retninger, er udstyret med en optimeret algoritme, der sikrer krystalklar stemmegengivelse og bedre frekvensrespons, sensitivitet og signal-støj-forhold end en almindelig analog mikrofon. Gameren har mulighed for at sætte mikrofonen på mute, og en LED-indikator på mikrofonens spids fortæller, hvornår mikrofonen er aktiv.

"Fordi vi konstant udvikler os på softwarefronten, er vi i stand til at tilføre flere og flere features til vores produkter. Razer Kraken 7.1 er et fremragende eksempel på et produkt, vi har videreudviklet – lige fra den tilpasningsdygtige 3D-lydmotor til den optimerede digitale mikrofons algoritmer, som placerer hovedtelefonerne i en liga for sig" siger Min-Liang Tan, medstifter, CEO og creative director hos Razer. "De overlegne softwareegenskaber, uovertrufne lydkvalitet og høje komfort gør Razer Kraken 7.1 til de ultimative USB-baserede 3D-høretelefoner til pc-gaming".

razer-kraken-7-1-gallery-5

For mere information om Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB Gaming Headset og for at høre eksempler på 3D–lydmotoren og den digitale mikrofon, besøg venligst www.razerzone.com/kraken71.

Med Razer Kraken 7.1 USB Gaming Headset får gameren den komplette lydoplevelse. Høretelefonerne viderefører det ergonomiske design fra Razer Kraken Pro, der er blevet testet af utallige gamere, for at opnå optimal komfort under timelange gaming-sessioner foran skærmen.

Høretelefonernes fulde potentiale slippes løs med den avancerede 3D-lydmotor. Takket være Razers Synapse 2.0-software modellerer den ekstremt brugertilpasnings-venlige motor lyden, så gameren får en ultimativ surroundoplevelse. Det gør det muligt for gameren at retningsbestemme lyden med en sådan præcision, at fjenden kan lokaliseres med enorm nøjagtighed. 40 mm neodynamiske magnet-drivere garanterer dyb bas, sprøde mellemtoner og krystalklar lyd – og biddrager dermed til gamerens totale indlevelse.

Venstre ørekop gemmer på en udtagelig mikrofon, der - udover at bidrage til høretelefonernes elegante ergonomiske design - gør det nemmere at beskytte mikrofonen under både transport og opbevaring. Den fleksible mikrofon, der kan modtage signaler fra alle retninger, er udstyret med optimerede algoritmer. Dette giver hidtil uhørt lydkvalitet, der er uopnåelig med almindelige analoge mikrofoner. Fordi den digitale mikrofon kan prale af et imponerende signal-støj-forhold og en forbedret wideband responsfrekvens, er gameren garanteret naturlig tydelig stemmegengivelse med minimal støj.

Tilgængelighed og pris:
Razerzone.com – Bestil nu
Globalt – Tilgængelig nu
Pris: 849 kroner.

Produktfeatures:

Høretelefoner

 • Frekvensrespons: 20Hz-20,000Hz
 • Impedans: 32 Ω ved 1 kHz
 • Sensitivitet (@1 kHz, 1 V/Pa): 112dB
 • Output Power: 30 mW
 • Drivere: 40 mm, med neodynamiske magneter
 • Diameter, inderste ørekop: 50 mm / 1.97"
 • Kabellængde: 2m flettet USB-kabel
 • Anslået vægt: 340 g
 • Tilslutning: Guldbelagt USB-stik

Mikrofon

 • Frekvensrespons: 100Hz – 12,000Hz
 • Signal-støj-forhold: 63 dB
 • Sensitivitet (@1 kHz, 1 V/Pa): -40 ± 4dB
 • Modtagelse af signaler fra flere retninger

For mere information om Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB Gaming Headset, besøg venligst www.razerzone.com/kraken71.

 

 

Læst 991 gange
Log ind for at skrive en kommentar.