Mandag, 02 marts 2015 16:27

Sandisk er nu ude med et microSD kort på hele 200 gb

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Sd kort fra SanDisk på hele 200 Gb, med dette lille kort at kan lagre mange billeder, musik eller andre filer uden det fysisk fylder på nogen måder.
scandisk 200gb 01

SanDisk er en af de store indenfor flash lager-løsninger, i dag introducerede de en 200GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I-kort, Premium Edition, verdens højeste kapacitet microSD-kort til brug i mobile enheder. På bare et år efter de kom med SanDisk Ultra microSDXC kort på 128 GB , har SanDisk øget lagerkapacitet med 56% inden for samme størrelse formfaktor. Det nye kort giver frihed til at fange, gemme og dele fotos, videoer og andre filer uden at bekymre sig om begrænsninger medhensyn til opbevaring.

Mobile enheder har fuldstændig ændret spillet. Syv ud af 10 billeder taget af forbrugerne er nu fra smartphones og tablets. Forbrugerne ser deres mobil, som den primære enhed til billedoptagelse og deling, og i 2019 vil smartphones og tablets stå for 9 ud af 10 billeder taget, "siger Christopher Chute, Vice President, Worldwide Digital Imaging Practice, IDC. "Som de behov, mobil brugerene fortsæt ændre, SanDisk er på forkant med at levere løsninger til disse krav som er tydeligt illustreret gennem deres voksende portefølje af innovative produkter, herunder den nye 200 GB SanDisk Ultra microSDXC-kort.

scandisk 200gb 2

SanDisk opnåede denne kapacitet ved at gennembryde og udnytte den patenterede teknologi udviklet sidste år for 128 GB SanDisk Ultra microSDXC kort, og skabe et nyt design og produktions proces, der giver mulighed for flere bits.

Vi fortsætter med at skubbe den teknologiske grænse for at levere rekordstore løsninger, ved at ændre den måde, forbrugerne bruger deres mobile enheder, siger Dinesh Bahal, vice præsident, af produkt marketing, SanDisk.

Ved at fokusere på at opnå ny kapacitet og hastigheds milepæle, er vi i stand til at levere betroede mobile hukommelses løsninger, der giver forbrugerne frihed til aldrig at holde op med at fange, gemme eller dele -. Med fordel af hurtige hastigheder til at overføre det hele hurtigt.

Ideel til Android smartphone og tablets brugere, dette Premium Edition microSD-kort kombinerer verdens højeste kapacitet og lynende hurtig overførselshastighed på op til 90 MB/s til at levere førsteklasses ydeevne. med denne overførselshastighed, kan forbrugerne forvente at flytte op til 1.200 fotos pr minute. Gennem SanDisk, opdaterede Memory Zone app. Vil brugere have endnu større kontrol over deres mobils hukommelse. I Memory Zone appen, kan brugerne engagere OptiMem app funktion, som overvåger telefonens hukommelse niveauer for at informere brugerne, når den interne hukommelse falder under en brugerdefineret tærskel. Når denne tærskel nåes, vil OptiMem app funktionen automatisk overføre nogle af deres gamle fotos og videoer til deres microSD-kort, der efterlader dem med mere intern hukommelse til at fortsætte med at gøre erindringer. Den app, er tilgængelig til gratis download fra Google Play butikken, og er kompatibel med de fleste Android-enheder og giver brugerne mulighed for nemt at finde, organisere, og overføre.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 346 gange
Log ind for at skrive en kommentar.