Fredag, 11 september 2015 23:16

Sandberg kommer med tastaturet til det moderne hjem

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)

Sandberg kommer med deres bud på et smart tastetur til det moderne hjem.

Bluetooth Touchpad Keyb S

Jeg bruger det faktisk også til mobilen

siger administrerende direktør hos Sandberg A/S, Martin Hollerup, om firmaets seneste innovation: Et smukt designet tastatur, som er milevidt fra de kontorværktøjer, man normalt forbinder med ordet "tastatur".

Tanken med det nye tastatur fra den danske producent Sandberg, er at skabe en hjælper, som kan bruges mange steder i hjemmet. Først og fremmest er der tænkt på situationen i stuen, hvor man med fx computer eller spillekonsol tilsluttet TV'et sidder og surfer på internettet, søger film, besvarer emails osv. Det kan også være direkte på et Smart-TV, hvis det har Bluetooth.

I stedet for at sidde og køre en pil rundt på skærmen henover et virtuelt tastatur med en almindelig fjernbetjening eller joypad, eller at sidde på knæ foran den tilsluttede computer når der skal tastes, kan man med det nye tastatur læne sig tilbage i sofaen. Foruden selve tastaturet, er der også en touchpad ude til højre, som kan bruges som mus.

Tastaturet er trådløst med Bluetooth. Og det betyder at det også kan bruges til en tablet, som fx en iPad - eller sågar til mobiltelefonen, hvis man lige hurtigt skal besvare et par emails på mobilen.

Vejl. uds. inkl. moms:
kr. 399,00

Bluetooth Touchpad Keyb 1Bluetooth Touchpad Keyb 2

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 555 gange
Log ind for at skrive en kommentar.