Tirsdag, 30 september 2014 12:00

Samsung lancerer NX1

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fang de vigtige øjeblikke med, med Samsung NX1

Samsung-lancerer-NX1Start-billede

Samsung lancerer NX1, et nyt kamera designet til fotografer, som ønsker billeder i et professionelt udtryk.

Så lancerer Samsung et nyt medlem i familien af NX systemkameraer, NX1, som kombinerer banebrydende design med den nyeste teknologi og Samsungs ekspertise inden for innovation. NX1 giver en super billedkvalitet og funktionalitet, samtidig med at kameraet er modstandsdygtigt over for vandsprøjt og støv. Det er det første systemkamera i verden, som har Bluetooth tilslutning.

"NX1 repræsenterer det ypperste af Samsungs forskning inden for fototeknik og tilbyder intuitiv, professionel fotokvalitet til alle typer brugere," fortæller Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark. "Lanceringen af NX, med et holdbart design og udskiftelige objektiver, giver fotograferne mulighed for at fange det bedste billede i enhver tænkelig situation."

image003

Hurtighed og præcision

NX1 har en uovertruffen farvegengivelse og støjreduktion. Med Samsungs nye NX AF ( auto fokus ) giver kameraet, brugeren, mulighed for at fange alle detaljer i farten, uden at skulle bruge tid på besværlige kameraindstillinger. Desuden understøtter NX1 4K UHD video-optagelse, uden behov for ekstra udstyr.

 

Klassisk design og stor holdbarhed

Den utroligt holdbare magnesiumlegering i kamerahuset giver en fornemmelse af et solidt og holdbart kamera, når man bruger det. NX1 er desuden støv- og vandafvisende, med gummibeskyttelse over knapper, således at kameraet kan bruges hvor som helst og når som helst - selv i et udendørs miljø. Touchskærmen på 3'' er lysstærk og giver et krystalklart billede. Kameraet er udstyret med Wi-Fi og har hurtige og avancerede tilslutningsmuligheder, så brugerne kan sende store billedfiler og videoer i Full HD, hurtigt og uden forsinkelse. NX1 er desuden det første kamera i verden, som er udstyret med Bluetooth tilslutning, således at kameraet let kan tilsluttes smartphones og tablets.

 

Et helt nyt NX-objektiv

Udvalget af NX-objektiverne bliver med NX1 udvidet, med det nye 50-150 mm 2.8 S ED OIS objektiv, et high-end premium teleobjektiv, der perfekt matcher NX1. Med sin ultra hurtige F2.8 maksimale blændeåbning og 35 mm svarende til 77-231 mm brændvidde, er denne multifunktions S-serie linse ideel til en bred vifte af forskellige aktiviteter, herunder sport, dyreliv og portrætfotografering. Yderligere funktioner omfatter Advanced Multi-Axis Optical Image Stabilization (OIS)-system med op til 4,5 stop (på midten af området under CIPA-standarden), Samsungs ultra præcise stepmotor (UPSM), og støv- og vandafvisende, hvilket skyldes Samsungs Hyper Shield (SHS)

 

NX1 er tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 12.000 kr. 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 371 gange
Log ind for at skrive en kommentar.