Søndag, 15 februar 2015 17:25

Samsung lancere deres Galaxy S6 på deres Unpacked event den 1.Marts

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Samsung har udmeldt at de lancerer deres nye flagskib Galaxy S6 ved deres event den 1. Marts ved navn Unpacked. Oveni det er de begyndt at smide små teasers på deres Twitter konto.
thenextgalaxy
Samsung skjuler ikke længere, det næste Galaxy flagskib fra dem. De vil lancere den på et stort event ved navn Unpacked den 1. marts lige før Mobile World Congress skal finde sted.
Samsung Mobile er begyndt at smide små teasers op på deres Twitter-konto med et #TheNextGalaxy hashtag, første tweet på kontoen sagde "Jeg er #TheNextGalaxy. Bliv inspireret af min vision på #Unpacked. "
På kontoens forsidefoto er der også en silhuet af en buet smartphone, og det kan muligvis bekræfte rygtet om enhedens design forandring.
En video teaser blev også indsendt på Samsungs Twitter-konto, selv om dette kun viser noget om telefonens bagerste kamera, som Samsung begyndte at tease om tidligere i denne uge på sin egen blog. Link
Samsung Galaxy S6 vil blive afsløret den 1. marts på Samsung Unpacked. Det nye kamera er indstillet til at være et stort salgsargument og enheden vil enten være buet eller der vil være en buet variant. Vi ved allerede, at enheden vil bruge Samsungs egen Exynos chip og vil sandsynligvis har 3 GB RAM.
 
Vi kender ikke en præcis frigivelses dato endnu, men rygterne går på at det vil være omkring den 22. marts. Men lad os nu se hvad der sker.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 316 gange
Log ind for at skrive en kommentar.