Torsdag, 19 december 2013 19:42

Samsung GamePad – den mobile spillekonsol

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Skærm og docking station er ikke nødvendig.

Samsung-GamePad--den-mobile-spillekonsol

Nu lancerer Samsung GamePad, der forvandler din Galaxy smartphone til en avanceret spillekonsol i et snuptag. Den er nem at have med på farten; i flyet, på bussen eller på bagsædet i bilen – eller hjemme i lænestolen – med GamePad kan du slå din egen rekord i favoritspillet, hvor som helst.

Galaxy telefoner fra 4,0 til 6,3 tommer kan klikkes fast til GamePadens ramme. Derefter skal du bare trykke på "PLAY" knappen for at starte appen Samsung Game Arcade, en integreret GamePad app. Du har mulighed for at vælge mellem 35 spil, der er tilgængelige via appen ved lancering. Her finder man blandt andet favoritter som EA Need for Speed™ Most Wanted og 'first person'-spil som Gameloft's Asphalt8: Airborne og Gameloft's Modern Combat 4: Zero Hour til rimelige penge.

For sportsfans er der spil som SEGA's Virtua Tennis™ Challenge og er du til actionspil, er der også Ubisoft's Prince of Persia: The Shadow og Flame, og mange andre. Der vil blive tilføjet flere spil i løbet af 2014.

GamePad byder på mange muligheder for at spille, hvad end du er på farten eller foretrækker at sidde hjemme i sofaen med din smartphone, din tablet eller forbundet til TV'et*. GamePad er kompatibel med Note 3 og Note 10.1 2014 Edition ved lancering. Kompatibilitet med Galaxy S4, Galaxy SIII, Note 2, Mega, Tab 3 10.1 og Tab 3 8.0 følger i en senere softwareopdatering.

Pris og tilgængelighed
GamePad kommer i butikkerne i løbet af første kvartal i 2014 til en vejledende udsalgspris på 795 kroner.

*GamePad tilsluttes via Bluetooth eller NFC. Vil man bruge GamePad sammen en ekstern monitor eller et TV skal der bruges en særskilt HDMI-adapter.

Læst 615 gange
Log ind for at skrive en kommentar.