Torsdag, 26 september 2013 12:11

Samsung baner vejen for skarpe kurver

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Samsung baner vejen for skarpe kurver

buetnyhed

Samsung viser vejen ind i en ny TV-tidsalder, og lancerer som de første på det nordiske marked et 55-tommer TV med buet skærm.

 

 

På CES-messen i Las Vegas i starten af 2013 præsenterede Samsung fremtiden inden for TV. Nu er fremtiden her, og Samsung er som de første klar til at lancere det buede OLED-TV i de nordiske lande.

I modsætning til LED/LCD-teknologien lader OLED-teknologien hver pixel leve sit eget liv. Dette giver TV-seeren en kompromisløs skarphed, selv ved de dybeste kontraster og hurtigste bevægelser. Samsungs OLED-TV sørger for at fodboldspilleren ikke løber fra sit fodboldtøj og zebraen på savannen bevarer sine smukke striber.

Den let buede skærm giver billedet en større dybde og skaber en surround-oplevelse for øjet. Panoramaeffekten skaber en naturtro gengivelse, der bringer seeren med ind på fodboldbanen eller ud i naturen. Den buede skærm giver alle seere en god oplevelse. Både for dem, der sidder i sofaen direkte ud for fjernsynet og for dem, som sidder i stolen ved siden af.

Samsungs OLED-TV giver ikke kun skarpe kurver i tidløst design, beskueren får desuden to fjernsyn i ét. Med Samsungs MultiView-funktion og de aktive 3D-briller, skal du og din familie ikke slås om fjernbetjeningen. I kan se og høre to forskellige programmer på samme tid - på samme TV! Det kalder vi skræddersyet underholdning. Velkommen til TV'et anno 2013!

Samsung KE55S9C forventes at komme i de første butikker i starten af oktober, til en vejledende pris på 60.000 kroner.

 


Læst 611 gange
Log ind for at skrive en kommentar.