Tirsdag, 11 november 2014 22:25

Så kommer de første opdateringer til Call of Duty Advanced Warfare

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det nye Call of Duty spil bringer nyt blod til franchisen i form af en ny udvikler, Sledgehammer Games.

CODopdatering-billede

Studiet har holdt øje med tilbagemeldinger fra os der spiller efter lancering, og er klar til udrulningen, det første sæt af ændringer i gameplayet sammen med nogle opdateringer.

En kommende patch vil løse problemer med at nulstille prestige, ændre placeringen af in-game chat, fikse udvidelsen for at lade hurtigere og endelig tilføje en forbindelses optimeringer, forhåbentlig vil det reparere det mange brugere har oplevet, med dårlig forbindelse. Derudover vil der være nogle ændringer i de (challenges) der er nødvendige for at låse camoflace skins op for våben og giver brugerne mulighed for at låse eSports indstillinger i private kampe.
Activision har også taget et kig dedikerede servere:
"Advanced Warfare bruger spilservere i datacentre globalt på alle platforme. Vores mål er at sikre den bedst mulige forbindelse og den bedste spiloplevelse, uanset placering og tidspunktet på dagen. "
Advanced Warfare vil sandsynligvis modtage flere ændringer i løbet af de kommende måneder, men indtil videre ser spillet ser ud til at være relativt stabilt bortset fra de kendte forbindelses problemer, og diverse problemer med indstillinger på musen.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 338 gange
Log ind for at skrive en kommentar.