Onsdag, 03 september 2014 20:23

Så er det officielt, Apple inviterer til event den 9. september

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Apple præsentere nyheder den 9/9, og de er hemmelighedsfulde som altid.

Apple-release

"Wish we could say more" - Hvad mon det betyder?

Apple har udsendt en kort presseinvitation, hvor der står en dato samt "Wish we could say more". Det bekræfter blot de mange rygter og billedlæk der har været det sidste stykke tid, forhåbenligt holder stik. Indtil videre har det blot været rygter at der ville komme ny iPhone den 9. september, uden en officiel bekræftelse. 

 De fleste forventer og håber på at Apple præsentere hele to nye iPhones, en med 4,7" og 5,5" skærm, og iWatch som har været længe ventet, men måske iWatch er så stor en nyhed i sig selv at Apple først lancere den på et senere event i år. Skærmen på de nye iPhone skulle være lavet i Safirglas som Apple angiveligt skulle være i gang med at lave selv. Ifølge de læk der er kommet, skulle en af de nye iPhones komme i 3 farver og kommer med et afrundet design. Selvom vi ikke har set modellerne endnu, lyder det meget sandsynligt.

Det bliver spændende at se hvad Apple lancere under deres event.
Arrangementet bliver afholdt lokal tid kl 10.00 -  Det vil sige klokken 19.00 her i Danmark.

 Hvad tror du at Apple kommer med af nyheder under deres event og er det noget i selv skal følge? Skriv dine tanker i en kommentar.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 350 gange
Log ind for at skrive en kommentar.