Tirsdag, 17 september 2013 20:14

Så er den her FireGlider Optical mus fra Sharkoon

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er den her FireGlider Optical mus fra Sharkoon.

SharkoonFireGlidernyhed

Optical Gaming Mouse med op til 3.000 DPI og så er den pris venlig

 

 

Sharkoon har udvidet deres sortiment af gaming periferiudstyr og præsenterer en revideret udgave af den populære FireGlider gaming mus for elskere af optiske mus. Den nye "FireGlider Optical" er nu udstyret med en optisk sensor, som tilbyder op til 3.000 DPI og 3.600 FPS. Gennem DPI vælgeren kan samplingfrekvens af sensorerne justeres op til fem niveauer fra 400 til maksimalt 3.000 DPI. De DPI niveauer er repræsenteret med forskellige farver eller farvekombinationer.

Det gennemprøvede layout af FireGlider blev fastholdt og giver en mat finish med flamme design. Som før, sikrer tommelfingeren et sikkert greb.
I bunden af ​​FireGlider Optical er den berømte Vægt Tuning System, der består af syv udskiftelige vægte. Således kan vægten af ​​musen justeres fra 118 gram op til et maksimum på 135 gram.
Spillere kan justere vægten passer til personlige præferencer.

Fem af de syv knapper er frit programmerbare med funktioner, der tildeles via den medfølgende software. Derudover kan individuelle makroer skabes og overføres til den indbyggede hukommelse på musen. Den FireGlider Optical forbinder gennem sin 180 cm lange tekstil belagt kabel med guldbelagte USB-stik.

Inkluderet i emballagen er en cd, der indeholder konfigurationer software og manual, et ekstra sæt af syntetiske musefødder samt en transport pose.

Slutkunder vil finde Sharkoon FireGlider Optical Gaming Mouse til rådighed for vejledende udsalgspris på € 17,99 fra autoriserede forhandlere. Og det svare til 134,16 DKK.

Du kan se en video af musen her

 

 

Læst 451 gange
Log ind for at skrive en kommentar.