Torsdag, 11 september 2014 11:42

Ryse: Son of Rome kommer til PC

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Crytek forsøger nu comeback ved frigivelsen af Ryse: Son of Rome til pc. Officiel release fra Crytek, er 10 oktober 2014.

Start-billede-Ryse Son of Rome

Efter et, udtalt af Crytek selv, skuffende salg af deres spil til Xbox One, vil de nu forsøge at få salgs raterne op ved at frigive spillet til pc.
Crytek har været plaget i den senere tid, hvis der ønskes mere information om dette kan det findes her

Spillet Ryse: Son of Rome omhandler historien om Marius Titus, hvis far brutalt bliver slagtet af barbare. Nu søger den unge helt hævn over tabet på sin far, hvilket giver anledning til store og blodige kampe. Spillet kommer til at foregå fra de kolde nord i Storbritannien, helt ind til det bankende hjerte af Colosseum. På denne rejse mellem det store lande kommer man til at møde flere forskellige modstandere, og ved hjælp af sit sværd, bane sig vej igennem alle fjender, med store blodsudgydelser og brutale henretninger.
Trailer til pc versionen er indsat indenfor.

 

 

 

Spillet som først kom til Xbox One, bliver som sagt nu udgivet til pc, men det er dog ikke uden at give brugerne en endnu større oplevelse. Crytek har nemlig besluttet sig for at spillet kan spilles i Ultra HD, hvilket giver spillet endnu mere realisme. For alle der vælger at forudbestille Ryse: Son of Rome, kvittere Crytek med en eksklusiv gave, nemlig soundtracket til spillet. Denne gave består af 25 numre, med 50 minutters intens stemning.
Soundtracket beretter alle følelser, uanset om det er vredes udbrud eller sorg, og det har Crytek forsøgt at fange alt dette, i det samme soundtrack.
En lille forsmag til soundtracket findes her

 
  Minimum Requirements Recomended Requirements
Intel CPU Core i3-3220T 2,8GHz Core i5-2500K 3,3GHZ
AMD CPU Phenom II X4 945 FX-6350
Nvidia GPU Geforce GTX 560 Geforce GTX 660 Ti
AMD GPU Radeon HD 7770 1GB GDDR5 Radeon HD 7850
RAM 4 GB 8 GB
OS Win Vista 64 Win 7 64
Directx DX 11 DX 11
HDD plads 26 GB 26 GB
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 444 gange
Log ind for at skrive en kommentar.