Mandag, 29 september 2014 15:00

ROCCAT kommer med deres nye Kave XTD Stereo

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ROCCAT nyeste gaming headset bringer høj kvalitet til gamer'ne.

Kave-XTD StereoStart-billede

ROCCAT lover højklasse stereolyd med højeste design kvalitet i deres nye Kave XTD Stereo høretelefoner.

ROCCAT Studios tilføjer en anden udgave, af høretelefoner, til deres sortiment, og det er Kave XTD Stereo Gaming Headset, som ankommer i butikkerne i dag.

"Når ROCCAT designer et headset, gør vi store krav og vi bakker dem op. Vores berømte Kave XTD-serien har en helt ny familiemedlem, der giver højklasse stereolyd med højeste design kvalitet." Det er ordene fra René Korte, grundlægger og CEO for ROCCAT Studios.

Kave-XTD Stereo packshot persp Kave-XTD Stereo packshot front

"Kave XTD Stereo giver spillerne et lyttende værktøj til at høre alt, med forbløffende klarhed."

ROCCAT Kave XTD Stereo tilbyder rig stereolyd via de to 50mm neodym højttalerenheder med massiv dynamik område. Føj dertil en 360° drejelig, aftagelig mikrofon og alt der er tilbage til at tale om, er komfort, hvor også den Kave XTD Stereo skinner.

Kave-XTD Stereo down Kave-XTD Stereo front

 

Dette headset design er baseret på komfortabel integration i dine spil, og i den lange brug. Super polstrede ørekopper, ultra-light og som samtidig ville være robust og holdbar, med mange timers test for at sikre en fuldstændig spille holdbarhed. Designet og funktionerne er perfekt i forhold til det er spille høretelefoner, men er også super til at høre musik og se film med.

Kave-XTD Stereo Remote perspective Kave-XTD Stereo headsetcable

"Brug din Kave XTD Stereo til spil, så skifte over og lytte til musik, eller endda mens man Skype'r med vennerne. Lyden vil altid være smuk, rig, og klar, slutter René. "Vi er alle meget glade for at se XTD Kave Stereo har ramt markedet. Det er virkelig et stykke af gaming udstyr, som holdet her på ROCCAT er usædvanligt stolte af. "

 

Spillerne kan også afhente Kave XTD Stereo Militær nu, den begrænsede kamp-tema version af XTD Stereo design.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 540 gange
Log ind for at skrive en kommentar.