Torsdag, 09 april 2015 20:33

Roccat Kave XTD 5.1 Headset

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Roccat Kave XTD, i en analog og en digital udgave.

roccat kave xtd start

Roccat er nok mest kendt for deres brede sortiment af udstyr til gaming folket, både indenfor mus og tastatur. Men også for deres headset hvor de er kommet med dette 5,1 surround headset i en analog og en digital udgave. Uanset om man vælger analog eller digital udgaven, så får man den nyeste teknologi inden for surround lyd, som er optimeret til de nyest spil. Ens for begge modeller er to 40 mm lyd enheder og en 30 mm vibrationsenhed pr øre kop. De tre enheder er justeret nøjagtigt med en vinkel på 12 grader, som passer til den naturlige form på øret og giver den helt rigtig 5,1 surround sound lyd. Der er en meget komfortabelt hovedbøjle og god polstring i form af kunstlæder på ørepuderne. Det har en vægt på 335 gram, som også er med til, at man kan sidde med det i lang tid uden at føle ubehag.

roccat kave xtd 1

På mikrofonen er der en lille led som lyser når den er på mute. mikrofonen er desuden aftagelig.

roccat kave xtd 2

Den analoge model har en multi fjernbetjening, som kan sættes på enten tøjet eller stå på bordet med den medfølgende stander. Man har fuld kontrol over lyd og mikrofon. Man kan selv styre front, center, bag og subwoofer på denne fjernbetjening, og det kan nemt gøres selv imens man spiller.

roccat kave xtd 3

Den digitale version har indbygget et multi-kanal lydkort i fjernbetjeningen, hvilket gør at man kan frasortere signal og interface støj og derved giver en meget klar lyd. Desuden kan den parres med smartphone via bluetooth, som gør at man kan besvare sin smartphone imens man spiller, uden at forlade spillet eller filmen. Det har også udgange til højttaler som man kan skifte i mellem.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 454 gange
Log ind for at skrive en kommentar.