Tirsdag, 10 juni 2014 15:05

ROCCAT introducerer Sova

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ROCCAT Sova er en kombi af tastatur og musemåtte i 1 enhed.

nyhedroccat

Vi ved endnu ikke hvornår den er ude men vi skal klart have fingrene i et eksemplar til test.

ROCCAT's grundlægger og CEO René's Korte vision var enkel, men revolutionerende.

"At streame dine pc spil til tv'et i stuen har altid betydet ofring, især med trådløse enheder der ikke er fremstillet til konkurrencedygtige spillere. Vi ønskede at skabe et nyt redskab til dette formål, et trådløst tastatur og musemåtte combo som ikke havde stor latency, lavet af førsteklasses materialer med et niveau af holdbarhed spillere kan føle, der giver mulighed for mange timers afbrydelses-frit gameplay, og sidde komfortabelt i sofaen. Med ROCCAT Sova, er vi overbeviste om at vi har ramt denne balance med forbløffende præcision. Vi er meget glade for at give pc-gamere en mulighed for at udvide deres lege plads, uden at give afkald på det udstyr, de foretrækker."

Høj modularisering er også et centralt element i udviklingen af ​​Sova. René havde dette at sige om Sova's tilpasselige brug:

"PC gamere bruger et stigende antal eksterne enheder til at forøge deres spiloplevelse, og på den måde give sig selv en smule ekstra. Da vi begyndte udviklingen af Sova, vidste vi at det skulle være mere end et trådløst tastatur og musemåtte til dit skød. Det skulle understøtte smartphone brug, brugerens foretrukne mus, og meget mere. Den teknisk dygtige forbruger kan endda skabe deres egne gadgets og periferiudstyr med en 3D-printer, og integrere dem ved hjælp Sova's ​​modularitet, så fleksibelt er det nemlig. Roccat Sova skulle også kunne justeres, fordi vi ved at det ikke kunne laves som one-size da det ikke ville passe til alle. De designere og ingeniører som har skabt Roccat Sova har ramt en homerun på alle fronter."

ROCCAT Sova top

Roccat Sova har muligheden for at integrere smartphones, gaming tilbehør, og meget mere, samtidig at bevare en stærk batterilevetid, der giver mulighed for mange timers behageligt gameplay. Musemåtten som kan justeres så den passer til ens personlige præferencer, mens Sova's polstrede ben-hvilere og ergonomisk håndledsstøtte sikrer at tre timers gaming er lige så behagelig og sjov som femten timers gaming.

"Roccat Sova er et godt gaming produkt, det er helt sikkert. Vi startede med en høj kvalitets, bearbejdet stykke børstet aluminium, og byggede videre på det derfra. Vi ville helt sikkert have det til at føles som et godt produkt i en spiller's hænder, og samtidig bibeholde disse funktioner, så som komfort og bekvemmelighed. Vores ingeniører og designere vidste absolut, hvad de gjorde fordi de ønskede denne erfaring lige så meget som spillere verden over."

Roccat Sova eksisterer som et effektivt redskab til at engagere verdenen af ​​stue gaming og streaming. Fra SteamOS, Android, Windows og Mac, er det et redskab, specialdesignet til at udvide PC gamernes domæne.

"Vi tror platforme som Steam Box er fantastisk, og vi ønsker at alle kan være i stand til at få adgang til dem ligeligt. Vi følte, at det var vores pligt som gamere, at sikre spillere fra forskellig baggrunde har lige mulighed for at udnytte disse nyskabelser."

Læst 546 gange
Log ind for at skrive en kommentar.