Fredag, 06 december 2013 10:41

REX Water Cooling Edition Midi Tower

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så kommer Sharkoon med et kabinet til vandkøling.

REX-Water

Så hvis du står og skal laven et pc setup med vandkøling ville dette kabinet egne sig godt til det.

Sharkoon udvider sit sortiment af PC kabinetter, og indfører REX Water Cooling Edition Midi Tower til micro-ATX bundkort. En hidtil ukendt konstruktion tillader installation af en 120mm eller 240mm radiator i toppen af ​​kabinettet. Således er dette kabinet godt forberedt til pladsbesparende installationer af højtydende vandkølesystemer.

big REX MWC 02

Det her kabinet vejer 6 kg, og adskiller sig kun lidt fra den velkendte REX-serie. Kun mikro-ATX bundkort kan installeres, og således vinder Rex Water Cooling Edition ekstra monteringsplads til store radiatorer.

big REX MWC 03

For den alternative montering af en luft køler vil intet stå i vejen for en tower køler med en bredde på op til 205mm og en maksimal højde på op til 165mm. Et tonet akryl vindue, giver et indblik i kabinettets indre og de ​​installerede komponenter.

big REX MWC 06

The Rex vandkøling Edition har, i modsætning til traditionelle mATX kabinetter, fem slots til udvidelseskort. Op til to dual-slot grafikkort med en maksimal længde på op til 40cm kan installeres. Frontdækslet er mesh, og placeret bag det er to 120mm blå Low-Noise LED fans. En yderligere 120mm LED blæser er forudinstalleret på bagsiden af ​​kabinettet. Optiske drev kan monteres uden skruer i de to tilgængelige 5,25" drevpladser. Desuden kan op til tre 3,5" harddiske eller 2,5" harddiske/SSD'er monteres i HDD rack-systemet. Et panel, der indeholder en monteringsramme til kortlæsere er også inkluderet, og tilbyder i alt seks USB-porte på frontpanelet:. to USB-porte på toppen og fire USB 2.0-porte i fronten. Headsets og højttalere kan komfortabelt tilsluttes via de to lydforbindelser.

big REX MWC 05

Læst 813 gange
Log ind for at skrive en kommentar.