Fredag, 22 maj 2015 20:08

REMA 1000 modtager nu MobilePay

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Dansk Supermarked bliver overhalet inden om af Discountkæden REMA 1000, som nu begynder at tilbyde betaling ved hjælp af MobilePay.

rema1000 mobilepay

Langt om længe er Danske Banks MobilePay nået til REMA 1000, som er den første supermarkedskæde som vil begynde at modtage betaling via MobilePay, og allerede inden sommerferien.

Danske Bank har også indgået et samarbejde med Dansk Supermarked, men indtil videre er der dog ikke lovet andet, end at de vil udføre test-forsøg i enkelte butikker landet over.

I samarbejde med banken og IT virksomheden EG, går REMA linen ud og etablerer betaling via MobilePay i samtlige 261 butikker. MobilePay betaling kommer til at foregå ved hjælp af en lille boks, placeret ved kassen, som både understøtter NFC, Bluetooth og scan. Rent praktisk vil det sige, at hvis du er ejer af en smartphone som indeholder teknikken, vil du være i stand til at betale, blot ved at scanne din smartphone hen over boksen. Boksen indeholder desuden flere teknologier, som kan opdateres efterhånden som nye funktioner bliver tilgængelige.

"Vi er ikke i tvivl om, at danskerne er klar til også at betale mobilt, når de køber ind. Vi vil gerne bidrage til, at familielogistikken går op i det daglige. Det gælder både på de varer, vi har på hylderne, og på den måde, vores kunder betaler på. Det skal være nemt og enkelt hele vejen igennem, og vi har klædt alle vores købmænd og medarbejdere på til at gå sommeren i møde med den nye betalingsform." Siger Torben Sørensen i en pressemeddelelse.

Ligeledes har COOP også luftet tanken om at begynde at modtage betaling ved hjælp af en mobil-betalingsløsning, de har dog endnu ikke afsløret om valget falder på MobilePay, Swipp eller en helt tredje løsning.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 615 gange
Log ind for at skrive en kommentar.