Tirsdag, 29 marts 2016 12:43

Razer udvider Blackwidow serien med en ny budgetmodel

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Det nye Razer BlackWidow X tastatur er en basic minimalistisk version af det flere gange vindende Razer BlackWidow med en eksponeret topkonstruktion af militærgrad, og et udvalg af billige Cherry mekaniske taster.

razerxchroma

Ny linje af mekaniske tastaturer til gamere

HAMBURG, Tyskland - Razer ™, verdensførende inden for tilsluttede enheder og software til gamere, annoncerede i dag en ny linje af mekaniske tastaturer til gamere, Razer BlackWidow X-serien.
Den nye linje af tastaturer er en nedskåret minimalistisk version af den originale Razer BlackWidow, hvor der er fjernet det beskyttende topdækslet og eksponeret topkonstruktionen af militærgrad, der findes inde i alle nuværende Razer BlackWidow tastaturer. Den originale Razer BlackWidow med det indre metal kabinet og ekstra beskyttende topdækslet, vil fortsat blive solgt som en premuim-model til Razer BlackWidow X.

Det skrabede, minimalistisk design af Razer BlackWidow X linje, giver Razer mulighed for at etablere et nyt lavpris premium-mekanisk tastatur, uden at kompromittere nogen af ​​de centrale funktioner, Razer BlackWidow er kendt for.
Razer BlackWidow X-serien omfatter modeller drevet af Razer Chroma ™ teknologi, som åbner for tilpasset belysning på hver tast, med 16,8 millioner farver og en række lyseffekter. Tilpassede profiler kan oprettes på Razer Synapse softwaren og deles med millioner af andre brugere via Razer Chroma Workshop. In-game Chroma lyseffekter er også integreret i populære spiltitler, herunder "Call of Duty®: Black Ops III", "Overwatch", "Blade and Soul", og flere.

Razer udstyrer også Razer BlackWidow X-modeller i ikke-Chroma konfigurationer. Razer BlackWidow X Ultimate, til 119,99 € (DKK 887), med dynamiske lyseffekter, giver spillerne et premium-mekanisk tastatur til en værdig pris.
Razer BlackWidow X tastaturer er udstyret med den prisbelønnede Razer ™ Mekaniske Switch, verdens første nøglekontakt designet specielt til gaming. Med et optimeret sæt af aktivering og reset point, og øget holdbarhed på op til 80 millioner tastetryk,
besidder Razer's nøglekontakter næsten den dobbelte levetid over andre switche på markedet i dag.

Derudover udvalgte modeller af Razer BlackWidow og Razer BlackWidow X er nu tilgængelige med klassiske Cherry MX Blå switches, til at tage højde for de traditionelle mekaniske tastatur entusiaster. Razer BlackWidow tastaturer med Cherry switches vil være tilgængelige til en lavere pris end dem, med Razer mekaniske kontakter, og starte til en pris på 69,99 € (DKK 522) for Razer BlackWidow X Tournament Edition, til rådighed udelukkende via RazerStore.

"The Razer BlackWidow X bygger på vores massive succes med gaming tastaturer og udvider valg af tastaturdesign for gamere," siger Min-Liang Tan, Razer medstifter og administrerende direktør. "Ved at fjerne det beskyttende topdæksel, og eksponere det øverste indvendige metakabinet på det nuværende BlackWidow, er jeg glad for, at vi er i stand til at etablere et nyt lavpris produkt til et mekanisk tastatur med det nye BlackWidow X . "

Razer BlackWidow X tastaturer udsendes  nu. For mere information om priser og specs af hver model, besøg razerzone.com eller se nedenfor.

 

Om Razer BlackWidow X Chroma

Pris:
EU €189.99

DKK kr. 1.416

Tilgængelighed:

Razerzone.com – Tilgængelig nu

Worldwide – Tilgængelig nu

Layouts – US, UK, French, German, Nordics, Japanese

 • Product features:
 • Razer™ Mechanical Switches with 50 g actuation force
 • 80 million keystroke life span
 • Chroma customizable backlighting with 16.8 million color options
 • Individually backlit keys
 • Military-grade metal top construction
 • Razer Synapse enabled
 • 10-key roll-over anti-ghosting
 • Fully programmable keys with on-the-fly macro recording
 • Gaming mode option
 • Cable management routing
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Braided fiber cable

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 332 gange
Log ind for at skrive en kommentar.