Onsdag, 22 juni 2016 16:26

Razer og Sensics kommer med HDK 2

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Razer og Sensics afslørede i dag det nyeste "Hacker Development Kit" - HDK 2.

HDK 2 1 S

Razer og Sensics, medstiftere og arrangører af Open Source Virtual Reality (OSVR), som er den største open source virtual reality konsortium i verden, afslørede i dag den nyeste "Hacker Development Kit", den nye HDK 2. HDK 2 er udstyret med en opgraderet visuel oplevelse på niveau med Oculus Rift og HTC Vive.
HDK 2 er udstyret med brugerdefinerede designet linser, til klarere, mere levende billeder og en 90 Hz low persistens OLED dual-display med en samlet opløsning på 2160x1200. Det omfatter også en unik IQE (Image Quality Enchancer - billedforbedrer) teknologi til en reduceret effekt der gør at skærmen ikke dør. HDK 2 er i stand til at vise VR oplevelser på 90 billeder pr. sekund. HDK 2 hardware specifikationerne er sammenlignelige med de bedste virtual reality headsets til rådighed lige nu. I modsætning til andre nuværende generationer af HMDS, vil HDK 2 være tilgængelige til $ 399 (ca. 2.600 DKK) og vil være i handlen til juli. HDK 1.4 vil fortsat være tilgængelige til $ 299 (ca. 2.000 DKK).

"HDK 2 giver os mulighed for at opfylde behovene hos VR fans og gamere, og give udviklere med overkommelige open source, hardware til at innovere med." Siger Christopher Mitchell, OSVR Lead, Razer. "HDK 2 er i stand til at levere en visuel oplevelse på niveau med industriens ledere, og vil nu være i stand til at repræsentere hardware skeptiske VR medier, og spil i al deres herlighed for fremtidige headset igennem vores open source økosystem."

"Vi er på en mission for at demokratisere VR ved at tilbyde åben, overkommelige, højtydende software og hardware-løsninger med en næsten-universal enhed og spilmotor kompatibilitet", siger Yuval Boger, administrerende direktør for Sensics og medstifter af OSVR.

HDK 2 1HDK 2 1 SHDK 2 2

 

 

Demoer:

Infinite by Project Gateway VR Studios GmbH

Infinite by Project Gateway VR Studios GmbH

Theme Park Studio by Pantera Entertainment

Theme Park Studio by Pantera Entertainment

RedOut by 34BigThings

RedOut by 34BigThings 

The Hum Abductions by Totwise Studios

The Hum Abductions by Totwise Studios

HDK 2 vil være til rådighed til demo fra Razer E3 stand på Los Angeles Convention Center. Der bliver også vist demo af Gloveone bevægelsessporing handske fra Neurodigital Technologies. Ved offentlig udgivelse, vil handskerne være tilgængelig som en controller-mulighed for HDK og alle OSVR understøttede hovedmonterede displays i det åbne økosystem.

 

INFO:

Comparison ChartHDK 2 Specifications

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 1335 gange
Log ind for at skrive en kommentar.