Onsdag, 08 januar 2014 21:06

Razer Nabu Smartband

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Lev mere intelligent med verdens første wearable tech-enhed, der understøtter notifikationer, Life Tracking, spilteknologi og social kommunikation mellem bånd.

RZR Nabu 1

Razer, verdens førende producent af enheder og software til et globalt fællesskab af spillere, har annonceret lanceringen af verdens mest intelligente armbånd, Razer Nabu.

Den nye Razer Nabu er en revolutionerende såkaldt wearable teknologi, som leverer notifikationer fra en smartphone direkte til dit håndled og henter udvalgt personlig information. Endnu mere imponerende er, at det også er en åben platform som tredjeparts-applikationer kan udnytte til at skabe nye unikke oplevelser for brugerne, som selv kan vælge at dele personlige, fysiske og geografiske data.

RZR Nabu 2

Razer Nabu har tre kernefunktioner:

 • Notifikationer på dit håndled
  Razer Nabu har to OLED-skærme til notifikationer – en Public Icon- og en Private Message-skærm. På Public Icon-skærmen – der er anbragt på toppen af håndleddet – kan brugerne modtage notifikationer om indkommende opkald, tekstbeskeder, e-mails og app-opdateringer via notifikations-ikoner. Private Message-skærmen er anbragt på indersiden af håndleddet og leverer detaljeret information om tekstbeskeder, e-mails, bio-data og andre opdateringer, hvor det kun er brugeren selv, der kan se dem.
 • Avancerede sensorer til at samle data for selvanalyse
  Razer Nabu har avancerede sensorer til dataopsamling, herunder lokations-informationer, bio-data feedback (skridttæller, afstand tilbagelagt, trappetrin taget, osv.), søvndata, bånd-til-bånd kommunikation og meget mere, hvor brugerne selv kan vælge at indsamle data for at forstå og justere deres daglige aktiviteter. En inkluderet assistent-app kan bruges til at skræddersy den type af data, der skal indsamles og kan sætte tilladelser for deling af data.
 • Den første rigtige sociale wearable tech-enhed
  Muligheden for kommunikation mellem bånd betyder, at Razer Nabu åbner for sociale oplevelser: Find venner i nærheden, opdag fælles bekendte eller mere baseret på brugerdefinerede indstillinger.

RZR Nabu 3

De indsamlede data bliver tilgængelige på en åben udviklingsplatform sammen med de prækonfigurerede funktioner og håndbevægelser på Razer Nabu. Dermed kan første- og tredjeparts-udviklere opdatere eksisterende apps eller bygge nye for at skabe nye typer af personlige og sociale oplevelser for brugere af Razer Nabu.

RZR Nabu 4

"Smartwatches er for pladskrævende i deres nuværende form, og fitness-trackere bliver hurtigt glemt, når den første begejstring er aftaget – nu har vi fundet en løsning på alt dette," fremhæver Min-Liang Tan, der er medstifter, CEO og creative director hos Razer. "Med Razer Nabu har vi skabt en revolutionerende ny platform, som bygger bro over kløften mellem såkaldte smartwatches og fitness-bånd. Den leverer kun de informationer, du har brug for, indsamler de data, du ønsker og udvider dine sociale interaktioner. Det mest spændende er, at udviklere kan bruge vores åbne platform til at udnytte data samlet med Nabu, for at levere utrolige oplevelser til individer via mobile eller desktop-baserede apps – både sociale og andre typer."

Razer Nabu kommer med en assistent-app, der kan downloades til både iOS- og Android-enheder – en kontrolcentral for bånd-indstillinger, profil-ID, notifikationer modtaget, dataindsamling, app-synkronisering og mere.

RZR Nabu 6

Razer Nabu bliver tilgængelig i hele verden i slutningen af første kvartal 2014 (vejl. udsalgspris oplyses senere), mens udviklere allerede kan tilmelde sig nu og modtage båndet til udviklerprisen på 49 dollar.

RZR Nabu 5

Tilgængelighed: Global lancering i slutningen af første kvartal 2014

Pris: Udviklerpris 49 dollar, detailpris oplyses senere.

RZR Nabu 7

Displays og sensorer:
 • Public Icon-skærm, 32 x 32 pixel OLED
 • Private Message-skærm, 128 x 32 pixel OLED
 • Accelerometer
 • Højdemåler
 • Cylindrisk vibrationsmotor
Software:
 • Fungerer med iOS + Android
 • Nabu Utility-app til notifikationer, data og andre indstillinger
Strøm og batteri:
 • Lithium-polymer batteri
 • 7 dage mellem opladninger
 • USB-kabel til opladning medfølger
Vandtæthed og operationelle krav:
 • Tåler regn og stænk
 • Operationel temperatur: 20°C til 45°C/ -4°F til 113°F
Læst 2881 gange
Log ind for at skrive en kommentar.