Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Fredag, 31 maj 2013 07:14

Razer lancerer Blade - verdens tyndeste gaming-laptop

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye Razer Blade har 14-tommer HD+ skærm, Intel Quad Core i7 og NVIDIA GTX 765M, og med en tykkelse på kun 16,8 millimeter er den tyndere end en stående 1-krone.

SAN FRANCISCO – 30. maj 2013 – Razer™, verdens førende producent af professionelt gaming-udstyr, -software, og –systemer løftede i dag sløret for verdens tyndeste gaming-laptop. Med en tykkelse på kun 16,8 millimeter indeholder Razer Blade mere ydelse-per-kubikcentimeter end nogen anden laptop i verden. Den er drevet af en fjerde generations Intel® Core™-processor, den seneste NVIDIA® GeForce® GTX 765M GPU og benytter solid state-lagringsteknologi, der er fire-fem gange hurtigere end en traditionel 5400-RPM-harddisk. Razer Blade er kompromisløst udført i aluminium og har en imponerende 14-tommer LED-skærm med HD+ samt en specialdesignet trackpad og et baggrundsbelyst gaming-tastatur i særklasse.

- Vi har designet og bygget den tyndeste og mest kraftfulde 14-tommer laptop i verden, siger Min-Liang Tan, medstifter, CEO og kreativ direktør ved Razer. – Med en laptop, der er tyndere end en stående 1-krone og kraftigere end nutidens andre alternativer til den stationære computer, har vi skabt en helt ny kategori af tynde og kraftige laptops, der er generationer foran andre pc'er.

Razer Blade, der er 100 procent designet af Razers eget flere gange prisvindende designhold, har en utrolig 14-tommer HD+ LED-skærm med en opløsning på 1600 x 900, og dens specialdesignede gaming-trackpad understøtter multi-touch-funktioner. Razer Blade har også et baggrundsbelyst gaming-tastatur i fuld størrelse med anti-ghosting samt programmerbare taster drevet af den revolutionære Synapse 2.0.

- Der foregår utrolige innovationer på tværs af computerlandskabet, og den nye gaming-oplevelse Razer leverer – først med Edge og nu også med Blade – er bemærkelsesværdig, siger Navin Shenoy, vicepræsident og general manager ved Intels Mobile Client Platforms. – Med Blade, der er drevet af fremtidens fjerde generations Intel Core-processor, kan selv de mest kvalitetsbevidste gamere forvente den bedst mulige ydeevne.

Den ultra-bærbare laptop er udstyret med 8 GB hurtig 1600 MHz DDR3L-hukommelse og leveres som standard med 128 GB lagerplads med mulighed for at opgradere til 256 GB eller 512 GB SSD. Razer Blade leveres også med Dolby ® Home Theatre ® v4 og byder på en medrivende lydkvalitet, der er special-indstillet på hver Razer-laptop for at skabe en filmisk lydoplevelse.

Razer Blade leverer op til seks timers batteritid og kommer med en Killer™ Wireless-N high-performance trådløs netværksadapter, der kombinerer intelligens og kontrol med en trådløs netværkshastighed, der er op til fem gange hurtigere end konkurrerende trådløse netværksadapteres.

- Den nye 14-tommer Razer Blade er en meget lille størrelse proppet med hestekræfter, siger Rene Haas, vicepræsident og general manager for mobile GPU'er hos NVIDIA. – Den nye NVIDIA GeForce GTX 765M GPU leverer en strålende performance med et utrolig effektivt energiforbrug til denne lille ultra-bærbare gaming-maskine.

Den nye 14-tommer Razer Blade lever op til Razers evige målsætning om at designe verdens bedste gaming-laptops, til dem der har brug for en vanvittigt kraftfuld ydeevne i den tyndeste form, som opildner til at spille hvor som helst, når som helst. Razer går efter det umulige uden at gå på kompromis med ydeevnen, og med den nye 14-tommer laptop har brugerne bedre mulighed for både gaming og andet computerarbejde end nogensinde før på et ultra-bærbart system.

Razer Blade vil kunne forudbestilles fra 3. juni. For mere information se www.razerzone.com/blade.

Pris: Fra $ 1,799

Tilgængelighed:

Razerzone.com – Kan forudbestilles fra 3. juni – gælder kun USA og Canada

Produkt-features:

Fremtidens fjerde generations Intel® Core™-processor (tidligere under kodenavn 'Haswell')8 GB indbygget hukommelse (DDR3L – 1600 MHz)NVIDIA® GeForce® GTX 765M (2 GB GDDR5) & Intel HD4600Windows® 8 64-bit128 GB SSD, med mulighed for 256/512 GB SSD (mSATA)Qualcomm® Killer™ NIC N1202 (802.11a/b/g/n + Bluetooth® 4.0)14.0-tommer HD+-skærm med LED-baggrundsbelysning, 16:9, 1600 x 900Indbyggede stereohøjttalere3,5 mm kombi-jackstik til mikrofon/hovedtelefonerArray-mikrofon(3x) USB 3.0 port (SuperSpeed)HDMI 1.4a audio and video outputDolby® Home Theater® v47.1 Codec-understøttelse (via HDMI)Indbygget full HD-webkamera (1.3 MP)Kompakt 150 watt-strømforsyningIndbygget 74 Wh genopladeligt lithium-ion-polymer-batteriRazer ™ Anti-Ghosting Keyboard (med justerbar baggrundsbelysning)Razer ™ Synapse 2.0-aktiveretKensington-lås345 mm (bredde) x 16,8 mm (højde) x 235 mm (dybde)1,876 kg.

Du kan finde flere højtopløste billeder her.

Læst 2507 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus