Onsdag, 07 januar 2015 13:26

Razer kommer nu med deres svar på en TV box/mini konsol til stuen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Razer Forge TV er designet til at føre hardcore pc-spil, Android-spil og underholdning over på fjernsynet. Razer-mikrokonsollen åbner op for næste generation af Android-spil på TV, som er designet til seriøse gamere. Intens grafik i fuld HD kombineret med Razer Serval-controlleren leverer de detaljer og den præcision, der er påkrævet for at dominere stuen.
razer forge
Razer™, har i går offentliggjort en produktserie med fokus på Razer Forge TV en avanceret Android TV-mikrokonsol, der vil bringe hardcore pc-spil og Android-spil ind i stuen. Dette nye spil-økosystem består af Razer Forge TV-mikrokonsollen, Razer Cortex: Stream-softwaren og to Bluetooth-enheder, Razer Serval og Razer Turret.
Razer Forge TV leverer ydelse i topklasse med quadcore-processorer, flot grafik, branchens førende netværksstandard og 16 GB lagerplads alt sammen pakket ind i en slank og lydløs formfaktor. Mikrokonsollens hardware afvikler let de mest populære spil fra Google Play på en stor skærm for op til fire spillere.
Razer Serval, en Bluetooth-controller i konsolstil, kan styre og spille spil på Razer Forge TV. Controlleren er designet af de samme Razer-udviklere, der producerede den prisbelønnede Xbox-controller Razer Sabertooth. Razer Serval har fire knapper, to styrepinde samt udløser- og kantknapper og kan bruges sammen med alle controller-kompatible Android TV-spil eller mobilspil på farten via enhedens telefonklips. Den alsidige controller kan huske op til fire enhedsparringer, hvilket gør det let at skifte mellem Razer Forge TV, mobiltelefon, tablet og pc, uden man behøver at bekymre sig om flere controllere og indstillinger.
De nuværende løsninger til spil på større skærme rummer en række udfordringer, lige fra priserne på ekstra hardware og kompatibilitetsbegrænsninger til forsinkelser i streamingteknologier og det klassiske problem med at overføre mus og tastaturbrugerfladen til stuen. Her kommer Razer Cortex: Stream ind i billedet den nyeste feature i Razers populære spilsoftware, der bruges af millioner af gamere verden over, og som bliver lanceret i betaversion i foråret i 2015. Denne spil-streamingteknologi, som er udviklet af Razer selv, muliggør spil med ultralav latens og i en opløsning op til fuld HD med Wi-Fi- eller Ethernet-forbindelse og sætter nye standarder for streamede pc-spil. Razer Cortex: Stream er hardware agnostisk og kompatibel med DirectX9-spil og derover.
Alt dette afrundes af Razer Turret, en trådløs spilmus og et "lapboard" til stuen, som efterligner et komplet spiltastatur og mus i en slank og ultratynd formfaktor, designet til at passe perfekt i skødet. Razer Turret består af et fuldt ud anti-ghostet tastatur samt en ambidekstral højpræcisionsmus med 3500 DPI og har en dobbelt trådløs forbindelse via enten Bluetooth 4.0 LE eller trådløs 2.4 GHz, som sikrer forsinkelsesfrit spil og kompatibilitet på tværs af flere enheder.
"Razer Forge TV er en enhed, der fører underholdningscenterets mest populære elementer sammen," siger Min-Liang Tan, Razers medstifter og administrerende direktør. "Den styrker populære musik- og film-apps og afvikler Android TV- spil, så hele familien kan få glæde af dem, og til de hardcore gamere fører den pc-spil over i sofaen. Vi ser Razer Forge TV som konsollernes fremtid."
Brugere kan også interagere med Razer Forge TV via deres mobile enheder, deriblandt iOS, Android, ChromeBook og Windows. En mobil fjernstyrings-app gør det let at navigere rundt og understøtter stemmesøgning. Google Cast lader brugerne sende websider, film, tv-serier og billeder fra Android- eller iOS-mobilenheder til dit fjernsyn. Udvalgte Android TV-spil og medier kan gemmes og afspilles på Android-smartphones og -tablets via en skylagrings-funktion.
Razer har tidligere haft stor succes med kombinationen af hardware og software i deres
kritikerroste enheder og systemer. Virksomheden har leveret 13 millioner enheder til dato, og tæt på fire millioner brugere om måneden logger på Razers software.

razer forge3razer forge4

razer forge7razer forge8

Om Razer Forge TV:

Razer Forge TV er designet til at føre hardcore pc-spil, Android-spil og underholdning over på fjernsynet. Razer-mikrokonsollen åbner op for næste generation af Android-spil på TV, som er designet til seriøse gamere. Intens grafik i fuld HD kombineret med Razer Serval-controlleren leverer de detaljer og den præcision, der er påkrævet for at dominere stuen.

Lad dine venner deltage med understøttelse af op til fire controllere. Razer Forge TV er drevet af en quadcore-processor og flot grafik og får mest muligt ud af Android-spillene. Fortsæt dine spil og film fra det sted, hvor du stoppede, når du skifter mellem dine mobile enheder og Razer Forge TV.

Udforsk et enormt udvalg af spil, film, musik og apps på Google Play. Vis dine foretrukne spil-streams, musik og webindhold fra en mobilenhed på dit Razer Forge TV.

 

Pris: Razer Store - 789 kroner
1179 kroner (Pakke med Forge TV og Serval-controller)

Tilgængelighed: Razerzone.com  1. kvartal 2015

 

Produktfeatures:

 • Android TV-spil og -underholdning
 • Understøtter op til fire controllere
 • Quadcore-processorer til høj spilydelse
 • Google Cast™-forberedt
 • Enormt udvalg af indhold og apps
 • Stemmesøgning via fjernbetjenings-app
 • Slankt og lydløst design

 

Produktspecifikationer:

 • Qualcomm® Snapdragon™ 805
 • Quad-Core Krait 450-processor 2,5 GHz pr. kerne
 • Adreno™ 420-grafikprocessor
 • 2 GB RAM
 • 16 GB lagerplads
 • Bluetooth 4.1 + HS
 • Trådløs 802.11ac 2X2
 • Gigabit-Ethernet
 • USB 3.0
 • HDMI 1.4-output
 • Strømforsyning
 • Bredde: 105 mm; Dybde: 105 mm; Højde: 17 mm
 
Om Razer Cortex: Stream:

Razer Cortex: Stream-appen tilslutter til pc-spilstarteren Razer Cortex og åbner hardcore pc-spil med et enkelt klik på alle Android TV-mikrokonsoller. Den proprietære teknologi er udviklet specifikt til spil-streaming.

Razer Cortex: Stream sætter en fantastisk streaming-standard for billeder pr. sekund og muliggør spil med ultralav latens i en opløsning på op til fuld HD med Wi-Fi- eller Ethernet-forbindelse. Ulig andre løsninger er Razer Cortex: Stream kompatibel med de fleste populære pc-komponenter og understøtter Directx9 games.

Pris: Razer Store 279 kroner
Følger gratis med:

 • Pakken med Razer Forge TV og Serval-controlleren
 • Razer Serval-controlleren
 • Razer Turret-lapboardet

Tilgængelighed: Betaudgivelse – 2. kvartal 2015

 

Produktfeatures:

 • Importerer pc-spilbibliotek fra pc via Razer Cortex
 • Viser intelligent controller-baserede spil over for muse og tastatur-spil
 • Skifter hurtigt mellem værts-pc'er
 • Understøtter alle DirectX9-spil og derover
 • Streamer til alle Android TV-enheder, der kører Android 5.0 eller højere
 • Streamer fra pc'er med dualcore-processor eller højere og grafikprocessor i HD5000-serien/GTX580 eller højere
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 510 gange
Log ind for at skrive en kommentar.