Onsdag, 07 januar 2015 13:28

Razer kom også med efterfølgeren til deres Nabu

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nabu X slutter sig til Nabu i Razers "Wearables"-kategori – begge er separate løsninger, der sælges side om side. Virksomhedens første wearable indeholder en OLED-skærm til private beskeder, mens den nye udgave underretter brugerne via tre LED-indikatorer.

nabux

Razer™, har igår offentliggjort lanceringen af Razer Nabu X et smartband, der leverer beskeder fra smartphones, tracker fitness-data og har sociale bånd-til-bånd-funktioner alt sammen i en diskret formfaktor. Razer Nabu X kan fås til 159 kroner for kvalificerede fans i Razers Insider-debatfora, hvor produktet kommer i salg den 13. januar. Enheder til almindelig handel bliver leveret i foråret til 399 kroner.
Razer Nabu X bruger tre farvede LED-indikatorer og vibrationer for at rette brugeres opmærksomhed på beskeder modtaget på en parret smartphone, mens Razer Nabu har en OLED-skærm til private beskeder, der viser korte tekstuddrag af modtagede beskeder. Både Razer Nabu X og Razer Nabu vil fungere sammen med den fulde serie af tredjepartsudviklede applikationer, der er tilgængelig via Nabu Marketplace.
"De største markedsbarrierer for ny teknologi er pris og kompleksitet, og vi har fjernet dem begge med Razer Nabu X," siger Min-Liang Tan, Razers medstifter og administrerende direktør. "Vi har taget alt det, der gør Nabu til en attraktiv wearable – diskrete beskeder, aktivitetsregistrering og bånd-til-bånd-kommunikation og indbygget dem i Nabu X. Det er et mere enkelt alternativ til Nabu, som et ekstremt prisvenligt og let at bruge."
Nabu X' sensormodul indeholder et meget præcist accelerometer, som sammen med finjusterede algoritmer sikrer, at de mest præcise aktivitetsdata bliver registreret for brugerne. En vibrationsmotor sørger for, at brugerne bliver underrettet diskret om beskeder, og de tre LED-indikatorer kan farvetilpasses for at vise, hvilken type besked, der modtages. Sensormodulet er aftageligt, så brugerne kan skifte mellem de tre planlagte remfarver: sort, hvid og grøn.
Nabu X er designet til total komfort ved daglig brug med en blød gummioverflade, god vandtæthed og en urlignende rem, der passer til alle. Med registrering af håndledsrotation og lette tryk på sensormodulet for at aktivere LED-indikatorerne er det let at bruge.
Ligesom Razer Nabu kan Nabu X kobles med tilsluttede apps på brugerens iOS- eller Android-smartphone, hvor indsamlede data kan vises og enhedsindstillinger finjusteres. Tilsluttede apps kan findes via en in-app markedsplads, hvor der med tiden bliver tilføjet flere og flere apps.
Tidlige brugere og Razer-fans kan få Nabu X til den eksklusive pris på 159 kroner via Razers fællesskabsdrevne platform Insider. Du kan melde dig til Razer Insider og finde yderligere oplysninger på https://insider.razerzone.com/index.php

razer nabux5razer nabux6

razer nabux3razer nabux4

Pris:
 • Eksklusiv pris kun for insidere: 159 kroner.
Få mere at vide på http://insider.razerzone.com
 • Generel handel: 399 kroner.

 

Tilgængelighed:
Razerzone.com – 13. januar 2015
Internationalt – Forår 2015

 

Produktfeatures:

 • Kompatibel med: iOS-enheder – iPhone 5, 5S, 5C, 6; og Android 4.3-og-derover-enheder
 • Lithium-polymer-batteri med 5-7 dages batterilevetid, 30 dages standby
 • IP67-vandtæt op til 30 minutter på en meters dybde

Skærm og sensorer:

 • 3 LED-indikatorer
 • Accelerometer
 • Cylindrisk vibrationsmotor

 

Software:

 • Parring via Bluetooth Low Energy
 • Nabu X Utility-app til tilpasning af bånd, beskeder, data, app-tilføjelse og andre indstillinger
 • Nabu X Fitness-app til registrering og overvågning af aktivitet
 • En voksende samling af Nabu-og-Nabu-X-tilsluttede tredjeparts-apps
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 686 gange
Log ind for at skrive en kommentar.