Onsdag, 13 august 2014 16:00

RAZER dækker hele paletten med den nye CHROMA funktion

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Chroma bliver tilgængelig til udvalgte Razer-enheder i 2015 til 2016 og giver dig indstillinger med mere end 16 millioner farver, der kan synkroniseres på tværs af flere forbundne enheder.

Razerlogo

SDK bliver tilgængeligt for udviklere, der vil skræddersy særlige lyseffekter til deres spil.

Razer™, en af verdens førende producenter af forbundne enheder og software til spillere, præsenterer i dag den helt nye Chroma-funktion, der giver dig lys fra hele farvespektret og muligheden for personlige farveindstillinger. Med Chroma-funktionen kan flere enheder desuden synkronisere lysfarver og mønstre, og den leveres med en åben SDK, så spiludviklere kan integrere avancerede lyseffekter, der kan tilpasses fra spil til spil.

Razer opdaterer sit udvalg af eksternt udstyr i 2015/2016 og lægger ud med BlackWidow Ultimate-tastaturet, spilmusen DeathAdder og Kraken 7.1-headsettet med den helt nye Chroma-funktion – masser af personlige indstillinger og lys i hele farvespektret med farvesynkronisering på tværs af enheder via Razer Synapse. Hver af disse enheder giver dig nu personlig tilpasning af de 16,8 millioner farver og et udvalg af effekter igennem Razers cloud-baserede hardware-konfiguration, Razer Synapse.

"Vores nye udvalg af enheder, der benytter Chromas tilpassede baggrundslys, er endnu et skridt mod komplet brugertilpasning og samkørsel af vores spilteknologier," siger Min-Liang Tan, der er CEO og medstifter af Razer. "Chroma er mere end bare flere farver. Det giver spillere ubegrænsede muligheder for personlige indstillinger at spille med, og vi har endda et Chroma Software Developer Kit til spiludviklere, så de kan integrere teknologien i deres spil og skabe endnu bedre brugertilpasning i fremtiden." 

Razer Chroma s 0Alle enheder med Chroma leveres med særlige lyseffekter, der er designet til ubesværet synkronisering, og med følgende lysmønstre til de produkter, der gør brug af teknologien:

 

  • Spectrum cycling: Bevæger sig langsomt igennem hele farvespektret og giver et både afdæmpet og visuelt imponerende look.
  • Breathing: Giver en blid farveimpuls hvert syvende sekund og genskaber det rolige åndedrætsmønster, der er kendt fra alle Razers mus.
  • Static: Vælg frit blandt de 16,8 millioner farver, så du kan oplyse hovedtelefonerne på din Kraken 7.1, rullehjulet og Razer-logoet på din DeathAdder samt hver enkelt tast på dit BlackWidow Ultimate Chroma i en særlig nuance.
  • Custom (kun til BlackWidow Ultimate Chroma): Indstil ubesværet farven for hver enkelt tast på dit Razer BlackWidow Ultimate Chroma ved hjælp af Razer Synapse med din musemarkør, og skab dit eget unikke kalejdoskop af farver.
  • Custom – Preloaded Templates (kun til BlackWidow Ultimate Chroma): Forindstillede, tilpassede lysindstillinger, der er optimeret til spil med FPS, MOBA, MMO og RTS, og som giver dig en uretfærdig fordel – uanset hvilket spil, du spiller.
  • Reactive (kun til BlackWidow Ultimate Chroma): Lyser op ved betjening og forbliver oplyst i kort, middel eller hurtig tilstand, så du får en sporingseffekt, der gør Razer BlackWidow Ultimate Chroma lysere, jo hurtigere en bruger taster.
  • Wave (kun til BlackWidow Ultimate Chroma): Animerer alle farver i en kontinuerlig bølge af regnbuelys og giver en energisk og levende farveglød i konstant forandring.
Razer Chroma s 1  Razer Chroma s 3

Med Chroma SDK kan alle spiludviklere drage fordel af de uendeligt mange lysindstillinger, der er tilgængelige til enheder med Chroma. Eksempelvis kan der skabes særlige lysalarmer, der lyser rødt, når en spiller dør, eller når en base bliver angrebet.

 

Enheder med Chroma vil være tilgængelige fra starten af september 2014 via www.razerzone.com.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 662 gange
Log ind for at skrive en kommentar.