Torsdag, 13 august 2015 05:56

Raumfeld - Udvider sit tilbud af trådløs stereolyd

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Raumfeld udvider sit tilbud af trådløs stereolyd med "One S"-stereoanlægget, ved at kombinere to One S'er får man ægte trådløs hifi-lyd i stereo, perfekt til små rum og lejligheder.

Raumfeld One S START

Raumfeld, producent af hifi streamingsystemer til flere rum, annoncerer i dag, at de har udvidet deres tilbud af stereoanlæg, så det nu også inkludere One S. Musikelskere kan sætte to One S’er sammen og få et fuldstændigt stereoanlæg med ægte trådløs hifi. One S er perfekt til små rum og lejligheder. Tidligere var det kun disponible som en enkelthøjttaler, men musikelskere kan nu opleve en næsten lige så rig og kraftfuld lyd som med andre af Raumfelds stereoanlæg som fx Stereo Cubes og Stereo M.

Raumfeld One S 5Raumfeld One S 6Raumfeld One S 7Raumfeld One S 8

Smukt design og nem opsætning

Raumfeld One er lille, men lækkert udformet, og kan virkelig give den gas. Det moderne minimalistiske design er blevet kåret med en Red Dot Award, og den høje lydkvalitet betyder, at musikken spilles, som artisterne ønsker, at den skal høres. Opsætningen er hurtig og nem. Forbrugerne får adgang til begge One S'er via Raumfelds app, der kan fås på Android™ og iOS®. Med nogle få trin i appens indstillinger kan de to højttalere kobles sammen, sættes i stereofunktion og konfigureres efter rummet. Derefter kan brugerne hygge sig med tjenester som TIDAL, lokale radiostationer og deres egen musik. Hvis brugerne allerede har Raumfelds app, skal de bare opdatere den for at få den forbedrede stereofunktion, som Raumfelds to One'er giver.

Raumfeld One S 1Raumfeld One S 2Raumfeld One S 3Raumfeld One S 4

Teknisk raffinement og imponerende lyd med One S

Det 2-vejs koaksial arrangement af Raumfelds One S består af en 90 mm bashøjttaler med god dybde og en udstikkeende 25 mm diskanthøjttaler. Dermed garanteres en næsten punkt formet lydkilde med meget præcise og detaljerede gengivelses kvaliteter. Til trods for sin kompakte størrelse har Raumfelds One S lave frekvenser og en solid og kraftig basgengivelse. To 95 mm brede, passive baselementer på siderne giver den lille One S sin baslyd. Takket været den 50 Watt forstærker i klasse D bliver One S' høj lydkvalitet gengivet uden forvrængning.

Raumfeld One S 9Raumfeld One S 10Raumfeld One S 12Raumfeld One S 13

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 496 gange
Log ind for at skrive en kommentar.