Søndag, 20 september 2015 21:12

Raumfeld Sounddeck giver blockbuster lyd til de dansk stuer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Den WiFi-aktiverede Sounddecks sweet spot, med fuld rækkevidde, sikrer perfekt lyd fra ethvert sted i lokalet.

sounddeck start

Stockholm, September 2015 - Raumfeld, skaberne af Hi-Fi højttalere til multiroom-streaming, lancerer Raumfeld Sounddeck i Skandinavien i december. Gennem innovativ Wellenfeld-teknologi vil Sounddeck skabe liv i dit rum, uanset hvor du befinder dig, takket være dens sweet spot med ekstrem god rækkevidde. Da den er designet til at tilføre et tiltrængt løft til lydkvaliteten i et moderne fladskærms-TV, giver Sounddeck brugerne både Hi-Fi-musik og medrivende filmlyd, til multiroom-streaming og TV-tilslutning - i én smuk enhed. Uden behov for en ekstern subwoofer, er Sounddeck en alt-i-én enhed, der fungerer perfekt i mindre rum, men den kan endda klare vægten af de største TV-apparater på markedet. Du skal blot tilslutte enheden til TV'et med det medfølgende HDMI-kabel, stille TV'et ovenpå, og systemet er klar til at producere betagende TV-/film-lyd og trådløs multiroom-streaming i tabsfri Hi-Fi.
"Priority-udgaven" af Raumfeld Sounddeck, med garanteret levering inden jul, er nu klar til forhånds-bestilling for 9499 kr. For alle musik-entusiaster, der kan vente indtil foråret 2016 vil Sounddeck kunne fås for 7999kr.

RMF Sounddeck Black 72dpi 01RMF Sounddeck Black 72dpi 05RMF Sounddeck White 72dpi 01

Et ægte lydvalg
Sounddeck, der er bygget i Tyskland, indeholder seks drivere i topklasse, to Downfire-Subwoofere og en integreret 280 watt klasse-D forstærker til at fylde rummet med lyd med imponerende soniske film- og musikdetaljer. Et tidløst design, fås i mat sort eller silkehvid, det har et lakeret trækabinet med børstede detaljer i aluminium, og gengiver både musik og lydspor på film, med den samme naturlige tone og brede lydbillede.
Anlægget er enkelt at sætte op: Med HDMI med ARC kan Sounddeck tilsluttes TV via et enkelt HDMI-kabel, og HDMI med CEC gør at systemet kan betjenes med en almindelig fjernbetjening til TV. Du kan streame musik i tabsfri kvalitet, trådløst fra forskellige kilder, ved at styre din afspilningsliste med den gratis Raumfeld app. En fjernbetjening udformet i børstet aluminium er også inkluderet, og kan også anvendes til at styre de vigtigste afspilningsfunktioner. Fire forudindstillede knapper på fjernbetjeningen giver øjeblikkelig adgang til favorit-streams, der gør det enkelt at fylde din stue med musik, uden at åbne appen.

Multiroom-streaming
Raumfeld Sounddeck tilbyder mere end blot imponerende film- og TV-lyd: Den er et fremragende valg for Hi-Fi entusiaster. Den banebrydende streaming-teknologi understøtter endda tabsfri filer med lyd i cd-kvalitet. Raumfeld er også partnere med en bred vifte af streamingselskaber, såsom Spotify, TIDAL og Napster, og giver adgang til mange internet-radiostationer. Når den er tilsluttet et smart-TV, kan du afspille musik fra YouTube eller Apple Music, og ved brug af Apple TV kan der afspilles med endnu flere valgmuligheder.
Alle Raumfelds omfattende streaming- og multiroom-funktioner kan nemt og intuitivt styres med den gratis Raumfeld Controller App til iOS, og Android smartphones og tablets.
Raumfeld Sounddeck arbejder integreret sammen med andre Raumfeld-enheder i en multiroom-opsætning. Spil den samme musik på alle enheder i perfekt synkronisering eller forskellige musiknumre over hele hjemmet med en utrolig fleksibel lydoplevelse.

RMF Sounddeck White 72dpi 03RMF Sounddeck White 72dpi 06RMF Sounddeck White 72dpi 07

Priser og tilgængelighed
"Priority-udgaven" af Sounddeck fås i mat sort og silkehvid fra 9. september til 9.499 kr. (inkl. 25% moms) for hele sættet. Levering inden jul er garanteret. Ordrer med leveringsdato i foråret 2016 vil kunne fås til 7.999 kr.(inkl. 25% moms). Gratis fragt i webbutik: http://www.raumfeld.com/
Sounddeck kan forudbestilles her: https://www.raumfeld.com/en/raumfeld-sounddeck-p15631.html
Som med alle Raumfeld-produkter, kan Raumfeld Sounddeck returneres inden for otte uger fra købsdatoen.

Tekniske specifikationer
• 6 x 70 mm bredbåndsdrivere til krystalklar, forvrængningsfri lyd og maksimal taleforståelighed
• 2 sidemonterede bredbåndsdrivere til et bredt stereo-lydbillede
• 2 x integrerede 130 mm subwoofere i dedikerede kabinetter
• Integreret, kraftfuld klasse D forstærker med 280 watt maksimal udgangseffekt
• Input:
1 x HDMI (HDMI-ARC/CEC)
1 x optisk digital indgang
1 x line-in indgang (analog, 3,5mm RCA/phono)
• Innovativ Wellenfeld-teknologi med true-to-source-lyd og en bred sweet spot
• Balanceret, naturlig tuning
• Styres via en medfølgende fjernbetjening (med 4 forudindstillede stationsknapper) lavet af førsteklasses aluminium, Raumfeld Appen eller TV'ets fjernbetjening, takket være HDMI-CEC

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 639 gange
Log ind for at skrive en kommentar.