Tirsdag, 05 maj 2015 20:15

Raumfeld One M – En fantastisk højttaler til streaming

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Raumfeld præsenterer en ny forbedret kompakt-højttaler til streaming, Raumfeld One M. Fire separate knapper giver direkte adgang til dine favoritter blandt internetradiostationer, streaming-tjenester og private spillelister. Denne nutidige køkkenradio leverer suveræn hifi-lyd og lydfiler af tabsfri kvalitet.

raumfeldonem

“One M er vores bedst sælgende begyndermodel til musikstreaming i alle hjemmets rum. I den nye forbedrede version har vi indført en finesse, som efterspørges af mange kunder," forklarer produktchef Maximilian Boit. "Fire direkte valgknapper på systemet giver adgang til kundens favoritter blandt radiostationer og spillelister.”

Den nye Raumfeld One er en løsning med en enkelt kompakthøjttaler til dem, der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten, med en indbygget nedadrettet subwoofer med en kraftig bas ned til 62 Hz, en 120 watt forstærker til at fylde rummet med lyd og muligheden for at spille lydfiler i en tabsfri hifi-kvalitet – alt sammen i en enhed på størrelse med en brødkasse.

raumfeld2

Raumfeld One M, der udvendigt er hvidlakeret, matches af elegante direkte valgknapper og volumenregulering lavet i massivt aluminium.

Køkkenradio 2.0

raumfeld3

De fire direkte valgknapper på fronten kan valgfrit programmeres til internetradiostationer, spillelister fra ens private musiksamling og mange populære musiktjenester.

“Tidligere enheder fra Raumfeld krævede enten en Raumfelds kontrolenhed eller gratisapp til iOS eller Android for at fungere,” forklarer Boit. “Den nye One M er tænkt som en nutidig udgave af køkkenradioen, fordi ikke alle har en kontrolenhed eller smartphone ved hånden inden sin første kop kaffe.”

Den nye One M kan købes allerede nu til 2.999 kr på www.raumfeld.com.

Om Raumfelds løsning til flere rum

Raumfelds løsning til flere rum gør, at alverdens musik kan nydes i alle hjem-mets rum i ægte high fidelity. Sådan her fungerer det: Raumfelds enheder i forskellige rum kan indstilles som afgrænsede lytningszoner, som derefter styres centralt fra en iOS- eller Android-mobiltelefon med Raumfelds gra-tisapp. Du kan spille forskellig musik i hvert af hjemmets rum eller den samme musik i alle lytningszoner helt synkront. Eftersom systemet er trådløst er det utroligt fleksibelt og let at installere og udbygge. Alle Raumfelds enheder er konstrueret til let at kunne samarbejde og har en rækkevidde, der passer til enhver tænkelig rumstørrelse og lytterprofil. Og i modsætning til mange andre streamingsystemer understøtter Raumfeld tabsfrie digitale filer og spiller dem i en lydkvalitet, der er lige så transparent, dynamisk og med den samme rumfornemmelse som traditionelle hifi-systemer med kabler.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 797 gange
Log ind for at skrive en kommentar.