Søndag, 30 november 2014 14:16

QNAP har frigivet Qnotes mobile app til mobile enheder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

QNAP® Systems, Inc. har i onsdags annonceret udgivelsen af Qnotes mobile app

qnap qnotes mobil

For at gøre det muligt for brugerne at tage og dele noter hvor som helst og når som helst.

QNAP® Systems, Inc. har i onsdags annonceret udgivelsen af Qnotes mobile app til at gøre det muligt for brugerne at tage og dele noter hvor som helst og når som helst. Ud over at synkronisere indhold med Notes Station i QTS, Qnotes tillader offline notatskrivning som en nem at bruge værktøj til at hjælpe brugerne med at organisere ting i deres arbejde og privatliv.
"Qnotes er perfekt til bekvemt at opfange ideer på farten og at gemme noter på den sikre personlige sky leveret af QNAP QTS," sagde Willy Kuo, produktchef i QNAP. "Selv når der ikke er adgang til internettet, kan brugerne stadig tage noter på deres mobile enheder," tilføjede Willy Kuo.
Qnotes er designet med brugervenlighed og er et praktisk værktøj for produktiv notatskrivning. Brugere kan fleksibelt indsætte billeder, lyd og videoer, der er gemt på deres mobile enheder og SD-kort, direkte tilføje billeder til deres noter ved hjælp af deres enheds kamera, straks oprette mødereferater ved hjælp af skabeloner, hurtigt tilføje kalenderbegivenheder og huskelister og nem adgang til alle de begivenheder og huskeliste fra forskellige notater fra ét sted.
Qnotes er til gavn for kommunikation og teamwork på arbejdspladser og i det daglige liv. Sammen med deling af noter ved hjælp af sociale netværker og messaging apps, kan brugerne også invitere andre til at redigere noter for produktiv kommunikation og teamwork.
 
Qnotes & Qnotes HD er nu tilgængelig for Android på Google Play og til iPad fra App Store. For mere information, besøg venligst www.qnap.com
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 432 gange
Log ind for at skrive en kommentar.