Mandag, 07 juli 2014 23:31

QNAP fremviser deres nye HS-251

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

QNAP fremviste allerede denne NAS server nede til Computex 2014.

qnap hs-251 startpic

Men nu har de i en presse meddelelse fortalt endnu mere omkring den, så lad os få taget et kig på den.

QNAP har i starten af måneden annonceret udgivelsen af ​​sin Silent NAS serie, HS-251, der er designet til stuen med kraftig hardware, en bred vifte af multimedieapplikationer, realtids-og offline Full HD-video transcoding, og HDMI-tilslutning til lokal afspilning. Bygget op i et stilfuldt og kompakt medie kabinet uden en blæser, er den tavse HS-251 det perfekte valg for dem, der søger den perfekte stue NAS, samt en Home Theater PC/NAS combo.
Network Attached Storage (NAS) blevet mere og mere populært i I hjemmet, men normale NAS er for det meste tilgængelige i tunge og til tider besværlige kabinetter, der er for store & støjende for at være en integreret del af ens digitale livsstil og stue. Med HS-251, leverer QNAP en tavs og stilfuldt NAS, der passer sammen med HDTV, kabel-bokse og spilkonsoller. Med HDMI-udgang og drevet af en Intel ® dual-core processor, HS-251 bringer NAS helt ind i stuen ved at give magten, tilslutningsmuligheder og apps for brugerne at nyde en strålende underholdning og central lagring løsning.

qnap hs 251 s 1 qnap hs 251 s 2

"Med sin kraftfulde dual core processor, HDMI-tilslutning og helt blæserløse design inden for en set-top boks: HS-251 er et vidunder af ingeniørarbejde," sagde Jason Hsu, produkt manager for QNAP, tilføjer "Dette fantastiske produkt er kombineret med et uovertruffen sæt af apps & software funktioner, der vil gøre det muligt for private brugere at nyde en perfekt hjemmebiograf oplevelse, sikkert & centralisere deres filer og data, og meget mere."

HS-251 giver HDMI-udgang, som giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et HDTV eller Hi-Fi forstærker og bruge "HD Station" for at nyde rigt multimedieindhold med det bedste audiovisuelle oplevelse. Den HD-stationen udstyret med en kraftfuld XBMC-baseret home multimedia-afspiller, der giver brugerne mulighed for at nyde video, musik og fotosamlinger gemt på deres HS-251, se YouTube og surfe på nettet med den Qremote mobil app eller MCE-kompatible fjernbetjeninger og trådløse tastatur & mus. HD Station forvandler HS-251 ind i en total hjemmeunderholdning.
Med on-the-fly og offline Full HD-video transcoding evner, HS-251 er den bedste følgesvend til hjemmeunderholdning. HS-251 kan fleksibelt konvertere videoer i formater, der kan afspilles uden problemer på pc'er, mobile enheder og smarte tv, samt tillade flere enheder samtidigt kan se forskellige videoer. Brugere kan nyde høj kvalitet videoer ved at vælge en passende opløsning via File Station, Video Station, eller iOS ® & Android Qfile app, selv når i fjerntliggende steder med begrænset / begrænset adgang til internettet.
Drevet af QNAP s QTS 4.1 operativsystem, er HS-251 let at sætte op, administrere og til daglig brug. Med sin velkendte brugergrænseflade, er nemt med ingen læreproces kræves nyder multimedier, organisere og backup af filer og synkronisering og deling til andre enheder. Og med en bred vifte af mobile apps, kan brugerne nyde multimedier, få adgang til deres data og styre HS-251 når som helst, hvor som helst.
QNAP HS-251 er en stille & fanless NAS, der understøtter op til to 3,5 "SATA II-interface eller to 2.5" SSD / SATA-harddiske (se nedenfor for kompatibilitet) for op til 8 TB intern kapacitet opbevaring. Drevet af en Intel Dual-Core 2.41GHz processor og 1GB DDR3L RAM, HS-251 giver hjemmebrugere med en pålidelig og kraftfuld hjem digitale samlingspunkt for dag-til-dag brug.
 

hd station logo qnap hs 251 xbmc logo qnap hs 251

HD Station med XBMC

HD Station er en kraftfuld XBMC-baseret home multimedia-afspiller til HS-251. Når der er tilsluttet via HDMI, giver "HD Station" brugerne mulighed for at nyde deres video, musik og fotosamlinger gemt på deres HS-251, se YouTube og surfe på internettet på deres TV. Med mobile apps til drejning mobile enheder, til fjernbetjeninger, og støtte til MCE-kompatible fjernbetjeninger og trådløst tastatur og mus, HD Station giver en total hjemmeunderholdning.

mov avi mp4 mpeg logo qnap hs 251 

Real-time & offline HD Video Transcoding

Med sin kraftfulde Intel Dual-Core Processor, kan HS-251 nemt konvertere og streame sin multimedie indhold, herunder Full HD (1080p) videoer på flue til mobile enheder og andre computere, der giver brugerne mulighed for at nyde en fuld, glat multimedieoplevelse på deres enhed valg.

photo station logo qnap hs 251 

Photo Station
Photo Station gør fotodeling enkel og brugere kan udpege deres egne indgange rigtige kontrol. Du skal blot overføre billeder til HS-251 til at oprette og organisere fotoalbum og dele med familie og venner via sociale netværk som Facebook, Google+, Twitter og Pinterest.

music station logo qnap hs 251

Music Station

Music Station hjælper brugerne med at kategorisere deres musiksamling, og viser album covers til nemt at organisere personlige afspilningslister. Gennem musik station spiller, kan brugerne nyde musik når som helst, hvor som helst med nogle få klik. Tusindvis af lokale & globale internetradiostationer programmer er også indbygget i Music Station for brugerne at nyde.

backup logo qnap hs 251

Backup Solutions

QNAP NetBak Replicator supports real-time and scheduled data backup on Windows including Outlook email archiving with Apple Time Machine being supported for Mac OS X users. A wide range of third-party backup software such as Acronis True Image and Symantec Backup Exec are also supported.

dlna airplay logo qnap hs 251

Stream dine videoer via DLNA og Airplay
HS-251 er den perfekte center for opbevaring af brugerne at gemme film og hjemmevideo samlinger. Den er udstyret med high-speed dataoverførsel - hurtig nok til at understøtte flere 1080p HD streams - at give brugerne mulighed for at nyde deres medier i hele hjemmet.
HS-251 understøtter også Apple ® AirPlay. Fås i App Center, QAirplay giver brugerne til damp deres medieindhold direkte via AirPlay-kompatible enheder såsom Apple TV. Medieindholdet er streaming på Apple TV, uden om din mobile enhed, hvilket sparer energi mobile enheder. Alternativt Qfile mobile app giver brugerne mulighed for at gennemse videoer og fotos på HS-251 og spille på TV via AirPlay-kompatible enheder såsom Apple TV.

qsync logo qnap hs 251

QSync: Dropbox-lignende File Sync

Enhver fil uploadet til HS-251 vil blive gjort tilgængelig for alle forbundne enheder, såsom computere, bærbare computere og mobile enheder. Qsync er især nyttig for hyppige rejsende i forvaltningen filer og sikre, at forskellige enheder har den mest up-to-date filer. Qsync giver flere måder fil synkronisering og gruppe fildeling, i høj grad øge fleksibiliteten i holdets projekter og samarbejde.

myqnapcloud logo qnap hs 251

myQNAPcloud: adgang til din personlige sky overalt

Alt dit indhold er tilgængelig på farten! Gennem enhver webbrowser HS-251 bliver en personlig sky, så brugerne altid er forbundet til deres data. Med myQNAPcloud tjeneste, kan brugerne fjernadgang til deres HS-251, uanset hvor de er, og det samme streamer multimedieindhold og dele dem med venner.

cross platform logo qnap hs 251

Cross-platform fildeling, centraliseret datalagring

HS-251 understøtter SMB / CIFS, NFS, og AFP protokoller for fildeling på tværs af Windows-, Mac-og Linux / UNIX-netværk. Data, logs og CD / DVD ISO billeder kan opbevares centralt og beskyttet af en integreret antivirus løsning.

Læst 610 gange
Log ind for at skrive en kommentar.