Torsdag, 09 april 2015 11:09

Popcorn Time kommer til iOS

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu bliver det endnu lettere at bryde copyright loven!

apple

For et par uger siden kom det frem, at de Danske filmstudier vil sende bøder ud til brugerne af Popcorn Time. Det har æret én af vores mere omdiskuterede nyheder, da mange tilsyneladende er nervøse for at modtage et sådant "rap over nallerne". Trusler fra filmstudier og advokat firma'er ser dog ikke ud til at påvirke folkene bag popcorn time i en særlig stor grad, nu lægger de sig nemlig også ud med Apple.

Popcorn Time har 1 års jubilæum, og det fejrer de med release af en ny iOS app. Faktisk har de haft en app i nogle måneder, men det har kun været muligt at benytte den på Apple enheder, som har været jail breaket. Well, ikke længere. Det skulle nu være muligt at installere den nye app, på enhver Apple enhed, som har iOS.

Dette betyder, at det er lykkes for Popcorn Time at omgå Apples screenings, og godkendelses process, og det er måske i virkeligheden her de reelle nyheder skal findes. Popcorn Time har udviklet en iOS installer som gør det muligt for dem at installere deres egen app, på en fabriksinstalleret Apple enhed, og de lover at andre også vil kunne drage nytte af denne installer, til at omgå Apples screeninger. Det betyder, at der potentielt vil blive åbnet op for installeringen af apps, og spil, som mange iOS brugere har hungret efter længe. Det betyder også at ond artede apps, som har til formål at stjæle brugernes data, eller at inficere enheden med malware eller andet skadelig software, kan slippe igennem systemet. Det bliver spændene at se hvad fremtiden bringer, vi kan herfra kun råde de som vil bruge denne installer, til at være meget forsigtig med, hvilke apps man vælger at installere.

Tid til rundspørge. Har vi nogle Apple brugere imellem os? Ville i benytte jer af muligheden for at omgå Apples sikkerheds netværk? Hvad med Popcorn Time, har nogen af jer lagt det på hylden? Og nå ja, fik jeg sagt Apple? Hvis jeg ikke fik det nævnt, så, Apple, Apple, Apple, Apple, Apple, sådan, så skulle vi vist også være dækket ind. :-)

 

Diskutér det på Twitter, Google+ eller på vores Facebook-side, her kan du også holde dig opdateret om alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Læst 471 gange
Log ind for at skrive en kommentar.