Lørdag, 28 juli 2012 16:16

PNY offentligegøre nye old-school USB sticks

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

PNY offentliggjorde i dag en overflod af nye USB sticks, i old-school stil. Med de nyeste teknologier og design muligheder i plast, gummi eller metal, har PNY produceret en masse USB sticks, og der skulle være en for enhver smag. Alt fra elever i de små klasser til erhvervsmæssigt brug.

165a

De nye USB sticks kommer i en lang række af friske og skarpe farver, former og stilarter der passer til en hvilken som helst person.

Tina Diffley fra PNY udtaler:

Vi har fortsat stor fokus på at holde vores USB sticks moderne og unikke, for at afspejle de brede demografiske og forskelligartede behov hos vores forbrugere. Det nye udvidede sortiment af USB sticks understøtter alle aldre, funktioner og anvendelser, så de studerende kan styre deres lektier, præsentationer, musik og film - alle med pålidelighed og stil.

PNY tilbyder en 1-års garanti på hele deres nye linje af USB sticks. PNY tilbyder også gratis 24-timers teknisk support. Alle PNY USB sticks kan i øjeblikket købes på udvalgte e-handelsvirksomheder, detailhandlere og PNY.com.

kilden

Læst 1638 gange
Log ind for at skrive en kommentar.