Onsdag, 21 august 2013 18:57

Plantronics RIG: Nyt gaming stereoheadset med mixer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

På årets Gamescom-messe lancerer Plantronics et helt nyt lydsystem til gaming. RIG-systemets hjerte er mixeren, der forbinder din virtuelle og virkelige verden og lader dig kombinere gaming, chat, apps og tale på mobilen, uden at skulle pause dit spil.

Plantronics-RIG-Nyt-gaming-stereoheadset-med-mixer

Udover et lækkert design byder Plantronics' nye headset på særdeles høj komfort og professionel stereolyd – og så kan RIG bruges sammen med både Mac, pc, smartphone, tablet, Xbox 360 og PS3.

Plantronics RIG markerer begyndelsen på næste generation af headset-løsninger til gaming. RIG-serien er designet til at hjælpe den moderne gamer, som anvender flere skærme og flere enheder samtidig. Det første medlem af RIG-familien er et stereo-headset i høj kvalitet med medfølgende mixersystem.

Plantronics Gaming er helt i front, når det handler om kombinationen af gaming-headsets og mobilløsninger. RIG giver dig nemlig mulighed for at integrere din smartphone. Ved indgående telefonopkald forbinder du let opkaldet til hovedtelefonerne og behøver derfor ikke at pause dit spil.

Du kan vælge mellem tre forskellige EQ-indstillinger: Pure, Intensify and Seismic, så du kan få den helt rigtige lyd på det rigtige tidspunkt. RIG-headsettet leverer storslået lydkvalitet med præcis stereo og krystalklar stemme.

"RIG-headsettet er udviklet til krævene gamere og deres dynamiske livsstil. Med udgangspunkt i vores ekspertise i akustik, industrielt design og kommunikation leverer headsettet helt unikke fordele til den kræsne gamer", siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark, Plantronics.

Features

  • Precision stereo headset med 40mm speaker drivers
  • Mixer med USB-tilslutning
  • Udskiftelige boom- og inline-mikrofoner
  • Tre EQ-profiler: Pure, Intensify and Seismic
  • Smart, industrielt street design
  • Sammenklappelige ørepuder
  • Ultra-komfortable ørepuder og hovedbøjle
  • Kompatibel med PC, Mac, smartphones, tablets, Xbox 360 og PS3

Pris og tilgængelighedPlantronics RIG er tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra 14. oktober 2013 til en vejledende pris på 1.295 kr. inkl. moms.

Om Plantronics
Plantronics er en af verdens førende leverandører inden for lydprodukter til erhvervslivet og private forbrugere. Fra Unified Communications-løsninger til Bluetooth-headsets leverer Plantronics uovertrufne lydoplevelser og kvalitet, der afspejler virksomhedens 50 år med innovation og kundeengagement. Plantronics-produkter bruges af alle virksomheder i Fortune top-100 og er det foretrukne headset inden for flyvekontrol, alarm-911 og New York Stock Exchange.

Læst 640 gange
Log ind for at skrive en kommentar.