Onsdag, 24 februar 2016 18:32

Philips stikker dig gerne en flad! - Masser af muligheder som intet fylder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Philips BTB2470 har cd-afspiller, DAB, FM, Bluetooth og USB og dybden er blot 10,7 cm.

philips btb2470

Flat Micro er overskriften på en serie afspillere, der giver dig hi-fi-stereolyd fra et hav af kilder. Lyden er rigtig god selvom anlægget næsten intet fylder.

I spidsen for de tre modeller er BTB2470, som har DAB og FM-radio, CD-afspiller, Bluetooth og USB og de to øvrige modeller er henholdsvis uden DAB og uden DAB og Bluetooth.

Lyt til dine smartphone-musiknumre, stream dit musikbibliotek via Bluetooth og afspil dine MP3-CD’er eller stil ind på dine yndlingsradioprogrammer på DAB+ eller FM, lyder opfordringen fra Key Account Manager Peter Linnet fra Gibson Brands, som står bag Philips’ audioprodukter. Han føjer til, at det også er muligt at parre tre enheder med anlægget via Multipair, så du kan afspille fra flere af dine egne enheder eller lade vennerne komme til med deres musik.

Fleksibiliteten er således stor, når det gælder musikkilde, og med 20 watt RMS og basreflekshøjtalere kan den lille enhed godt levere en stor lyd.

Udover streaming via Bluetooth, kan du afspille MP3-CD, CD og CD-R/RW, ligesom du kan få musik via USB Direct eller koble din bærbare medieafspiller på via MP3 Link. Der er også digital lydkontrol, hvor du kan vælge mellem fem indstillinger, der optimerer frekvensområderne for forskellige musikgenrer.

20 radiostationer kan forudindstilles, og der er fjernbetjening. Det flade anlæg er 10,7 cm dybt, 46,5 cm bredt og 23,3 cm højt og kan stå på et bord eller hylde eller monteres på væggen:

 Designet er kompakt og størrelsen og designet gør, at anlægget passer ind i ethvert rum, understreger Peter Linnet.

BTB2470 har en vejledende udsalgspris på 1.899 kr. BTM2460 koster 1.499 kr. og MCM2450 1.399 kr.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 412 gange