Mandag, 30 marts 2015 18:32

Philips kommer med masser af god lyd til konfirmanderne !

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fem bud på gaver med lyd til piger og drenge fra Philips.

philips konfirmation

Konfirmander landet over er formentlig i gang med at skrive ønskesedler og der er næppe tvivl om, at ganske mange vil ønske sig noget med lyd: Hovedtelefoner, højtalere og musikanlæg og fælles for en del af ønskerne er, at det skal være til at tage med på farten.

Vi har tradition for at levere gode lydoplevelser og vi har produkter i alle prisklasser og størrelser, siger Key Account Manager Søren Lund fra Woox Innovation, der står bag Philips' audioprodukter.

Han har fundet fem gaveideer frem:

Højtaleren der flyder på vandet.

Philips ShoqBox Mini (BT2200) er højtaleren, der ikke fylder ret meget, og så kan den superrobuste højtaler holde til en hel del: Den er vandtæt; endda, så den kan flyde med i vandet, hvis du tager en svømmetur. En opladning giver op til fire timers musik, du streamer via Bluetooth, og en indbygget mikrofon gør, at du også kan buge den til håndfri telefonering.
Vejledende udsalgspris: 399 kroner.

philips konfirmation 0

Trådløse hovedtelefoner med naturlig lyd.

Du generes ikke af kabler med disse trådløse Bluetooth-højtalere, som leverer en klar og tydelig lyd med en fyldig bas. Du kan nemt skifte fra musik til telefonopkald, og ørekapslerne gør det behageligt at have dem på, når du er på farten. Der er også NFC, så du nemt og hurtigt parrer hovedtelefonerne med din smartphone og musikken.

Vejledende udsalgspris for Philips SHB7250: 799 kroner.

philips konfirmation 4

Højtaleren, der ligger godt i hånden.

Der er nu ikke noget som en højtaler, der ligger godt i hånden! Philips' nye BT6000 gør det og det er jo ikke så dårligt, når der er tale om en bærbar, trådløs højtaler! Via NFC parrer du nemt og hurtigt højtaleren og din smartphone, så du kan streame din favoritmusik via Bluetooth og kommer der et telefonopkald, kan du klare det håndfrit over højtaleren, som har indbygget mikrofon. Du kan i øvrigt også tilslutte andre enheder ved hjælp af kabel, så fleksibiliteten er stor. Lyden er naturligvis et væsentligt element for en højtaler, og den sendes 360 grader rundt, og du kan stille eller lægge højtaleren, som ved hjælp af de to indbyggede højtalere leverer 2x6 watt RMS. Opladningen går via et genopladeligt batteri, der giver op til otte timers musik. BT6000 kan bruges både inde og ude, og tager heller ikke skade af lidt vandpjask. Styrken reguleres med et bredt metalhjul, og metal går igen i designet, idet den er lavet med metalgrill, og i første omgange findes den i to farver: Sort og sølv, men senere kommer flere, bl.a. kobber

Vejledende udsalgspris: 899 kroner.

philips konfirmation 1

Fantastisk lyd til ethvert tv.

Et enkelt kabel er nok til at forbinde denne soundbar med dit tv uanset mærke: Så har du virtual surroundlyd og takket være Dolby Digital får du en fyldigere lyd til tv og film. Fungerer også med spillekonsoller, Blu-ray og dvd-afspillere og mp3-afspillere. Du kan trådløst streame musik fra din smartphone, tablet eller bærbare pc via Bluetooth og der er lydindgang til iPod/iPhone/mp3-afspiller/bærbar computer. Du kan også spille musik fra usb-stik. Eller streame film. HTL1190 kan stå under dit tv eller hænge på væggen.

Vejledende udsalgspris: 999 kroner.

philips konfirmation 2

Partymaskinen: Så kan festen godt begynde!

Den er ikke helt nem at tage under armen men den er absolut værd at tage med til fest: Philips »partymaskine« NTRX500 vil være et hit til enhver fest uanset musiksmag, og dansegulvet vil hurtigt blive fyldt og de dansende hyllet ind i skøn musik og forrygende lysglimt. LED-lysene kan levere 260.000 farver! Du kan selv mikse farverne, som følger musikken, eller du kan vælge en af de forudindstillede temaer alt efter den stemning, du vil skabe: Power, Samba, Fiesta, Peace, Passion, blandt andre. Den spænder fra det blide og romantiske til det helt, helt vilde. Via to kanaler kan du være DJ og mikse numrene, og har en gæst musik på sin smartphone overføres den trådløst via Bluetooth. Musikken kan desuden hentes fra cd'er, den indbyggede fm-radio, en pc, et fjernsyn eller en bærbar mp3-afspiller. Partymaskinen er 1,135 meter høj og vejer 30,7 kilo men der er håndtag og hjul under, så den nemt kan tages med. Også hvis du til sommer skal have gardenparty.

Vejledende udsalgspris 4.799 kroner.

philips konfirmation 3

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 848 gange
Log ind for at skrive en kommentar.