Tirsdag, 02 september 2014 09:59

Philips fremviser deres splinternye SoftBlue-skærm på IFA

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

På IFA kan man blandt andet se den splinternye SoftBlue-skærm med teknologien anti blue-light, 32" og 40" UltraClear 4K-skærme og en gamingmonitor med G-SYNC og hele 144Hz.

275c5qhaw moda 2 s

MMD, firmaet bag Philips' monitors, deltager på årets IFA-messe og løfter her sløret for et udvalg af nye produkter, som er tilpasset den måde folk arbejder og lever på og giver større velvære i både hjemlige og professionelle miljø.

Skiftende blåt lys for større velvære
I dag bruger vi mere og mere tid på at interagere med digitale enheder, og vi eksponeres derfor i stigende grad for skærmes såkaldte blå lys, der kan medføre en potentiel risiko for langvarige synsskader. På IFA 2014 fremvises den nye Philips SoftBlue-skærm, som reducerer øjentræthed ved at eliminere udledningen af blåt lys med skadelige bølgelængder. Den nye skærm nedsætter den negative påvirkning på synet og øger følelsen af velvære, når man bruger mange timer foran skærmen.
Modsat software-baserede løsninger til bekæmpelse af de skadelige stråler bruger Philips SoftBlue-skærmen en ny teknologi, der ændrer de blå bølgelængders maksimale niveau i LED-skærmen. Det kan lade sig gøre helt uden at forringe farvenøjagtigheden eller lysstyrken, så brugeren stadig kan nyde den tilpassede billedkvalitet uden skadelig påvirkning fra det blå lys.

En anden opfindelse til at levere en skarpere visuel oplevelse er den nye Philips-skærm med 4K Ultra-High Definition, som viser fire gange så mange pixels per tomme som Full HD, som dermed giver det skarpeste billede nogensinde. På IFA vil MMD fremvise to nye og større tilføjelser til Philips 4K-serien, nemlig 32" og 40" 4K UHD-skærme, som slutter sig til 28"-versionen, der blev lanceret tidligere på året. De større skærme byder på endnu mere plads og skarphed til detaljefyldt underholdning som film og spil såvel som arbejdsopgaver med store datamængder.

philips s 272G5DYEB nvidia g syngForbløffende spiloplevelse
For at løfte niveauet for seriøse gamere lancerer MMD den nye 144Hz Philips Gaming Monitor, 272G5DYEB, med NVIDIA G-SYNC-teknologi. Ved at lade GPU'en (Graphics Processing Unit) kontrollere grafikopdateringen på skærmen leverer denne 27" skærm bløde billedbevægelser og samtidig vise flere af de billeder, som standardskærme ikke når at vise på grund af lavere opdateringsfrekvenser.

Med opdateringsfrekvensen på 144Hz opdateres skærmbilledet næsten 2,5 gange hurtigere end på en standardmonitor. Det giver spilleren et splitsekunds responshastighed, der gør det muligt eksempelvis at ramme objekter mere præcist i first-person-shooters-spil.

Mere effektivitet til den professionelle bruger
Den nye 27" Philips 272P4A-skærm med Adobe RGB er designet med professionelle grafikere i tanke og er derfor også skarp på det visuelt tekniske. Med Quad HD-opløsning (QHD) på 2560 x 1440 byder skærmen på en detaljeskarphed, der er afgørende i opgaver, som afhænger af pixel-præcis nøjagtighed. Med Adobe RGB viser skærmen langt flere farver end en normal monitor. Brugeren har også farvekonsistens på alle enheder i arbejdsprocessen – for eksempel har billeder fra et digitalkamera præcis den samme farve, når de vises på skærmen. Dette sparer tid for fotografer, grafiske designere, filmklippere og for andre professionelle i denne branche.

Performance med imponerende udseende
Teknologi i høj kvalitet og stor ydeevne betyder ikke et kompromis med udseende – det beviser den nye 27" 275C5-skærm. Foruden det ikoniske Philips Moda 2-design i glansfuld hvid understøtter den nye skærm Miracast-streaming og byder på Bluetooth-forbindelse, så du får et ryddeligt og kabelfrit skrivebord. Med to kraftfulde 7W-højtalere giver Philips 275C5 en lydoplevelse, som gør det overflødigt at afspille musik igennem andre enheder i hjemmet.
Philips-nyhederne på IFA afrundes af Smart All-in-one touchskærmene, som er multimedia–systemer, der bringer Android-verden til større skærme – samt den nye 21:9 Panoramic Ultra Wide-monitor med en opløsning på 3440 x 1440 til tungere multitasking og databrug.
Tilgængelighed og pris
På nuværende tidspunkt kender vi ikke pris og dato for tilgængelighed i Danmark.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 522 gange
Log ind for at skrive en kommentar.