Tirsdag, 10 juni 2014 15:09

Philips’ første 4K-monitor ser dagens lys

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

4K Begynder så småt at komme frem nu og her er Philips første 4K skærm.

Start-billedephilips4kk

Med en så høj opløsning får man med sikkerhed et super flot billede.

København, den 10. juni 2014: MMD, firmaet bag Philips-monitors, lancerer i dag Philips 4K UltraClear UHD Display med fire gange så høj opløsning som almindeligt full-HD og dermed rigere detaljer, klarere farver og det skarpeste billede til dato. Modelnavnet er 288P6LJEB, og skærmen kommer i 28”

Firedobbelt opløsning – firedobbelt fornøjelse

4K-opløsningen består af 3840 x 2160 pixels, kaldes også Ultra HD (UHD), og den vil gøre en forskel både for hjemmeunderholdningen og arbejdslivet. Åbne vinduer på skærmen bliver mere kompakte og giver plads til flere applikationer, og billeder, film og spil får flere detaljer.

En af de hurtigste 4K-skærme på markedet

Den nye Philips 4K-skærm har en responstid på kun 1ms, hvilket gør den til en af de hurtigste på markedet. Skærmen er kalibreret til at gengive over 1 milliard farver. Det betyder, at den kan gengive de mindste farvenuancer med høj præcision – ideelt til professionelle brugere eller eksempelvis gamere, som søger den optimale spiloplevelse. Skærmen er udstyret med featuren SmartResponse – en Philips-opfindelse der gør, at skærmen automatisk tilpasser sig applikationen og gengiver indholdet på den måde, det er tiltænkt. 4K-skærmen giver billeder uden rystelser, forsinkede billeder og skyggeeffekter.

To ting på en gang

Philips 288P6LJEB understøtter featuren Multiview, så brugere kan streame to ting på en gang, eksempelvis en fodboldkamp på tv imens der arbejdes i et dokument. Med displayporten 1.2 digital PC-to-Display kan man overføre data med en hastighed på op til 10.8 Gbps, som giver hurtigere og bedre billeder. HDMI-forbindelsen understøtter MHL, så brugere kan tilkoble deres mobile enheder og nyde indhold i HD-kvalitet på den store skærm. Derudover er den nye skærm udstyret med Super Speed USB 3.0, der er cirka 10 gange så hurtig som USB 2.0-standarden.

Ergonomisk skærm

For at indgå gener foran skærmen er den nye skærm udstyret med Smart ErgoBase, der gør, at skærmen kan indstilles til den enkeltes behov med den korrekte betragtningsvinkel og højdejustering. Eksempelvis er kort afstand mellem skærm og bord optimalt for brugere med briller, der har læsefelt, flerstyrke- eller progressive glas. Skærmens fod er også designet, så kabler og ledninger kan gemmes væk

Pris og billeder

Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD-monitoren er til salg i danske butikker til en vejledende udsalgspris fra 4.399 kr.

Billeder i høj opløsning kan hentes her.

Tekniske specifikationer – Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD Display

LCD panel type, size

TFT LCD

Backlighting technology

W-LED

Panel size

28 inch / 71.1 cm

Optimal resolution

3840 x 2160 @ 60 Hz

Viewing angle

170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10

Brightness

300 cd/m²

Display colours

Color support 1.07 billion colors

PIP / PbP

Yes

Connectivity

  • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + faster charger
  • Signal Input: VGA (Analog), DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out

Stand

Tilt: -0.20

Swivel: -/+65

Height adjustment: 150 mm

Pivot: 90°

 
Læst 458 gange
Log ind for at skrive en kommentar.