Lørdag, 13 september 2014 10:39

Philips Fidelio B5 Trådløs surround-lyd til dit fjernsyn

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

En vigtig finesse er de trådløse baghøjtalere. De tages af og placeres i rummet efter behov, og systemet sørger selv for indstilling efter forholdene.

Philips filelioStart-billede

Desuden kan de tages med i andre rum eller i haven og bruges til musikstreaming via Bluetooth.

 

Philips Fidelio B5 er et trådløst og meget alsidigt surround-anlæg. Fidelio er serien af topmodeller, og én af nyhederne er, at de to trådløse baghøjtalere, kan bruges som uafhængige højtalere, hvis du eksempelvis vil streame musikken fra din smartphone via Bluetooth.

Hovedfunktionen er at give en krystalklar lyd, når du ser tv på din fladskærm, uanset om det er et tv program, en film eller du lytter til musik.

Bare sæt højtalerne op, så indstiller den lyden
Vil du have en endnu større oplevelse, så suppleres centerenheden med at de to løse højtalere, som placeres i rummet et sted bag dig, så du via surround-lyden får en fornemmelse af at være med i filmen eller sidde på fodboldtribunen.

Du skal heller ikke bruge en masse tid på at placere højtalerne korrekt i forhold til dig og fjernsynet: Når du har stillet dem, hvor du synes de skal stå, så aktiverer du en kalibrerings-algoritme, som indstiller lyden for dig, så den passer til rummet, og højtalerne kan heller ikke forstyrre hinanden. Den er bygget med Dolby Digital og Dolby Pro Logic II-teknologi, og designet med aluminium og sort, så det tager sig godt ud. Stoffet, der dækker højtalerne, er også avanceret. Det har fået en speciel behandling, så det er modstandsdygtigt over for støv og flydende væsker samtidig med, at det lader lyden passere uden dæmpning. Vælger du at spille musik via Bluetooth fra smartphone, tablet eller computer, kan du tage de to løse højtalere med dig rundt i huset eller haven. Batteriet kan, fuldt opladet, give dig fem timers musik og hvis du "kun" ser film, kan det endda holde op til ti timer.
Centerenheden har Bluetooth aptX® til Android og AAC til Apple, så du kan streame musik i høj kvalitet, ligesom der også er NFC, så du nemt kan parre højtalerne end andre enheder.

Philips Fidelio B5 s 0

Fidelio B5 har en vejledende pris på 6.499 kroner, og kommer på markedet i oktober.

Modellen er netop blevet præsenteret på IFA-udstilingen i Berlin. Yderligere information og de seneste Philips-nyheder fra IFA 2014 finder du på www.ifa.philips.com.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 484 gange
Log ind for at skrive en kommentar.