Onsdag, 27 november 2013 00:00

Parrot og Microsoft samarbejder om internetforbundne produkter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu bliver de officielle apps Windows-kompatible. De styrer Parrot Zik-høretelefonerne og Parrot AR.Drone 2.0-quadrikopteren.

parrotmicrosoft

Henri Seydoux, grundlægger og CEO af Parrot, mødte Steve Ballmer, CEO for Microsoft, under hans besøg i Paris. De diskuterede fremtiden for internetforbundne enheder og offentligjorde det teknologiske samarbejde mellem Parrot og Microsoft. Samtidigt kunne de annoncere den nye Windows-kompatibilitet af 'Parrot Audio Suite' og 'Parrot AR.FreeFlight' applikationerne.

STVB 0030 STVB 0077

"Vi har arbejdet med Microsoft i flere måneder for at sikre kompatibilitet mellem Windows 8 og Windows Phone 8-enheder og vores Parrot-produkter. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg kan annoncere Windows-kompatibilitet med de apps, der har forbindelse til to af vores topprodukter: AR.Drone og Zik-høretelefonerne." – Henri Seydoux, grundlægger og CEO af Parrot.

'Parrot Audio Suite' til Windows

Den 20. november bliver Parrot Audio Suite-app'en til Zik-høretelefonerne kompatibel med Windows Phone 8 og kan hentes gratis i Windows Phone store. En version til Windows 8 er planlagt til december 2013.

Parrot Audio Suite er en gratis applikation designet til smartphones og tablets. Med den kan brugere justere lydparametrene i Zik-høretelefonerne ved hjælp af den speciallavede indstilling 'Tuned by Lou Reed', der er skabt af rocklegenden.

Note: NFC-kompatibiliteten gør det muligt øjeblikkeligt at parre en Nokia Lumia 920 eller 1020-smartphone med Zik-høretelefonerne.

 image014

Parrot AR.FreeFlight til Windows

Fra starten af december 2013 bliver den første version af AR.FreeFlight-applikationen tilgængelig til Windows 8 via Windows store. App'en er gratis og bruges til at flyve AR.Drone 2.0 via tablet eller pc. I starten af 2014 kommer app'en til Nokia og HTC Windows Phone 8. Parrot, Microsoft og deres partner Infinite Square har arbejdet sammen om udviklingen af applikationen, hvis kildekode (findes i betaversion) opdateres jævnligt på GitHub Open Source-platformen (kan ses her https://github.com/ARDrone2Windows/SDK).

AR.FreeFlight er en applikation, der er skræddersyet til at flyve Parrot AR.Drone 2.0, og den giver brugere fornøjelsen af video-streaming fra det indbyggede HD-kamera på fronten af quadrikopteren.

 image015

Læst 530 gange
Log ind for at skrive en kommentar.