Onsdag, 27 august 2014 13:30

Parrot Minidrones kommer med 2 nye udgaver som er på markedet idag

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Rolling Spider & Jumping Sumo

Parrot minidrones start

Den nye generation af forbundet legetøj

I dag annoncerer Parrot to minidrones på det danske marked: Rolling Spider og Jumping Sumo. De nye MiniDrones er højteknologiske og internetforbundne robotter, der styres med en smartphone eller en tablet via den gratis app: FreeFlight 3.
 • Parrot Rolling Spider: en kompakt flyvende drone, som er imponerende adræt. Den kan flyve indendørs og udendørs med høj hastighed og stabilitet. Den skærer gennem luften, laver loops, og ved hjælp af de aftagelige hjul kan den køre fra gulv til loft
 • Parrot Jumping Sumo: et køretøj med en stor personlighed, som sænker sig, kører i zigzag og i cirkler, laver 90° sving, og på et splitsekund hopper den 80 cm op i luften eller fremad. Takket være det indbyggede kamera er du med midt i eventyret.

Med Parrot MiniDrones 'Rolling Spider' og 'Jumping Sumo' bliver alt omkring dig en undskyldning for at lege, og verden bliver en stor legeplads.

Nu kan man køre kapløb, lave slalom og akrobatik i luften eller på jorden og hoppe over forhindringer. Parrot MiniDrones ændrer reglerne og flytter legetøjet ind i dronernes tidsalder.

 

Parrot Rolling Spider: mini drone, max glæde og Samme stabilitet som de store

Parrot Rolling Spider er en flyvende drone til både indendørs og udendørs brug. Den er kompakt, super let (55 gr.) og bygget i robust polyamid. Den styres med Bluetooth Smart* via den gratis FreeFlight 3-applikation til smartphones og tablets med iOS, Android og Windows 8.1. Som en flyvende akrobat bruger Parrot Rolling Spider sin kraft til flyvninger i høj hastighed og til at lave loops.

 

 

Flyv eller kør... du bestemmer
Parrot Rolling Spider kan udstyres med to lette hjul på en akse i kulfiber (10g). Når først de er sat på, ræser den af sted på jorden som en racerbil, kravler op ad væggen og kører videre på loftet som en edderkop.
Selv med hjulene på er Rolling Spiders let at styre, og den kan kaste sig selv op i luften og lave loops.

Rolling spider s 1 Rolling spider s 0

Rolling spider s 2

En akrobatikkonge på jorden og i luften
Parrot Rolling Spider foretager højhastigheds-flyvninger: den suser af sted, drejer til højre, drejer til venstre, laver saltoer både forlæns, baglæns og sidelæns, og den følger pilotens instrukser til punkt og prikke. Piloten "swiper" sin finger over skærmen, og Rolling Spider drejer 180° på et splitsekund. Parrot Rolling Spider er på vagt, selv når dens motor er slukket! Så snart man kaster minidronen op i luften, registrerer sensorerne det: motoren starter automatisk og stabiliserer minidronen i luften, mens den afventer instrukser. Et vertikalt kamera (60fps), som er placeret under stellet, hjælper dronen med stabilisere sig under flyvninger. Kameraet gør det også muligt at tage snapshots, som bliver gemt på Rolling Spiders flash-hukommelse (1 GB). Billederne kan overføres til en computer via det indbyggede mikro-USB-stik.

Teknisk information: Bluetooth Smart (4.0) bruger betragteligt mindre strøm under datadeling og er nem at bruge. Forbindelsen imellem pilotens smartphone/tablet og Parrot Rolling Spider oprettes automatisk. Der er hverken brug for at søge eller indtaste kode, og forbindelsen rækker op til 20 meter udendørs.

 

Den er barnemad at styre
Takket være de utallige sensorer og autopilotfunktionen er Parrot Rolling Spider nem at flyve. Man styrer den via FreeFlight 3-applikationen, som downloades gratis på iOS- og Android-platforme samt på Windows 8.1 og Windows Phone 8.1. Ligesom et veldresseret kæledyr følger denne forbundne flyvende robot alle dine kommandoer. Motoren starter med et tryk på 'take off'-knappen, og derefter letter dronen, stabiliserer sig og venter på instrukser. Tilter man sin smartphone/tablet til højre eller til venstre, følger dronen bevægelsen. Og med et swipe på skærmen drejer Rolling Spider hurtigt 90°. For at starte den automatiske landing trykker man på "landing"-knappen på sin skærm.

Lille, men spækket med sensorer

Parrot Rolling Spider er efterfølgeren til Parrots tidligere forbrugerdroner, og den bruger teknologi, som typisk ses på større droner:

 • Et treakslet accelerometer og et treakslet gyroskop måler og analyserer hver eneste bevægelse, dronen foretager, og ved hjælp af autopiloten rettes Rolling Spider hurtigt op;
 • Det vertikale kamera (der også bruges til snapshots) sammenligner hvert 16. millisekund billedet af jorden med det forrige for at fastsætte Rolling Spiders hastighed;
 • Ultralyd analyserer dronens flyvehøjde op til 4 meter. Over 4 meter måler en tryksensor dronens højde.

 

Tre farver, 12 humører
Parrot Rolling Spider kommer i rød, blå og hvid. Som en bonus medfølger der 12 klistermærker med munde, som kan sættes under næsen. Sådan kan man kan give Rolling Spider sit helt eget udseende og udtrykke dagens humør.

Parrot Rolling Spider er let, robust, hurtig og endda også sikker. Når noget rører propellerne, stopper motoren.

Parrot Rolling Spider har genopladeligt batteri (Litium-Polymer 550 mAH), som også er kompatibelt med Parrot Jumping Sumo.

 • Batteritid: 8 minutter
 • Styre-app: FreeFlight 3 kan hentes nu til smartphones og tablets med iOS og Android, og fra september til Windows 8.1 og Windows Phone 8.1
 • Introduktionsvideo: klik her

Tilgængelig: fra august 2014 til den vejledende udsalgspris: DKK 849,-

Parrot Jumping Sumo: gør verden til din legeplads!

 

Spillemaskine i dronestørrelse
Parrot Jumping Sumo er en ny type forbundet robot med stor personlighed. Den er lige så hurtig og nem at styre som en racerbil, og med den bliver dine omgivelser til en udfordring, der bare skal overvindes. Jumping Sumo kører i topfart (2 m/s) indenfor, laver hurtige 90° og 180° vendinger og fletter ind og ud gennem alt. Den udviser en usædvanlig teknisk dygtighed inden for legetøjsverden. To store hjul, som kan trækkes sammen, sikrer perfekt vejgreb og kan tilpasses enhver kørestil. Hjulene skydes ud til siderne ud for øget stabilitet ved høj hastighed og trækkes ind i 'compact'-mode for at øge manøvredygtigheden og for at køre gennem smalle passager. Parrot Jumping Sumo styres med wi-fi 2.4 eller 5 Ghz via den gratis FreeFlight 3-applikation til iOS- og Android-smartphones/tablets.

Jumping sumo s 0 Jumping sumo s 1

En ustoppelig akrobatisk robot
Hoppe op på en stol, et bord, op i dine arme eller undgå forhindringer? Intet er umuligt. Parrot Jumping Sumo adlyder og lander altid på hjulene.

Talrige bevægelser og akrobatiske tricks kan udføres med det samme uden behov for træning – takket være FreeFlight 3-applikationen:

 • Snurre rundt efterfulgt af et hop
 • Køre på hovedet
 • Hoppe på gulvet og slå en rytme an
 • Skubbe eller slå til ting

Ved hjælp af et patenteret fjederophængssystem kan Parrot Jumping Sumo hoppe op til 80 cm op i luften eller fremad. Featuren 'road plan' gør dig i stand til at programmere en bane eller bevægelser direkte i applikationen. Når alt er indtastet, kommer køreplanen frem blandt Jumping Sumos prædefinerede bevægelser i app'en. Klik på det nye ikon, og Jumping Sumo udfører kommandoerne automatisk.

Teknisk information: Du kan vælge mellem både wi-fi 2.4 og 5 GHz. Parrot Jumping Sumo er udstyret med 4 wi-fi-antenner, så den kan håndtere 2.4 GHz og 5 GHz i MIMO-formatet (Multiple Inputs Multiple Outputs). Man kan selv vælge frekvens, afhængig af ens netværk, og dermed få gavn af den større rækkevidde i forhold til trafik på båndet.

 

Et nyt syn på verden
Parrot Jumping Sumo er udstyret med et bredvinklet kamera, som streamer live-video til skærmen på pilotens smartphone eller tablet. Man kan ligeledes tage billeder og optage video, som kan gemmes på USB.
Man oplever verden på en helt ny måde med Jumping Sumo og kan udforske områder, der har utilgængelig indtil til nu...

 

En forbundet robot med følelser
Parrot Jumping Sumo er en unik robot, som kan udtrykke sine følelser. Når den har det godt og er klar til at lege, lyser dens øjne grønt. Hvis der opstår et problem eller irritationsmoment, bliver de røde. Parrot Jumping Sumo laver lyde, når man opretter forbindelse; når den lander korrekt på sine hjul; eller når den befinder sig i en 'ubehagelig' situation. Når man klapper den på hovedet eller kroppen, reagerer den og viser, at den holder af dig.

Parrot Jumping Sumo kommer i tre forskellige udgaver: sort & rød, hvid & sort og kaki & gul. Med de medfølgende klistermærker kan man skifte humør og stil.

 

Parrot Jumping Sumo har genopladeligt batteri (Litium-Polymer 550 mAH), som også er kompatibelt med Parrot Rolling Spider)

 • Batteritid: 20 minutter
 • Styre-app: FreeFlight 3 kan hentes nu til smartphones og tablets med iOS og Android, og fra september til Windows 8.1 og Windows Phone 8.1
 • Introduktionsvideo: klik her
 • Tilgængelig: fra august 2014 til den vejledende udsalgspris: DKK 1359,-

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 609 gange
Log ind for at skrive en kommentar.