Mandag, 07 april 2014 10:22

Parrot lancere AR.Drone 2.0 GPS Edition - Ny udgave er landet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I april 2014 lancerer Parrot den nye Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition, som er en særudgave af den camouflagefarvede AR.Drone 2.0 med GPS Flight Recorder-modul.

ELITE EDITION Sand Outdoor FrontSTART

Erfarne piloter vil få gavn af en mere nøjagtig stabilisator, flyvning vist i 3D, GPS-lokalisering af flyruten og mulighed for, at AR Drone 2.0 flyver på automatpilot.

Flight Recorder: Den sorte boks

Flight Recorder-modulet kobles til USB-porten i Parrot AR.Drone 2.0 og fungerer som en sort boks, der registrerer mere end 350 forhold, blandt andet quadrikopterens nøjagtige position i løbet af hver flyvning. Ved en flyhøjde på mere end seks meter vil den også øge stabiliteten. Den indsamlede data kan ses i 3D og analyseres ved hjælp af kortene i AR.Drone Academy.

Via den indbyggede 4GB Flash-hukommelse kan Flight Recorder-modulet også optage cirka to timers HD-video. Videoen kan nemt deles med andre piloter i AR.Drones community i AR.Drone-akademiet.

flightrecorder

GPS Flight Recorder har desuden to supplerende features:

  • Klik & flyv mode
    Takket være Flight Recorder-modulet er piloten og quadrikopteren geo-lokaliseret på et kort. Med et klik på kortet i AR.Drone-app'en på sin smartphoneskærm eller tablet vælger man en destination. Derefter indstiller man flyhøjde og hastighed, og Parrot AR.Drone 2.0 flyver til den ønskede destination (afhængig af wifi-rækkevidde).
  • Kom hjem feature
    Et klik på Home-knappen og Parrot AR.Drone 2.0 vender tilbage til dens oprindelige startsted.

flight-recorder-back-home

Til ekspertpiloterne:

Flight Recorder-modulet er kompatibelt med MAVLink Open Source kommunikationsprotokol og kan også benyttes med Ground Control-løsninger til at fastlægge flyruter. Desuden kan den enestående open source-autopilot, Paparazzi, som er udviklet af studerende på Delft University of Technology i Holland, nemt installeres på Parrot AR.Drone 2.0. En rute programmeres helt enkelt på computeren, hvorefter AR.Drone 2.0 vil kunne flyve ruten automatisk.

Den nye Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition indeholder:

  • 1 Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand
  • 1 Litium-Ion genopladeligt batteri (omtrent 12 minutters flyvetid)
  • 1 Parrot Flight Recorder (GPS-modul)

Vejledende udsalgspris: DKK 2.999,-

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition er tilgængelig online og i udvalgte butikker fra april. Liste over salgssteder: www.parrot.com.

Parrot ARDrone 2 GPS Edition Pack

Læst 489 gange
Log ind for at skrive en kommentar.