Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition: Et nyt look til nye eventyr.

Nu fås den berømte quadrikopter fra Parrot i en ny moderne camouflage-udgave ved navn Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition, som kommer i butikkerne i tre versioner: Sand, Sne og Jungle. De kan købes fra november 2013 og giver med garanti piloten endnu bedre flyveoplevelser.

 

 

Elite Edition: den nye version af AR.Drone 2.0

Med Elite Edition fås Parrot AR.Drone 2.0 nu i tre design med pixeleret camouflage:

  • SandEn skyggelægning af brun, beige og sort, som falder i med sandklitterne, når den flyver lavt og overrasker pilotens modstander.
  • Sne: et miks af hvid, grå og sort. Sæt farten ned på de snedækkede stier, og du vil kunne overliste alle i snelandskabet.
  • Jungle: klassikeren med nuancer af kaki og brun til den moderne pilot på opdagelse i byens jungle.

Parrot AR.Drone 2.0: En referencemodel

  • Den nye Elite Edition er et re-design af Parrots AR.Drone 2.0 uden at gå på kompromis med de originale funktioner:
  • Super intuitivt pilot-mode via wi-fi med din smartphone eller tablet på iOS eller Android
  • En speciallavet AR.FreeFlight pilot-platform, som hentes gratis på AppStore og Google Play
  • HD-kamera (1280x720) med video- og foto-storage og mulighed for at dele
  • Stabilisering under flyvning, selv under svære forhold
  • Flips forlæns, baglæns og sidelæns
  • Genopladeligt Litium-Ion-batteri (op til 12 minutters flyvning)

Parrots AR.Drone Academy er et skræddersyet område til at møde andre AR.Drone-piloter og til at dele indhold om flyvninger med Parrots AR.Drone-community. Med den nye AR.Drone 2.0 Elite Edition kan piloter også blive medlem og drage fordel af at dele videoer og billeder af deres flyvninger med de flere end 100.000 medlemmer.

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition er til salg fra november 2013 til en vejledende udsalgspris på 2.595 kr. og kan købes hos www.elgiganten.dk, www.computercity.dk eller www.komplett.dk.

 

 

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.

Nyheder

Ultimate Boom – gratis opdatering gør den til vækk...29 Nov 2013 - 13:18 | Kasper Christensen

Ultimate Boom – gratis opdatering gør den til vækkeur. Ultimate Ears præsenterede UE BOOM i maj 2013 som verdens første sociale musikafspiller. I dag tilføjes et nyt element til UE BOOM, nemlig vækkeur. Det sker gennem en enkel softwareopdatering.  

Læs mere...
Lenovo introducerer ny solid ThinkPad Chromebook29 Nov 2013 - 13:10 | Kasper Christensen

Lenovo introducerer ny solid ThinkPad Chromebook til skolebrug. Lenovo lancerer i dag deres ThinkPad X131e Chromebook.  

Læs mere...
Ny skærm fra Philips giver velvære på arbejdsplads...28 Nov 2013 - 20:38 | AsmodeusDK

Philips skærm giver velvære på arbejdspladsen. Ifølge en undersøgelse, som MMD offentligjorde i efteråret, oplever størstedelen af danskere, svenskere og tyskere smerter efter en arbejdsdag foran computeren. Med lanceringen af den nye 24 tommer Philips ErgoSensor AMVA skærm hjælper Philips deres brugere til en sundere holdning foran computerskærmen.  

Læs mere...
Husfred med børnevenlig Samsung Galaxy Tab 3 Kids ...28 Nov 2013 - 10:26 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Netop i tide til julen lander Samsung Galaxy Tab 3 Kids nu i Danmark. En børnevenlig familietablet der med et enkelt tryk på en knap, via 'Kids Mode' forvandles til farverigt legetøj med sjov til børn i alle aldre. Med yderligere et tryk på en knap samt et kodeord indstilles tabletten til normalindstillinger, altså med en brugergrænseflade, som du kender fra andre Android-baserede produkter.  

Læs mere...
Ny undersøgelse viser, at mobiltelefonbrugerne vil...28 Nov 2013 - 09:45 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Batterier der løber tør, skærme som revner, og signaler der svigter - ny undersøgelse, der offentligøres i dag, viser hvad det er, der frustrerer os ved vores mobiltelefoner. Batterilevetiden er vores største indvending med 1 ud af 3 (37 %) af telefonejerne, der siger, at det er problem nummer et. Det er væsentligt højere på listen over frustrationer end dårlig modtagelse (14 %) og [ ... ]

Læs mere...
Samsung Galaxy Gear fungerer til Galaxy S III, S4,...28 Nov 2013 - 09:24 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Ny teknologi flytter grænserne for, hvad der er muligt i dit mobile liv. Hvis du er den heldige ejer af en Samsung Galaxy Note 3 og et Galaxy Gear, er du allerede vant til at kunne styre din telefon fra håndleddet - og ikke lommen. Men nu bliver dette også muligt for ejere af andre udvalgte modeller af Samsungs populære smartphones. Mobil kommunikation har aldrig været nemmere eller sjovere.  

Læs mere...
Tidligere på dagen stoppede Nasdaq al handel af OC...28 Nov 2013 - 07:30 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Årsagen er at OCZ, en af de førende SSD-producenter, for nogle timer siden erklærerede sig selv konkurs i en officiel pressemeddelelse. Det er ikke nogen hemmelighed, at OCZ har haft det svært, efter at i sær Samsung og andre store producenter, begyndte at tage SSD-markedet seriøst. OCZ producerede ikke deres egne NAND-flashchips, hvilket gjorde det svært for dem, at konkurrere på prisen [ ... ]

Læs mere...
Parrot og Microsoft samarbejder om internetforbund...27 Nov 2013 - 13:15 | AsmodeusDK

Nu bliver de officielle apps Windows-kompatible. De styrer Parrot Zik-høretelefonerne og Parrot AR.Drone 2.0-quadrikopteren. Henri Seydoux, grundlægger og CEO af Parrot, mødte Steve Ballmer, CEO for Microsoft, under hans besøg i Paris. De diskuterede fremtiden for internetforbundne enheder og offentligjorde det teknologiske samarbejde mellem Parrot og Microsoft. Samtidigt kunne de annoncere [ ... ]

Læs mere...
Netflix, Spotify og Dropbox får cloud-trafikken ti...27 Nov 2013 - 10:06 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Den globale cloud-trafik vil vokse sig 4,5 gange større fra 2012-2017 og repræsentere to tredjedele af den samlede datacenter-trafik. Sådan lyder forudsigelsen fra Cisco i deres nye Global Cloud Index. Cisco vurderer samtidig, at verdens datacentre fra 2012 til 2017 vil håndtere tre gange så meget data, hele 7,7 zettabytes data om året. Cloud-trafikken er i hastig udvikling, og ifølge [ ... ]

Læs mere...
ADATA sætter turbo på innovation23 Nov 2013 - 19:29 | AsmodeusDK

Selskabet præsenterer sine seneste SATA- og PCIe-baserede Solid State Drive-produkter på Accelerating Innovation Summit 2013. ADATA Technology har annonceret sin deltagelse som guldsponsor på den sjette årlige Accelerating Innovation Summit (AIS 2013) i San Jose, Californien.  

Læs mere...
Logitech præsenterer en helt ny enhed til mobil ga...22 Nov 2013 - 08:20 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Ny Logitech-controller gør det muligt at bruge enheder, der kører iOS 7, som mobil spillekonsol. Logitech introducerer i dag en helt ny type produkt med betegnelsen Logitech PowerShell Controller + Battery. Det nye produkt giver brugere af iPhone 5s, iPhone 5 og iPod generation 5, der kører på iOS7, mulighed for at spille i konsolstil og i øvrigt at opnå øget spilletid.  

Læs mere...
Jule Gadgets - idéer fra LG Electronics.21 Nov 2013 - 20:18 | AsmodeusDK

LG Electronics giver igen i år tips til smarte og elegante gadget julegaver Easy-grip tablet, innovativ smartphone, OLED-TV med buet skærm, trådløs lyd til stuen, printer i lommeformat eller hvad med et nyt luksus køleskab! Her kommer LG's julegadget-idéer til ønskeseddelen i år.  

Læs mere...
AsRock Bitcoins bundkort18 Nov 2013 - 10:59 | Kasper Christensen

ASRock frigiver to nye bundkort. Nu findes der en ny måde at tjene Bitcoins på!  

Læs mere...
Lou Reed og lyden af rock14 Nov 2013 - 15:34 | AsmodeusDK

Parrot Zik-høretelefonerne har fået en ny lyd tilpasset af rocklegenden Lou Reed, som også er ansigtet på en ny Parrotkampagne. Lydindstillingen "Tune by Lou Reed" bliver tilgængelig via Parrot Audio Suite-applikationen.  

Læs mere...
AOC lancerer en lækker hvid skærm12 Nov 2013 - 16:37 | AsmodeusDK

AOC lancerer nu en 24" skærm i et lækkert hvidt design
Den nye model hedder e2451Fh, er Full-HD og anvender den nyeste LCD-teknologi med LED-baggrundsbelysning  

Læs mere...
Sharkoon GSone Pro Gamer Headset.11 Nov 2013 - 12:13 | AsmodeusDK

Sharkoon introducere et Pro Gamer Headset kaldet GSone Dette letvægts headset henvender sig til Pro gamerne der spiller i mange timer om dagen  

Læs mere...
Hauppauge kommer med ny gamecapture.08 Nov 2013 - 12:17 | AsmodeusDK

Optag dit fedeste gameplay direkte på USB-nøglen Hauppauge lancerer en ny bærbar videooptager, der kan optage gameplay i Full HD og kun vejer 130 gram. HD PVR Rocket optager PlayStation-, Xbox- og pc-spil inklusiv kommentarspor, og som noget helt nyt kan den optage direkte på et USB-flashdrev uden at være afhængig af en pc eller Mac.  

Læs mere...
OCZ introducere Vector 150.08 Nov 2013 - 11:44 | AsmodeusDK

OCZ introducere en ny Vector 150 SSD. Næste generations SATA-III baseret SSD. Denne er baseret på et 19nm NAND Flash Design.  

Læs mere...
Kanex simpleDock06 Nov 2013 - 18:51 | AsmodeusDK

Kanex introducere simpleDock, en ny MacBook dockingstation. Perfekt til hjemmet og kontoret, simpleDock gør det nemt at tilslutte dine USB-enheder til din MacBook.  

Læs mere...
Philips skifter navn til WOOX Innovations.04 Nov 2013 - 20:11 | AsmodeusDK

Philips skifter navn Philips audio, video, multimedia og tilbehør skifter navn til WOOX Innovations  

Læs mere...

Anmeldelser

Cooltek Coolcube Mini23 Nov 2013 - 21:33 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et mediecenter kabinet skal være flot og stilrent, efter min mening, og vi har i dag modtaget det mindste kabinet fra Cooltek's Coolcube serie. Coolcube mini er et pragteksemplar på et mediecenter kabinet, som er stilrent og rent faktisk pynter på TV bænken.  

Læs mere...
Qnap TS-22118 Nov 2013 - 20:07 | John Thorn

Qnap er ude med en super lækker forbruger NAS, denne server er fyldt med gode funktioner. Med plads til 2 diske, kan man montere 2 x 4TB harddiske, så der er masser af plads til alle sine filer.  

Læs mere...
Synology DS41418 Nov 2013 - 09:00 | John Thorn

Den nye serie fra Synology byder også på en ny 4 bays server som kan rumme en masse plads til den lidt mere plads krævende kunde. Med plads til 4 harddiske har man nu mulighed for byde at køre sikkerhed og hastigheds RAID.  

Læs mere...
Attitude One Saiga XXL13 Nov 2013 - 17:58 | John Thorn

Så er det tid til at kigge på en kæmpe mussemåtte fra Attitude One. Denne musse måtte er så stor at den ligger under både mus og tastatur.  

Læs mere...
Plantronics BackBeat GO 212 Nov 2013 - 11:52 | John Thorn

Plantronics er ude med et smart in-ear bluetooth headset, med indbygget mikrofon og fjernbetjening. Der er i øvrigt også indbygget oplader i tasken, som medfølger til dette sæt!  

Læs mere...
Logitech G60211 Nov 2013 - 10:49 | John Thorn

Så er Logitech ude med en ny trådløs gaming mus som efter sigenende skulle kunne holde strøm super længe. Der er tale om en mus med et lækker udseende og en masse G knapper som man kan tildele funktioner.  

Læs mere...
be quiet! Pure Power L8 500W09 Nov 2013 - 12:38 | Orhan Imamovic

Vi har fået æren af et be quiet! produkt, det drejer sig om Pure Power L8 500W strømforsyningen. Kom med ind og se om denne PSU egner sig til lydløse og samtidig krafige builds!  

Læs mere...
Sharkoon X-Tatic AIR08 Nov 2013 - 09:48 | Kasper Christensen

Sharkoon X - Tatic - AIR Gaming Headset. Sharkoon X - Tatic AIR er et robust gaming headset kompatibel med PC, Xbox360 og PS3.  

Læs mere...
Thecus N4800Eco06 Nov 2013 - 11:36 | Orhan Imamovic

Thecus er ny på markedet, og de går hårdt efter at sætte sig godt på markedet for NAS, både til private, små firmaer og de helt store. Vi har fået æren af at teste Thecus N4800Eco, en strømbesparende 4-ports NAS, kom med ind og se vores mening!  

Læs mere...
Synology DS214 Play05 Nov 2013 - 12:07 | John Thorn

Så er det blevet tid til at kigge på en lille kraft kal, denne lille 2 bays server har en 1.66Ghz Dual Core processor til at sikre et super hurtigt arbejde. Med denne lækre processor er der lagt op til en stært maskine som også indeholder hele 1GB Ram.  

Læs mere...
Thermalright - AXP-10004 Nov 2013 - 16:23 | Orhan Imamovic

Vi har fået æren af at teste en low-profile køler fra Thermalright! Kom med ind og se, om AXP100 lever op til forventningerne til en low-profile køler!  

Læs mere...
Sony MDR-1RBT04 Nov 2013 - 14:25 | John Thorn

Denne gang skal vi teste et lækkert headsæt fra Sony som er trådløs via Bluetooth. Dette headsæt er beregnet til musik og trådløse medider som telefoni film med mere.  

Læs mere...
CoolerMaster CMSTORM MECH02 Nov 2013 - 16:44 | John Thorn

Så er CoolerMaster ude med endnu et mekanish gaming tastatur. CoolerMaster CMSTORM MECH er et meget specielt tastatur, som skiller sig meget ud med formen og designet.  

Læs mere...
AOC i2757FM29 Okt 2013 - 12:57 | John Thorn

Denne AOC skærm er den sidste nye i serien og er udseenes mæssigt mage til de to andre men har en feature som de andre ikke har. Det der får denne til at skille sig ud fra de andre er at den kan opskalere din Android smart enhed op til fuld skærm.  

Læs mere...
Arctic P402 BT29 Okt 2013 - 09:59 | Orhan Imamovic

 Vi har fået et lovende produkt til test fra Arctic. De lover 30 timers brug, men kan de også holde det?  Kom med ind og se om dette headset holder hvad producenten lover!  

Læs mere...
Qnap TS-569L25 Okt 2013 - 16:13 | John Thorn

Nu er Qnap også med på banen med en yderst lækker hjemme server, der har et hav af muligheder. Ikke nok med der er mulighed for at dele dine dokumenter med alle men du kan også bruge den som mediecenter.  

Læs mere...
Icy BoX Aluminium suitcase IB-AC62624 Okt 2013 - 14:39 | John Thorn

Har du harddiske som holder på vigtige filer, så er dette måske en god løsning for dig. Denne kasse giver mulighed for at lagre sine harddiske hvis de ikke sidder i en server eller din PC. Den giver også mulighed for at transportere harddiske sikkert  

Læs mere...
NoFan A400 (A40)21 Okt 2013 - 16:26 | John Thorn

Så er det blevet tid til at kigge på noget grej fra NoFan, det er det minste sæt i serien vi skal kigge på. NoFan gør sig udelukkende i passiv køling, så det er jo klart spændendene at se om de kan lave noget køling der virker!  

Læs mere...
TRENDnet IP-Kamera TV-IP672WI21 Okt 2013 - 15:19 | John Thorn

Nu skal vi prøver kræfter med et IP kamera fra TRENDnet, dette kamera er en model som både har WiFi og mulighed for at styre kameraet. TV-IP672WI har mange muligheder, som adgang direkte fra din smartphone eller over nettet med dens egen webside.  

Læs mere...
OCZ ZT650W19 Okt 2013 - 10:12 | Orhan Imamovic

Vi har fået lov til at teste et lovende produkt fra OCZ, nærmere betegnet deres OCZ ZT650W PSU.   Lad os se om denne PSU lever op til OCZ mærket!  

Læs mere...