Fredag, 28 november 2014 14:16

Pandekage printer til alle dem som vil spise kunst

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Børnene vil elske denne nye gadget til køkkenet.

Hest Small

"Her på Elektronista har vi længe hævdet, at 3-D printere bliver et af de nye store hits"

Børnene vil elske denne nye gadget til køkkenet. I første omgang fås den kun som byggesæt til LEGO, men denne komplette PancakeBot er også på vej.
På Elektronista har de længe hævdet, at 3-D printere bliver et af de nye store hits. Også til hjemmebrug.
Den nye PancakeBot viser vejen til køkkenet – helt bogstaveligt. 3-D printeren er nemlig beregnet til at udskrive pandekager i sjove motiver
Man skal blot indskanne et foto eller en tegning og markere det ønskede omrids i PancakeBots medfølgende app, og kort tid efter printes det spiselige kunstværk ud. Klar til at blive færdigstegt på panden.
Indeni PancakeBot sidder der en Arduino-processor til at styre løjerne. Det gælder også for at få den rette dosering af pandekagedejen, som hentes i en slags "blæk"-flaske.
I øjeblikket eksisterer der en PancakeBot i to meget forskellige udgaver:
En "professionel" færdigbygget version i kunststof findes desværre kun som prototype, men ventes at gå i produktion senere på året.
Kan man ikke vente indtil da, kan PancakeBOT også levere tegninger og byggevejledning, så man kan samle printeren selv af LEGO-klodser og lidt ekstra elektronik.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 676 gange
Log ind for at skrive en kommentar.